Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

H παράσταση έλαβε τέλος.. ή τώρα αρχίζει;


Γράφει η Himaira
Τις τελευταίες μέρες ζήσαμε την πρώτη πράξη από μια θεατρική παράσταση με θεατές τους απλούς πολίτες. Μεγάλα λόγια, ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες για ένα αποτέλεσμα που ποτέ δεν ήρθε. Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια φορά, με πρωταγωνιστές αυτούς που υποτίθεται ότι νοιάζονται για το καλό της χώρας, για το συμφέρον της πατρίδας και βάζουν στην άκρη τους εγωισμούς και τα πολιτικά και προσωπικά οφέλη..

Το φλέγον θέμα.

Σήμερα στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου άκουσα τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Φλωρίδη ο οποίος παραιτήθηκε πριν την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου τον Ιούνιο του 2011 να λέει μεταξύ άλλων πολύ σημαντικών και τα παρακάτω:

"Δεν υπάρχει στην χώρα μας θεσμικός και δημοκρατικός τρόπος αναχαίτησης μιας κακής κυβέρνησης. Ενός ανίκανου πρωθυπουργού. Οταν κάποιος γίνει πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται την χώρα σαν τσιφλίκι του και έρχεται σαν κατακτητής με την παρέα του, την προσωπική του αυλή και κυβερνάει ανεξέλεγκτα! Δεν υπάρχει θεσμικός μηχανισμός να τον ελέγξει ή και να τον σταματήσει. Οταν τύχει κι ο πρωθυπουργός αυτός είναι χαρισματικός η χώρα πάει μπροστά. Αν όμως είναι ανίκανος κι επικίνδυνος η χώρα καταστρέφεται και δεν μπορεί κανείς να τον σταματήσει...."

Απάντηση στην κρίση η πώληση οργάνων!!!!


Ιστοσελίδα διαφημίζει ότι η απάντηση στην κρίση για κάποιον είναι να πουλήσει τα νεφρά του


Την αγωνία ανυποψίαστων ασθενών, που αναζητούν απεγνωσμένα μόσχευμα που θα τους κρατήσει στη ζωή, εκμεταλλεύονται δεκάδες μεσάζοντες αλλά και δότες οργάνων, που δημοσιεύουν αγγελίες στο Διαδίκτυο, προθυμοποιούμενοι να πωλήσουν κάποιο όργανό τους έναντι ποσού που κυμαίνεται από 2.000 έως 120.000 ευρώ.

Τι σου κάνει η υπερκατανάλωση junk foo

Κοπέλες που έχασαν τη σιλουέτα τους

Αποδείξεις για τη μαθηματική κατασκευή της Ελληνικής γλώσσας. Πηγή: himaira.blogspot.com Himaira: Αποδείξεις για τη μαθηματική κατασκευή της Ελληνικής γλώσσας. http://himaira.blogspot.com/


Από τον μαθηματικό και συγγραφέα Λευτέρη Αργυρόπουλο.
Η Ελληνική γλώσσα είναι η μητέρα όλων των γλωσσών της γής, δηλαδή είναι η γλώσσα των γλωσσών. Σε αντίθεση με τις άλλες γλώσσες, η Ελληνική γλώσσα είναι μία υπέροχη μαθηματική δημιουργία και ως μαθηματική κατασκευή είναι κατά συνέπεια και μουσική γλώσσα. Κατά την εποχή του Πυθαγόρα, αλλά και προγενέστερα από αυτόν, οι Έλληνες χρησιμοποιούσαν τα σύμβολα των γραμμάτων για να συμβολίζουν τους αριθμούς. Πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ελληνική γλώσσα αποτελείται από 28 σύμβολα και 27 αριθμητικές θέσεις. Αναλυτικά, τα 28 αυτά σύμβολα είναι τα εξής:

Εμειναν γαντζωμένοι στην εξουσία.... μέχρι τελικής καταστροφής της Ελλάδας.

Το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί και πρέπει να συνεχιστεί....
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πήρε την ψήφο εμπιστοσύνης και θα συνεχίσει το καταστροφικό της έργο. Η πατρίδα μας μπαίνει προσεχώς στο τελευταίο διάστημα της χειρότερης καμπής της νεότερης ιστορίας της.
Ο πόλεμος που κάναμε όλα τα πατριωτικά ακομμάτιστα ιστολόγια πρέπει να συνεχιστεί πιο άγριος.
Κάποιοι πιστεύουν ότι ο ΓΑΠ τελείωσε κι ότι κάποιος άλλος της προδοτικής σπείρας μπορεί να αναλάβει την πρωθυπουργία.

Moody’s: Διπλή υποβάθμιση της Κύπρου λόγω έκθεσης στο ελληνικό χρέος


Στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Κύπρου κατά δύο βαθμίδες προχώρησε η Moody’s, διατηρώντας τις προοπτικές της χώρας σε αρνητικό.


Ο οίκος αξιολόγησης υποβάθμισε την Κυπριακή οικονομία στην ....
κατηγορία Baa3 από την κατηγορία Baa1, μόλις μια βαθμίδα πάνω από την κατηγορία «σκουπίδια».

Αφιέρωμα Spiegel στην δυναστεία Παπανδρέου που "δοκιμάζεται"!


Σε αφιέρωμα στην δυναστεί Παπανδρέου, προχώρησε το περιοδικό Spiegel υποστηρίζοντας ότι το τελευταίο μέλος της δυναστείας ο Γ.Παπανδρέου περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές του.

Ο Γεώργιος και ο Ανδρέας Παπανδρέου υπηρέτησαν ως πολιτικοί την Ελλάδα και σήμερα ο γιός του τελευταίου διατελεί πρωθυπουργός της χώρας εν μέσω της χειρότερης οικονομικής κατάστασης που έχει βρεθεί η χώρα τα τελευταία χρόνια...

Μήπως ξεχάσαμε πως είναι κλέφτες και πρέπει να μπούνε φυλακή;


Το «για να πάμε σε εκλογές πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουμε μισθούς και συντάξεις» μεταφράζεται σε «για να εξασφαλίσουμε μισθούς και συντάξεις πρέπει να παραχωρήσουμε την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της χώρας». Τουλάχιστον, γι αυτό θέλουν να μας πείσουν όσοι ισχυρίζονται πως… «μαζί τα φάγαμε»! Το θέμα λοιπόν δεν είναι πως θα εξασφαλίσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις. Ας τελειώνει επιτέλους αυτό το παραμύθι. Το θέμα είναι κυρίως και...

Φωτογραφίες από το στομάχι ενός πύθωνα! Κατασπάραξε ελάφι 34,5 κιλών


Απίστευτες φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι οποίες αποτυπώνουν το "περιεχόμενο" στο στομάχι ενός πύθωνα. (pics)
Το άψυχο σώμα ενός ελαφιού βρέθηκε πριν από λίγες μέρες μέσα στο στομάχι ενός γιγάντιου ερπετού στη Φλόριντα των ΗΠΑ, αφήνοντας άφωνους όλους όσους είδαν το θέαμα.

Τα 9 πιο... παράξενα ποτά του κόσμου


Αν νομίζετε ότι το πιο περίεργο ποτό που έχετε δει στη ζωή σας είναι η βανίλια...

υποβρύχιο, το παρόν άρθρο έρχεται να σας διαφωτίσει και να σας ανοίξει νέους ορίζοντες στον κόσμο του αλκοόλ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Ποντάρισμα” μαμούθ 10 δις Ευρώ στην ισοτιμία του Ευρώ με διαχείριση της εταιρείας UNIGESTION στην οποία ο αδελφός του πρωθυπουργού βρίσκεται στον στρατηγικό σχεδιασμό


Το έγγραφο φωτιά που κατέθεσε ο Πανος Καμμένος χθες στην βουλή, όπου σύμφωνα με τον βουλευτή η τράπεζα DEXIA Λουξεμβούργου επενδύει σε προϊόντα που επηρεάζονται από την διακύμανση της ισοτιμίας του Ευρώ και …διοικείται από την εταιρεία UNIGESTION. Ποιά είναι η εταιρεία Unigestion; Μα η εταιρεία στον στρατηγικό σχεδιασμό της οποίας βρίσκεται ο αδελφός του πρωθυπουργού, κύριος Ανδρέας Α. Παπανδρέου, όπως αποκάλυψε η Αριστέα Μπουγάτσου στην Ελευθεροτυπία...

Ελένη Μιαρίτη: Η ελληνική ομορφιά αναδεικνύεται!


Η Miss World Greece 2011, Ελένη Μιαρίτη, βρίσκεται ήδη εδώ και δυο εβδομάδες στη Βρετανική πρωτεύουσα, αφού μας εκπροσωπεί στον 61ο διαγωνισμό ομορφιάς του Μις Κόσμος 2011.

Καταχειροκροτήθηκε… ο Παπανδρέου στη G20


Οι ηγέτες παρακολουθούσαν την ομιλία του στην ελληνική Βουλή

Οι ηγέτες της G20, που πραγματοποιούν σήμερα σύνοδο στις Κάννες, χειροκρότησαν τον Έλληνα πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, όταν δήλωσε, σύμφωνα με την εικόνα που μεταδιδόταν από την τηλεόραση, τη δέσμευσή του για ένα ευρωπαϊκό σχέδιο κατά της κρίσης, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Οι πιο γελοίες και ξεκαρδιστικές ατάκες των celebrities!


Οι πιο γελοίες και ξεκαρδιστικές ατάκες των celebrities!
Σίγουρα το εγχώριο βραβείο της πιο εξωφρενικής ατάκας, κερδίζει επάξια η δική μας Lady, η Άντζελα Δημητρίου! Όμως και οι stars του Hollywood, έχουν πει κατά καιρούς διάφορα πράγματα που μας έκαναν να…τραβάμε τα μαλλιά μας!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Britney Spears, η οποία πρέπει επειγόντως να πάρει μαθήματα…γεωγραφίας!
Ειδικότερα, η διάσημη τραγουδίστρια είπε πως “δεν ήθελα ποτέ να πάω στην Ιαπωνία. Κυρίως επειδή δεν μου αρέσει να τρώω ψάρι και ξέρω ότι το συνηθίζουν εκεί στην…Αφρική!”

H πιο σέξι Αλβανή του πλανήτη Φώτο+Βίντεο

H Eliza Dushku (Buffy the Vampire Slayer, Angel, Dollhouse) δεν χρειάζεται συστάσεις. Το τι έκανε όμως το καλοκαίρι στην Αλβανία –μαζί με ένα παίκτη των Lakers και τον ξάδελφο του Μπερίσα- είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.
 H πιο σέξι Αλβανή του πλανήτη

Γ. Παπανδρέου: Θα επισκεφτώ αύριο τον ΠτΔ -Συζητάω και για τον επικεφαλής της κυβέρνησης συνεργασίας


Μπαίνοντας στη Βουλή ο πρωθυπουργός καταχειροκροτήθηκε από όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Στην ομιλία του ξεκίνησε λέγοντας πως έδωσε μάχη για να στηρίξει τη χώρα και να μην την αφήσει να χρεοκοπήσεικ με τη στήριξη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του λαού.

Ταφή της προϊστορικής εποχής, ήρθε στο φως στην περιοχή Λογκά Ελάτης δίπλα στον Αλιάκμονα



Αγώνας δρόμου πριν να πλημμυρίσει ο χώρος λόγω του φράγματος Ιλαρίωνα.
Αρχαιότητες που εκτείνονται σε 455 στρέμματα! Οικιστικά κατάλοιπα, τεράστια νεκροταφεία και ταφές από την Νεολιθική εποχή ως την Πρώιμη Εποχή του Σιδήρου με πλούσια ευρήματα: Αγγεία, κοσμήματα, ειδώλια, εργαλεία, οπλισμός. Αρχαιότητες της Αρχαϊκής, Κλασικής και Ελληνιστικής Εποχής με χρυσά, αργυρά και χάλκινα ευρήματα. Όλα αυτά στην παραποτάμια θέση του Λογκά Ελάτης, από τα πρανή των λόφων ως την όχθη του Αλιάκμονα.

ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews