Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Κυβέρνηση χουντικής συνεργασίας



Σε συμφωνία για τη συγκρότηση κυβέρνησης χουντικής συνεργασίας κατέληξαν απόψε ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς. Οι δυο άντρες θα συναντηθούν αύριο για να καθορίσουν τον πρωθυπουργό της νέας χουντικής κυβέρνησης.

Μεγάλη νίκη νταβατζήδων και δανειστών…


Τεράστια νίκη νταβατζήδων και δανειστών η σημερινή. Μπορεί ο ΓΑΠ να ήταν καμένο χαρτί και όλα δείχνουν πως φεύγει ατιμασμένος από το πολιτικό κάδρο της χώρας, αλλά η εμπλοκή της ΝΔ στην συγκυβέρνηση ήταν εξ αρχής τεράστιο ζητούμενο για τους δανειστές.
Αυτό το έκτρωμα που γεννιέται σήμερα δεν έχει ημερομηνία λήξης όπως φαίνεται και ούτε θα υπάρξει μάλλον σαφής δέσμευση για χρόνο διεξαγωγής εκλογών. Το πιθανότερο είναι να μας πουν κάτι αόριστο, πχ ότι εκλογές θα διεξαχθούν όταν θα διασφαλιστεί η σταθερότητα της χώρας, δηλαδή εκλογές γιόκ!

Πωλητήριο στην Ελλάδα έβαλε ιστοσελίδα

Πώς θα σας φαινόταν εάν βλέπατε το χάρτη της Ελλάδας γεμάτο από σημαίες άλλων χωρών; Η ιστοσελίδα με τον "κίτρινο" τίτλο "διεκδικήστε την Ελλάδα", καλεί τους φορολογούμενους της Ευρωζώνης να πάρουν όποιο κομμάτι της χώρας επιθυμούν..

4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2λεπτων ΤΑΙΝΙΩΝ Δ. Θερμαϊκού (βίντεο-ταινία)


Του  Γιώργου Νικολαΐδη  (gnborn2shoot)

ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ, χθες βράδυ  5 Νοεμβρίου οι 43 ταινίες των τριάντα επτά (37) επαγγελματιών και ερασιτεχνών καλλιτεχνών από 19 χώρες. Ήταν αυτές που διοργάνωσε το Πολιτιστικό Κέντρο  Δ. Θερμαϊκού, στα πλαίσια του 4ου  εναλλακτικού αυτού φεστιβάλ.
 Στο γνωστό  «ΚΑΠΠΑ» της Περαίας. Εκεί, χθες βράδυ, ο κόσμος (όπως κάθε χρόνο) ψυχαγωγήθηκε, διασκέδασε, προβληματίστηκε και χειροκρότησε ταινίες μικρής διάρκειας με συμπυκνωμένο συμβολισμό και μηνύματα των δημιουργών τους. 
Προβολές με ανταπόκριση θεατών, που δικαιώνει τις προσδοκίες τους με το ξεκίνημα, εδώ και τέσσερα χρόνια.

Αυτοί που έκαναν τσίρκο τη Δημοκρατία,μας κατηγορούσαν χθές γιατί διώχναμε τους κλόουν από την εθνική επέτειο...


 Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης
Ο κ. Παπανδρέου σε μια αποστροφή του λόγου του κατά τη δεύτερη ομιλία του, μία μέρα πριν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και δικαιολογώντας την προσπάθειά του να γίνει δημοψήφισμα, είπε ότι πιστεύει στη σοφία του λαού μας αν έχει τα σωστά στοιχεία…
Φανταζόμαστε ότι αποτελεί από μόνο του ομολογία της προεκλογικής απάτης…
Ήξερε ότι έδινε λαθεμένα στοιχεία στο λαό(«Λεφτά Υπάρχουν») για να παρακάμψει τη σοφία του και να υφαρπάξει τη ψήφο του….

Ακόμα περιμένω.. αυτό που δεν έρχεται..



Γράφει η Himaira
Σε αναμονή των εξελίξεων μετά την συνάντηση του Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αναρωτιέμαι γιατί όλοι αυτοί βρίσκονται στις θέσεις αυτές, αφού δεν τους ενδιαφέρει ο τόπος και ο λαός της.
Ύστερα από τόσες μέρες κολλημένη στην οθόνη της τηλεόρασης περιμένοντας κάτι που τελικά δεν έρχεται, αναρωτιέμαι σε τι χώρα ζω και ποιοι είναι όλοι αυτοί οι τυχοδιώκτες που μας κυβερνάνε.

ΒΙΝΤΕΟ: Ένα «τόπλες» για το Σωκράτη


ΒΙΝΤΕΟ: Ένα «τόπλες» για το Σωκράτη

Μάλλον δεν τη γλυτώνουμε την επίσκεψη των ακτιβιστριών της φεμινιστικής οργάνωσης «Femen», τις διάσημες Ουκρανές δηλαδή που δε διστάζουν να προτάξουν… τα στήθη τους υπέρ της γυναικείας αξιοπρέπειας.
Πήγαν στο μεσιέ Ντομινίκ, πήγαν εχθές και στην πατρίδα του Καβαλιέρε όπου έγιναν οι διαδηλώσεις για να παραιτηθεί ο κυρ Σίλβιο, με ένα κατά τα άλλα υπέροχο body painting στα χρώματα της ιταλικής σημαίας.

Το τοπίο καθάρισε


  • Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης
Με τον Βοριά που φύσηξε τις τελευταίες μέρες πάνω από το βρωμερό βουρκώδες τέλμα της πολιτικής σκηνής, το πολιτικό τοπίο ξεκαθάρισε και μέσα από το βόρβορο αναδύθηκαν κάποιες, καλά κρυμμένες στά κατακάθια του, αλήθειες ιστορικής σημασίας:

Μυστηριώδη αγάλματα σε τροπικό δάσος!

Τα μυστηριώδη αυτά αγάλματα κατασκευάστηκαν από τον William Rickett, βρίσκονται βαθειά μέσα στο τροπικό δάσος της Αυστραλίας.
Πηγή έμπνευσης για τον William Rickett αποτέλεσε το διάστημα που πέρασε με τους ιθαγενείς της Αυστραλίας το 1949-1960.
Δημιούργησε 92 μοναδικά πύλινα αγάλματα τα οποία είναι πλήρως εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον. Η περιοχή του δάσους όπου έζησε και πέθανε, ονομάστηκε καταφύγιο William Rickett προς τιμήν του!
Μυστηριώδη αγάλματα σε τροπικό δάσος! photo

Τελεσίγραφο του 4ου Ράϊχ στον Αντώνη Σαμαρά



ΕΓΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ …ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ …ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ;
Κριτική στον Αντ. Σαμαρά, από τον Ελ. Μπροκ
Ο Έλμαρ Μπροκ γερμανός ευρωβουλευτής των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) άσκησε σήμερα κριτική στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για τη στάση που κρατά απέναντι στο ενδεχόμενο σχηματισμού μεταβατικής κυβέρνησης.

Νοε 2011 Αλλαγή στυλ: Από μαθήτρια σε σοφιστικέ γυναίκα (Video)

Αλλαγή στυλ: Από μαθήτρια σε σοφιστικέ γυναίκα (1)
Η πορεία μιας κοπέλας από μαθήτρια σε σοφιστικέ γυναίκα! Στο βιντεάκι που ακολουθεί, θα δείτε την καθημερινή της εικόνα σε φωτογραφίες και τις αλλαγές στο στυλ της από μέρα σε μέρα τα τελευταία 4,5 χρόνια.

Εφτά πράγματα που δεν πρέπει να έχεις

Εφτά πράγματα που δεν πρέπει να έχειςΣύμφωνα με το μεγάλο Ινδό ηγέτη, Μαχάτμα Γκάντι τα παρακάτω συνιστούν τα 7 αμαρτήματα της κοινωνίας. Στην κοινωνία που αυτός οραματίστηκε οι άνθρωποι δεν πρέπει να έχουν:

Πειρατές απελευθέρωσαν πετρελαιοφόρο στη Νιγηρία

Πειρατές απελευθέρωσαν πετρελαιοφόρο στη ΝιγηρίαΠειρατές απελευθέρωσαν ένα πετρελαιοφόρο και το πλήρωμά του το οποίο είχαν καταλάβει, ανοικτά της Νιγηρίας, πριν από μία εβδομάδα, ανέφερε η Αρχή Ναυτιλίας της Νιγηρίας.
Η επαφή χάθηκε με το πλήρωμα του Halifax, ενός δεξαμενόπλοιου πετρελαϊκών προϊόντων το οποίο διαχειρίζεται η Ancora Investment Trust Inc, με έδρα την Ελλάδα, περίπου την ώρα που κατελήφθη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αξιωματούχος δήλωσε πως είχε εντοπιστεί 60 μίλια (97 χιλιόμετρα) από τις ακτές του Πορτ Χάρκορτ προτού καταληφθεί από τους πειρατές.

Αστεία φαγητά


Αστεία φαγητά (4)
Δείτε μερικά ακόμη υπέροχα και εντυπωσιακά έργα τέχνης με φαγητό.

Μπαϊράμι σε περίπτερο της ΔΕΘ, θα κάνουν οι Μπαγκλαντεσιανοί της Θεσσαλονίκης


Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και μετά από αίτημα της μουσουλμανικής κοινότητας των Μπαγκλαντεσιανών της πόλης, θα πραγματοποιηθεί η «Γιορτή της Θυσίας» (Μπαϊράμι) σε περίπτερο της ΔΕΘ.
Η γιορτή θα γίνει την προσεχή Κυριακή το πρωί μετά από σχετική άδεια που έδωσε ο δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τη HELEXPO. Η διοίκηση του δήμου απευθύνθηκε και στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να λάβει οδηγίες για την τέλεση της προσευχής.

Κινέζικη μπάντα …εκτελεί το σήκω χόρεψε κουκλί μου



Perierga.gr - Κινέζικη μπάντα ...εκτελεί το σήκω χόρεψε κουκλί μουΚαι ποιος δεν έχει χορέψει ή δεν έχει σιγοτραγουδήσει την αξέχαστη επιτυχία του Στέλιου Καζατζίδη, «Σήκω χόρεψε κουκλί μου». Περιμένατε όμως το συγκεκριμένο τραγούδι να έχει γίνει hit στην …Κίνα;
Τα λόγια πολλές φορές είναι περιττά, αν δείτε και κυρίως αν ακούσετε το βίντεο θα καταλάβετε γιατί αυτό το τραγούδι δημιουργήθηκε από… Έλληνα καλλιτέχνη!

Papandemonium

  Το «Παπανδαιμόνιο»... που τρέλανε τις αγορές FINANCIAL TIMES: Το «Παπανδαιμόνιο»… που τρέλανε τις αγορές
(ειδικοί από όλο το κόσμο ασχολούνται με το   ΕL ninio που χτύπησε ξαφνικά της Eυρωζώνη) 
Ως απόδειξη του γεγονότος ότι οι πολιτικές εξελίξεις ακόμη και στις πιο μικρές χώρες αυξάνουν ραγδαία την επίδρασή τους στις αγορές, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα FT το “παπανδαιμόνιο” [Papandemonium]… ή άλλως, την απόλυτη τρέλα που προκάλεσαν στις αγορές οι τελευταίες πολιτικές εξελίεις στην Ελλάδα, αρχής γενομένης με την πρόταση Παπανδρέου για δημοψήφισμα. Ακόμη και στη στρατολόγηση πρώην υπουργών από την Ελλάδα και την Ευρώπη καταφεύγουν οι διεθνείς επενδυτές προκειμένου να αντιληφθούν τον τρόπο σκέψης των πολιτικών…

Καθημερινότητα οι σφαγές στη Συρία

Καθημερινότητα οι σφαγές στη ΣυρίαΤουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν ενώ πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν από πυρά αρμάτων μάχης στην πόλη Χομς το Σάββατο, σύμφωνα με ακτιβιστές και κατοίκους.
Έτσι οι νεκροί ανέβηκαν στους συνολικά 89 στη Χομς από την περασμένη Τρίτη, από στρατεύματα που προσπαθούν να συντρίψουν τις διαδηλώσεις εναντίον του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ και μια αναδυόμενη ένοπλη εξέγερση.
«Ολόκληρα κτίρια κατέρρευσαν από πυρά αρμάτων μάχης. Το ψωμί έχει τελειώσει και οι άνθρωποι που τραυματίζονται από πυρά στους δρόμους πεθαίνουν επί τόπου επειδή κανείς δεν μπορεί να φθάσει κοντά τους», δήλωσε ο Σάμερ, ντόπιος ακτιβιστής.

DNA της “Συνομωσίας” σε γιάφκα του “Επαναστατικού Αγώνα” – Στόχος ο Ακης Τσοχατζόπουλος

Εκτός απο το DNA που βρέθηκε στη γιάφκα αποδεικνύεται οτι στόχος ήταν τόσο ο πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας αλλά και ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος.
Επίσης οι τρομοκράτες σχεδίαζαν την απαγωγή όχι ενός αλλά 29 διευθυντών τραπεζών.
Σύμφωνα με το αντιτρομοκρατικό επιτελείο, τα μέλη της «Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς» παρακολουθούσαν έντονα τους διευθυντές, άνδρες και γυναίκες, υποκαταστημάτων τραπεζών σε Αττική και επαρχία.

Πράγματι κ. Σαμαρά, έπεσαν οι μάσκες


Α. Σαμαράς“Είχα πει επίσης ότι άλλο πράγμα η δανειακή σύμβαση – δηλαδή πόσα δανειζόμαστε, πότε και με πιο επιτόκιο θα τα επιστρέψουμε – από τα μέτρα πολιτικής που τη συνοδεύουν. Εμείς από την εποχή του αρχικού Μνημονίου ακόμα,διαφωνήσαμε με τα μέτρα πολιτικής, ή μάλλον με κάποια απ’ αυτά, με το μείγμα πολιτικής. Όχι με την αρχική δανειακή σύμβαση.“ 
Εσείς κ. Σαμαρά, έχετε αφήσει τον λαό έντεχνα, εδώ και ενάμισυ χρόνο, να πιστεύει πως είσαστε “αντι-μνημονιακοί” και πατριώτες και θα “αναδιαπραγματευτείτε” και χίλια δυο.

Ο πάππης χάνει…λάδια και το ΠΑΣΟΚ την εξουσία!


Γράφει η Τζέννυ Π. Σιαμαλέκα
Για κάθε κοινωνική εκδήλωση, υπάρχει πάντα και μια φράση κλειδί. Για παράδειγμα, όταν γίνεται ένας γάμος, η ερώτηση είναι: ΠΟΙΑ παντρεύεται; Όταν γίνεται μια κηδεία… η ερώτηση είναι: ΠΟΙΟΣ πέθανε; Και όταν πάλι κάποιος τερματίζει το βίο του και είναι βαρειά άρρωστος… τότε σ’ όλο το χωριό ακούγεται η φράση: ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!
Αυτό το περιμένουμε σηκώνει πολύ συζήτηση.  Γιατί ότι και να περιμένουμε εμείς οι θνητοί, ο Ύψιστος έχει πάντα τον τελευταίο λόγο. Αφορμή για τούτες τις σκέψεις στάθηκε μια περίπτωση που διαδραματίζεται στο χωριό μου τα τελευταία 20 χρόνια. Πρωταγωνιστεί -άθελά του βεβαίως- ο πάππης. Κι από κοντά η οικογένειά του, που έχει την έγνοια του και την φροντίδα του.

Δώστε ρεπό στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο!



Ο άνθρωπος έχει μείνει μισός από την υπερπροσπάθεια των τελευταίων ημερών. Δεν λέω υπερβολές! Δείτε τον. Όποια στιγμή και να βάλεις MEGA θα τον δεις σε κάποιο παράθυρο. Ατελείωτοι τηλεμαραθώνιοι προπαγάνδας και διαστρέβλωσης…
Τρέμουν όλοι τους μην και δεν μπορέσει να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Μην και δεν βρει ο προδότης συνενόχους στο ξεπούλημα της χώρας, στην μεγαλύτερη προαποφασισμένη καταστροφή του ελληνικού έθνους.
Τρομοκρατούν τον κόσμο, καταστροφολογούν, παίζουν με την λογική μας, ζητάνε συνενόχους, όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα!

Έκαναν “αστυνομικό διευθυντή” έναν από τους φονιάδες του Σολωμού Σολωμού!!!

Το ψευδοκράτος έδωσε…”προαγωγή” και έκανε “αστυνομικό διευθυντή” έναν από τους δολοφόνους του Σολωμού Σολωμού!
Η εκτέλεση του Σολωμού, που το καλοκαίρι του 1996, προσπάθησε να κατεβάσει την σημαία του Αττίλα, είχε σοκάρει τη παγκόσμια κοινή γνώμη, που μετά από το σοκ…άφησε και πάλι ατιμώρητη τη Τουρκία και το ψευδοκράτος.

Ομάδα Έψιλον, μυστικές υπηρεσίες και Αντίχριστος!!!

epsilonΠολλά και διάφορα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την περιβόητη Ομάδα Έψιλον. Άλλα από αυτά είναι σοβαρά πράγματα, τα οποία – έστω και με τη μορφή «κωδικοποιημένων» κειμένων – δίνουν μια εικόνα της θρυλικής αυτής οργάνωσης και άλλα είναι εντελώς γελοία, που προκαλούν άλλοτε τα ειρωνικά σχόλια και άλλοτε τον προβληματισμό των αναγνωστών σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση του συγγραφέα!…
Πάντως, γεγονός παραμένει ότι οι μέχρι τώρα αναφορές στην Ομάδα Έψιλον, είτε από κάποια βιβλία και άρθρα είτε από τηλεοπτικές εκπομπές, μάλλον περιέπλεξαν περισσότερο την κατάσταση, κάνοντας το πολύπλοκο αυτό θέμα ακόμα πιο πολύπλοκο…

Γλυπτά έργα τέχνης από… ζάρια!

Από μικρός είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τα ζάρια, και όχι μόνο για να φέρνει »διπλές» ή «εξάρες»! Η αγαπημένη του ασχολία ήταν να φτιάχνει «πύργους» με αυτά, σε διάφορα σχήματα και σχέδια, φροντίζοντας κάθε φορά να τους μεγαλώνει σε όγκο και ύψος, προσέχοντας, όμως, να μη γκρεμίζονται στο έδαφος. Ο Tony Cragg  εκπαιδεύτηκε χρόνια σε αυτό και το πετύχαινε όλο και καλύτερα, σε τέτοιο σημείο, μάλιστα, που απέκτησε εμμονή με τα ζάρια!
 perierga.gr - Γλυπτά έργα τέχνης από... ζάρια!

Χελώνα spiderman!!! (βίντεο)


Χελώνα Spiderman
Κάτι δεν πάει καλά εδώ…

Ο Παπανδρέου δεν φεύγει αν δεν συνεργαστεί ο Σαμαράς και ο Σαμαράς δεν συνεργάζεται αν δεν φύγει ο Παπανδρέου !!!

Η συναίνεση και η κυβέρνηση συνεργασίας είναι το βασικό ζήτημα το οποίο απασχολεί αυτή την στιγμή τις πολιτικές ηγεσίες όλων των κομμάτων.
Ο πρωθυπουργός, ο οποίος στην χθεσινή του ομιλία, δήλωσε πως ξεκινά τις επαφές και τις κινήσεις του για κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας σήμερα επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Διανομή αγροτικής γης




Ξεκίνησε η διάθεση αγροτεμαχίων σε ανέργους, σε νέους και νέους αγρότες έως 35 ετών, σε νέους πτυχιούχους Γεωτεχνικής Σχολής (ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ) ημεδαπής ή αλλοδαπής και σε επαγγελματίες αγρότες, με αντίτιμο 5 ευρώ το στρέμμα ανά καλλιεργητική περίοδο και ανώτατο όριο τα 100 στρέμματα ανά φυσικό πρόσωπο.

«Μα τι κάνετε; Θα χάσετε το δημοψήφισμα»

«Μα τι κάνετε; Θα χάσετε το δημοψήφισμα»Την έντονη δυσαρέσκειά τους για την ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου για δημοψήφισμα έδειξαν Άγκελα Μέρκελ-Νικολά Σαρκοζί στα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης στη σύνοδο της G-20 στις Κάννες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», η καγκελάριος της Γερμανίας και ο Γάλλος πρόεδρος ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι την ώρα που μιλούσε ο κ. Παπανδρέου.
Ο πρωθυπουργός τους εξήγησε πως η διεξαγωγή εκλογών θα είχε ως αποτέλεσμα την πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα αναλύοντας παράλληλα τα θετικά του δημοψηφίσματος. Ωστόσο, Μέρκελ-Σαρκοζί είπαν στον Έλληνα πρωθυπουργό: «Τι είναι αυτά που κάνετε; Θα το χάσετε το δημοψήφισμα».
Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα ο κ. Παπανδρέου και τόσο στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ όσο και στο Υπουργικό Συμβούλιο δήλωσε πως εξεπλάγη από τις αντιδράσεις των δύο Ευρωπαίων ηγετών.
«Οι εταίροι μας ήθελαν να πηγαίνουν όλα ρολόι, σαν ρομπότ, χωρίς εκλογές και δημοψηφίσματα που θέτουν δύσκολα ερωτήματα», είπε ο πρωθυπουργός σύμφωνα με το Βήμα. Προσέθεσε δε, πως η απόφαση για δημοψήφισμα προκάλεσε θετικό σοκ.
Παράλληλα, στη συνεδρίαση η οποία δεν έγινε σε διόλου καλό κλίμα και μάλιστα ακούστηκαν εκφράσεις του… πεζοδρομίου. Χαρακτηριστικά ο Ζοζέ Μπαρόζο μιλούσε με απαξιωτικό ύφος ενώ ο κ. Σαρκοζί έθεσε θέμα «παγώματος» της 6ης δόσης.
ΠΗΓΗ: news247

Η γεωπολιτική αξία της Ελλάδας και της Κύπρου και ο ¨χειρουργικός¨ ακρωτηριασμός της - Μέρος 1ο

ΜΕΡΟΣ 1ο : Η γεωπολιτική αξία Ελλάδας - Κύπρου.

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:  03/11/2011



      Σχόλιο ΠΑΖΛ: Η παρούσα ανάρτηση εξετάζει την γεωπολιτική αξία της Ελλάδας και της Κύπρου, προσπαθώντας να δώσει μία όσο το δυνατόν πλήρη εικόνα. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια επιδιώκεται ένας πρώτος προβληματισμός, σχετικά με τις γεωπολιτικές επιλογές του Ελληνισμού.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φοροκάρτα




Η χορήγηση της φοροκάρτας έχει ξεκινήσει και οι φορολογούμενοι προαιρετικά μπορούν να την προμηθευτούν από τις τράπεζες, ώστε να καταγράφουν σ' αυτήν τις αποδείξεις από τις αγορές τους.

Η φοροκάρτα έχει όψη πιστωτικής, αλλά δεν περιλαμβάνει προσωπικά στοιχεία και κανείς άλλος δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία του κατόχου εκτός από τον ίδιο που μπορεί να βλέπει την προσωπική του μερίδα μέσω του Διαδικτύου. Η ενεργοποίησή της γίνεται με την αποστολή SMS στον αριθμό 54053, στο οποίο θα γράφετε το ΑΦΜ σας και το 10ψήφιο κωδικό της κάρτας. Διαφορετικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://link.minfin.gr/karta. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται στο τηλέφωνο 211-0007111 του Υπουργείου Οικονομικών
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews