Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Η ”μεγάλη” παρέλαση – η μεγάλη γελοιότητα…



”Τιμούν” τους νεκρούς του ’40, αυτούς που έδωσαν τα πάντα, για να αποτρέψουν την υποδούλωση της χώρας, εκείνοι που υπέγραψαν την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και σκύβουν και προσκυνούν το νέο Χίτλερ, για τριάντα αργύρια. ”Τιμά” λέει την ελληνική σημαία ο Κάρολος Παπούλιας, το ”σύμβολο”, λέει, ”της δημοκρατίας και της ενότητας του ελληνικού λαού”!
Αυτός που υπέγραψε όλα τα προδοτικά διατάγματα που παρέδωσαν την Ελλάδα στους ξένους και την έφεραν ξανά στην εποχή της Τουρκοκρατίας. Αυτός που κοιτά και υπογράφει την κατάλυση του Συντάγματος και της δημοκρατίας, ανησυχώντας μόνο για την άνοδο των ”ακροδεξιών” που απειλούν τη ”δημοκρατία”! Ποια δημοκρατία και ποιος πρόεδρός της; Αυτός που αποκαλείται από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού ”προδότης” και πηγαίνει να ”τιμήσει” τους νεκρούς του ’40 – ωραία τιμή τους αποδίδει.. -, αποκλείοντας με ΜΑΤ και στρατό το λαό – ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟ ’40! -, από το ναό του Αγίου Δημητρίου και από την παρέλαση; Ποιος πρόεδρος δημοκρατίας θα το δεχόταν αυτό;

Θα μείνω εδώ και θα υπάρχω όπως μπορώ…

Image
Ξεκινάω να γράφω αυτό το κείμενο χωρίς να ξέρω που θα με βγάλει στο τέλος
Απλά έχω την αρχή και όλα τα άλλα ας βγουν και ας φανερωθούν μόνα τους.
Τον τελευταίο καιρό βιώνοντας όλη αυτήν την τρελή κατάσταση νοσταλγώ τα παιδικά μου χρόνια τα οποία δεν ήταν εύκολα αλλά ήταν ανθρώπινα….
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews