Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Με τέτοιους βουλευτές δεν γίνεται νέο κίνημα!



Πολύ καλή η προσπάθεια του Πάνου Καμμένου με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” και την παρακολουθούμε από κοντά. Ο Πάνος δεν λέρωσε τα χέρια του με το αίμα των Ελλήνων και δεν ψήφισε ούτε Μνημόνια, ούτε την κυβέρνηση Παπαδήμιου και αυτό ο κόσμος του το αναγνωρίζει.
Πρέπει όμως αυτή η δυναμική που του δίνει ο κόσμος να συνεχιστεί και αυτό θα γίνει με την σοβαρή στελέχωση του κόμματός του. Πολλά ακούγονται και σίγουρα δεν μπορούμε να τα πιστέψουμε όλα καθώς το βρώμικο παρασκήνιο προσπαθεί να ρίξει λάσπη σε ότι προσπαθεί να το ανατρέψει. Είναι λογικό, οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” να θέλουν να αποκτήσουν ΚΟ μέσα στην Βουλή για να έχουν όλα τα προνόμια που προβλέπονται καθώς και την τηλεοπτική εκπροσώπηση που δεν θα μπορούν να αρνηθούν τα ΜΜΕ. Γι’ αυτό τον λόγο οι διαγεγραμμένοι βουλευτές της ΝΔ, που δεν ψήφισαν το Μνημόνιο 2,  είναι πολύ πιθανό να ενταχθούν στους “Ανεξάρτητους”.

Οι στρατιώτες δεν φταίνε ποτέ…


Ο Βασιλιάς Χον Λου κάλεσε στο παλάτι τον Σουν Τσου για να βοηθήσει  στην αναδιοργάνωση του στρατού του μιας και ο Σουν Τσου είχε αποκτήσει ήδη την φήμη του αήττητου Στρατηγού.
Μάλιστα ο Βασιλιάς ρώτησε τον Σου Τσου στην πρώτη τους γνωριμία…
«Μπορώ να υποβάλλω σε μια μικρή δοκιμασία τις θεωρίες σου για τον τρόπο χειρισμού των στρατιωτών;»
«Μπορείς» του απάντησε ο Σουν Τσου….
Ο Βασιλιάς ξαναρώτησε « Μπορεί η δοκιμασία να γίνει με γυναίκες;»
“Βέβαια” απάντησε χωρίς δισταγμό  ο Στρατηγός….

Προγνωστικά Στοιχήματος 15/3/2012

Πάμε στοίχημα για ακόμη μία Πέμπτη με αμφίρροπους επαναληπτικούς αγώνες στο Europa League, οι οποίοι προσελκύουν το ενδιαφέρον των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews