Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Καπνός 5.000 μέτρων στην Αίτνα [φωτο]

Καπνός 5.000 μέτρων στην Αίτνα [φωτο]

Ενδείξεις ενεργοποίησης δίνει η Αίτνα στη Σικελία καθώς στήλη καπνού υψώνεται σε ύψος 5000 μέτρων πάνω από το ηφαίστειο.
Εκροή λάβας διαπιστώθηκε επίσης στην κορυφή του ηφαιστείου, στο επίπεδο του νοτιο-ανατολικού κρατήρα, με κατεύθυνση την περιοχή της Βάλε ντελ Μπόβε.
Είναι η πρώτη φορά για το 2012 που «ξύπνησε» και πάλι το ενεργό ηφαίστειο της γείτονος χώρας ενώ την προηγούμενη χρονιά μετρήθηκαν 18 αφυπνίσεις…
Δείτε τις φωτογραφίες:

Τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ που ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου 2012

Τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ που ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου 2012


Τα νέα τιμολόγια χαμηλής τάσης που ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου ανακοίνωσε η ΔΕΗ μετά από γνωμοδότηση της  Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και σχετική απόφαση του ΥΠΕΚΑ.
Με βάση τα τιμολόγια:

Στην «κατάψυξη» η χώρα



Η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, οι δυνατοί άνεμοι, οι βροχές και οι χιονοπτώσεις θα συνοδεύσουν τους εκδρομείς του τριημέρου των Φώτων. Η απότομη επιδείνωση του καιρού μπορεί να είναι σύμμαχος για τους λάτρεις του χιονιού και του σκι, όχι όμως για εκείνους που πρόκειται να ταξιδεύσουν στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Οι εκδρομείς θα πρέπει να πάρουν ιδιαίτερες προφυλάξεις στο οδικό δίκτυο, ενώ υπάρχει πιθανότητα χαλαζόπτωσης.

Ανακλήθηκε μαρμελάδα με μούχλα


Ανακλήθηκε μαρμελάδα με μούχλα


Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά ο ΕΦΕΤ

Τη διακίνηση μουχλιασμένης μαρμελάδας διαπίστωσε ο ΕΦΕΤ. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «Mermelada», με γεύσεις κεράσι, φράουλα και βερίκοκο (συσκευασίες των 6 κιλών) με ημερομηνία λήξης και LOT Ν: στη γεύση «Κεράσι» 31-10-2013 και 30411, στη γεύση «Φράουλα» 24-10-2013 και 29711 και στη γεύση «Βερίκοκο» 3-8-2013 και 21511.

Απ΄το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο! Η πρώτη ταινία της Ελληνοφρένειας


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews