Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Δώστε ρεπό στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο!



Ο άνθρωπος έχει μείνει μισός από την υπερπροσπάθεια των τελευταίων ημερών. Δεν λέω υπερβολές! Δείτε τον. Όποια στιγμή και να βάλεις MEGA θα τον δεις σε κάποιο παράθυρο. Ατελείωτοι τηλεμαραθώνιοι προπαγάνδας και διαστρέβλωσης…
Τρέμουν όλοι τους μην και δεν μπορέσει να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Μην και δεν βρει ο προδότης συνενόχους στο ξεπούλημα της χώρας, στην μεγαλύτερη προαποφασισμένη καταστροφή του ελληνικού έθνους.
Τρομοκρατούν τον κόσμο, καταστροφολογούν, παίζουν με την λογική μας, ζητάνε συνενόχους, όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα!

Δείτε με πόσο πάθος υπερασπίζονται την συνενοχή των κομμάτων. Πόσα διλήμματα βάζουν στον λαό. Μετά τις χθεσινές δηλώσεις ΓΑΠ δόθηκε το νέο δίλημμα. Ή δανειακή σύμβαση ή ευρώ. Πήραν το μήνυμα και άρχισαν τα παπαγαλάκια της εξουσίας. Βγάλαν δημοσκοπήσεις που ο λαός δεν θέλει (!) εκλογές, λένε ότι θα μας πετάξουν απ’ το ευρώ αν δεν εκχωρήσουμε εθνική κυριαρχία. Βγάζουν τον κάθε τυχάρπαστο με αναλύσεις του κώλου να μας κάνει πλύση εγκεφάλου.
Βρώμικος ο ρόλος Καρατζαφέρη που κάθε λίγο και λιγάκι εμπλέκει στην συζήτηση ονόματα όπως Μαρκεζίνης, Μολυβιάτης, Σημίτης πριν λίγες μέρες, Καραμανλής σήμερα. Μόνο τον πολιτικό του πατέρα τον Μητσοτάκη δεν πρότεινε, τουλάχιστον ακόμα! Ποιον βοηθάνε αυτές οι σαχλές παρεμβάσεις που τρέχουν όλοι να τις παρουσιάσουν ως σοβαρές προτάσεις;
Προσέξτε τους όρους που χρησιμοποιούν. Κυβέρνηση εθνικής ανάγκης ή εθνικής σωτηρίας, μας λένε. Δηλαδή η εθνική μας σωτηρία είναι να σκύψουμε να δώσουμε τα πάντα, γη και ύδωρ στους Γερμανούς και τις αγορές.
Η μόνη εθνική σωτηρία και ανάγκη είναι να φύγουν απ’ την εξουσία και να βγουν νέες πολιτικές πατριτικές δυνάμεις από τα σπλάχνα του λαού κι όχι από τα βρώμικα τζάκια τους.
Αλλά πώς θα φύγουν οι αρχολίπαροι του ΠΑΣΟΚ, που είναι και ο αρχηγός των σπουδαρχίδηδων; Έχουν ένα μεγάλο δίλημμα, ή συνεχίζουν με τον ΓΑΠ να στέλνει όλη την χώρα στον γκρεμό και να τον στηρίζουν ενώ τον βρίζουν ή τελειώνουν εδώ και πρέπει να φύγουν απ’ την χώρα αν προλάβουν… Γιατί χωρίς την βουλευτική ασυλία αυτή η χώρα δεν μπορεί να τους ανεχτεί.
Αυτές τις ώρες, όποιος συμπλεύσει μαζί τους θα χαραχτεί στην μνήμη του έθνους και θα γραφτεί στην ιστορία ως ένας ακόμη προδότης.
Αν ο Α. Σαμαράς δεν καμφθεί, ο ΓΑΠ θα βγει και πάλι σαν να μην τρέχει τίποτα, θα πει πως έκανε ότι μπορούσε, και συνεχίζει μόνος την “σωτηρία” της πατρίδας ή θα χαρίσει την πρωθυπουργία στον Βενιζέλο… Αν συναινέσει θα ‘ναι κι αυτός συνυπεύθυνος στο ξεπούλημα του λαού.
Δυστυχώς όμως, όπως βλέπω, ο ΓΑΠ έχει αποφασίσει να μας οδηγήσει σε αιματοχυσία. Και δεν μπορεί να φύγει απ’ το μυαλό μου η έκτακτη αλλαγή όλης της στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews