Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Νοε 2011 Κινέζικες απομιμήσεις γνωστών αυτοκινήτων


Κινέζικες απομιμήσεις γνωστών αυτοκινήτων
Δείτε μερικές κινέζικες απομιμήσεις γνωστών αυτοκινήτων!

Κινηματογραφικές «γκάφες»: Πετούσαν Boeing πάνω από την Τροία;

Κινηματογραφικές «γκάφες» (1)
Ουδείς αλάνθαστος. Ακόμη και οι πιο ακριβοπληρωμένοι σκηνοθέτες, οι στρατιές βοηθών στα γυρίσματα του Hollywood και οι μοντέρ με το πιο έμπειρο μάτι μπορούν να ξεχαστούν από μια μύγα που πετάει, από το κινητό τους που χτυπάει ή από την σκέψη ενός λαχταριστού burger με διπλοτηγανισμένες πατάτες και να μην παρατηρήσουν αυτό που δυστυχώς γι’ αυτούς υποπίπτει τελικά στην προσοχή των πιο παρατηρητικών θεατών.

Πέντε τεχνικές για να καταλάβεις πότε σου λέει ψέματα


Η γλώσσα του σώματος μπορεί να τον «προδώσει»

Πέντε τεχνικές για να καταλάβεις πότε σου λέει ψέματαΤο FBI έχει στο επιτελείο του επιστήμονες ειδικούς στην ανίχνευση του ψέματος μέσα από τη γλώσσα του σώματος και τις μικροεκφράσεις του προσώπου, που ειδικεύονται στις ανακρίσεις. Οι ψεύτες χρησιμοποιούν αρκετές κινήσεις για να καλύψουν τον εαυτό τους, τις οποίες οι ειδικοί εμπειρογνώμονες (πρώην ειδικοί ανακριτές του FBI) έχουν αναγνωρίσει.
 Τώρα, μπορείς να «ανακρίνεις» κι εσύ το σύντροφό σου και να ανακαλύψεις αν σου κρύβει κάτι.

Η αναπηρία δεν εμποδίζει το όνειρο στην επιχειρηματικότητα. Συνέντευξη του κ. Γιάννη Θεοδωράκη, Προέδρου του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας



Ο Γιάννης Θεοδωράκης είναι Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ, Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ και Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας. Από το 1999 έως το 2007 διατηρούσε επιχείρηση, ενώ σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός.
Ο κ. Θεωδοράκης μιλάει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στην άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας και την ανύπαρκτη παροχή κινήτρων από το Κράτος, τα χαρακτηριστικά του επιχειρηματία - ΑΜΕΑ και τους τομείς στους οποίους μπορεί να αναπτυχθεί επιχειρηματική δραστηριότητα από ΑΜΕΑ.
επιχειρώ: Κύριε Θοδωράκη είστε Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, πείτε μας λίγα λόγια για εσάς και για το σύλλογο….

Σαμαράς: Υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα οδηγήσει σε εκλογές και επικύρωση της Δανειακής Σύμβασης!



Ο Α. Σαμαράς πριν λίγα λεπτά σε δήλωσή του, ζήτησε μεταβατική κυβέρνηση (και όχι εθνικής ενότητας που ζητάνε οι ΠΑΣΟΚοι) με σκοπό να οδηγήσει την χώρα άμεσα σε εκλογές. Υποστήριξε όμως ότι η νέα δανειακή σύμβαση πρέπει να ψηφιστεί από την παρούσα Βουλή για να εξασφαλιστεί η 6η δόση…
Ποια δανειακή Σύμβαση Αντώνη Σαμαρά;

Τέχνη από χαρτονομίσματα



Έχουν και καλλιτεχνική αλλά και πραγματική αξία

Τέχνη από χαρτονομίσματα

Η νανοτεχνολογία ασπίδα κατά του εμφράγματος;


Η νανοτεχνολογία ασπίδα κατά του εμφράγματος;Η διάγνωση του εμφράγματος και του εγκεφαλικού αναμένεται να γίνουν ευκολότερες χάρη σε μία νέα μέθοδο της νανοτεχνολογίας. Αυτή επιτρέπει καλύτερη θέαση και ακριβέστερη εξέταση των αιμοφόρων αγγείων.

Δύο στους τρεις ανθρώπους στις βιομηχανικές χώρες πεθαίνoυν από έμφραγμα, εγκεφαλικό, ή τις επιπτώσεις τους. Μέχρι σήμερα ήταν αδύνατο για τους επιστήμονες να προχωρήσουν σε μία εξατομικευμένη διάγνωση της πιθανότητας παρουσίασης τέτοιων επεισοδίων. Η νανοτεχνολογία επιδιώκει να προσφέρει τώρα τη δυνατότητα μίας ακριβέστερης διάγνωσης.

Έκοψαν το χέρι της Θεοδωρίδου!


Ατύχημα στο… ρετουσάρισμα

Έκοψαν το χέρι της Θεοδωρίδου!Σοκ προκάλεσε η φωτογραφία σε γνωστό περιοδικό στο οποίο παρουσιάζεται η τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου χωρίς αριστερό χέρι.

Δεν ακρωτηριάστηκε, απλώς η φωτογραφία της υπέστη το γνωστό ρετούς και μάλλον κάποιος ξέχασε ότι τραγουδίστρια έχει δυο χέρια παρά ένα.

Πάντως η Θεοδωρίδου είναι... αρτιμελής και γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με φίλους και συνεργάτες σε νυχτερινό κέντρο.

Διατροφή και άσκηση «βελτιώνουν» την υπνική άπνοια

Διατροφή και άσκηση «βελτιώνουν» την υπνική άπνοια

Η διαταραχή κόβει την αναπνοή όταν κοιμόμαστε

Οι παχύσαρκοι άνθρωποι που ακολουθούν την μεσογειακή διατροφή και, παράλληλα, ασκούνται σωματικά, μπορούν να βελτιώσουν ορισμένα από τα συμπτώματα της υπνικής άπνοιας, σύμφωνα με μία νέα ελληνική επιστημονική έρευνα.

Οι ερευνητές του Ιατρικού Τμήματος του πανεπιστημίου της Κρήτης, με επικεφαλής τον Χριστόφορο Παπανδρέου εξέτασαν τις περιπτώσεις 40 παχύσαρκων ασθενών που υπέφεραν από το σύνδρομο αποφρακτικής υπνικής άπνοιας, που οδηγεί σε συχνές διακοπές της αναπνοής στη διάρκεια του ύπνου. 

Μαθήματα συνεργασίας από δύο χελωνάκια

Perierga.gr - Μαθήματα συνεργασίας από δύο χελωνάκια

Κράτα με σε κρατώ, να ανεβούμε στο βουνό… Μπορεί ο «Σκουίρτλ» και η «Μιρτλ» να είναι μόλις μερικών ημερών, αλλά τα χούγια τα δίνει πολλές φορές η φύση από την κούνια – και είναι προφανές πως τα δύο χελωνάκια είναι πολύ γλυκατζήδες. Είχαν την τύχη να γεννηθούν στη μεγαλύτερη φάρμα με φράουλες της Σάνσαϊν Κόουστ, στην Αυστραλία. Ολημερίς και ολονυχτίς περιβάλλονται από ολόγιομα, λαχταριστά φρούτα.

Στέβια "το φυτό της χιλιετίας"

Στέβια

Η Στέβια είναι σήμερα παγκοσμίως το πιο πολυσυζητημένο φυτό και θεωρείται "η ζάχαρη του μέλλοντος". Είναι φυτικό γλυκαντικό 300 φορές πιο γλυκό απο τη ζάχαρη αλλά χωρίς καθόλου θερμίδες.

Χρεωκοπούμε! Οι Γερμανοί ξανάρχονται(;)


Εδώ και 3-4 μέρες κατακλύζουν διάφορα μέσα "αποκλειστικές και ασφαλείς" πληροφορίες περί δήθεν εξώθησης της Ελληνικής Οικονομίας σε χρεοκοπία. Ίσως όσοι αναμεταδίδουν την "Είδηση" αυτή να ξέρουν κάτι... Ίσως όμως και όχι!

Γιατί... η χρεωκοπία του Οφειλέτη (Ελλάδα) δεν εξαρτάται από τον ίδιο αλλά από τους Πιστωτές του (διάφοροι Τοκογλύφοι). Και οι Πιστωτές αποφασίζουν αν και πότε θα πτωχεύσουν τον Οφειλέτη τους με βάση τα δικά τους συμφέροντα και μόνο.

Μας έχουν λοιπόν "ετοιμάσει" για χρεωκοπία οι "εταίροι" μας; Η άποψη μας είναι ότι μας οδηγούν προς τα εκεί αλλά έχουμε ακόμα αρκετά χιλίο-ΜΕΤΡΑ να υπομείνουμε...
Ο "χαιδεμένος" αραχτός Ελληνάρας των 800 ευρώ που για 35 χρόνια γαλουχήθηκε από τους Ποιμένες του Έθνους με τις Αρχές του Φραπέ, της Αρπαχτής και του Εαυτούλη του έχει εδώ και δύο χρόνια πάρει το δρόμο προς την "Εξίσωση".

Ο καλικάντζαρος!

Μια υπέροχη προσπάθεια και ένα υπέροχο blog

kalikantzaros80.blogspot.com,

create your own banner at mybannermaker.com!


Γιατροσόφια της γιαγιάς… για τις ιώσεις

Γιατροσόφια της γιαγιάς… για τις ιώσειςΉδη οι πρώτες ιώσεις έχουν κάνει την εμφάνισή τους κι έχουν ρίξει πολλούς από εμάς στο κρεβάτι ενώ άλλοι τις περνάμε «στο πόδι» συνεχίζοντας τους ρυθμούς μας κανονικά παρά το συνάχι, τα φτερνίσματα, τα ρίγη, τον πονοκέφαλο, συμπτώματα που πολλές φορές συνοδεύονται και από πυρετό.
Πως μπορούμε όμως να αντιμετωπίσουμε τα ενοχλητικά συμπτώματα χωρίς να αδειάσουμε το φαρμακείο του σπιτιού μας πρακτική που συνήθως μας προσφέρει όσα κι ένα τσάι; Είναι γνωστό ότι ένα κρυολόγημα που διαρκεί έξι ημέρες με σούπες και ζεστά, παίρνοντας φάρμακα διαρκεί πέντε. Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε ώστε να καταπολεμήσουμε τα συμπτώματα χωρίς χημικά και παράλληλα να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας;


Τα γιατροσόφια των γιαγιάδων μας αποδεικνύονται σοφά σε κάθε εποχή.

«Αληταράς δεν είναι αυτός που μουτζώνει»


Ο Λάκης Λαζόπουλος για όλους και για όλα

«Αληταράς δεν είναι αυτός που μουτζώνει»Καλεσμένος στην εκπομπή του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη «Ένα, Δύο, Τρία» στον «Αθήνα 9.84» ήταν σήμερα ο Λάκης Λαζόπουλος.

Με αφορμή το Low Budget Festival, που οργανώνεται από τον ίδιο και το «spirto.net» και θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Κακογιάννη, από 20 Νοεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου, με χορηγό επικοινωνίας τον «Αθήνα 9.84», είπε: 

«Το Low Budget Festival ξεκίνησε πέρυσι από το “spirto.net” και δίνει την ευκαιρία κάθε χρόνο σε δέκα ομάδες θεατρικές, νέους σκηνοθέτες, ηθοποιούς, στην καινούργια άποψη να καταγραφεί».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την ελληνική πραγματικότητα. Μεταξύ άλλων, τόνισε: «Αυτή τη στιγμή είναι τόσο μεγάλη η στεναχώρια και η αγωνία που δεν μπορεί να παραχθεί γέλιο...

Η kinky φωτογράφιση ρουμάνας υπουργού

Η kinky φωτογράφιση ρουμάνας υπουργού

Με στενό, δερμάτινο φόρεμα και μπότες πάνω από το γόνατο

Η υπουργός Τουρισμού της ρουμανικής κυβέρνησης, Elena Udrea, ποζάρει στο εξώφυλλο περιοδικού φορώντας ένα σέξι, στενό, δερμάτινο, μαύρο φόρεμα που αναδεικνύει το πλούσιο μπούστο της και ψηλοτάκουνες δερμάτινες μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο.

Η υπουργός πέταξε τα σοβαρά κοστουμάκια της για την ειδική έκδοση του περιοδικού μόδας Tabu, που έχει ένα αφιέρωμα στις δυναμικές γυναίκες, όπως η Κλεοπάτρα, η Τζάκι Κένεντι, η Μάργκαρετ Θάτσερ, η Εύα Περόν και η Μαντόνα.

Julian Assange: Έκδοση του «πατέρα» του Wikileaks στη Σουηδία


Julian Assange1 Julian Assange: Έκδοση του πατέρα του Wikileaks στη ΣουηδίαΒάση πρόσφατων δημοσιεύσεων, ο Julian Assange, ο ιδρυτής της ιστοσελίδας WikiLeaks, απέτυχε στην τελευταία του προσπάθεια να παραμείνει στη Μεγ. Βρετανία, αφού η υπεράσπισή του δεν κατάφερε να μεταπείσει το βρετανικό δικαστήριο για μη έκδοσή του στη Σουηδία.
Ο Assange παρουσιάστηκε στο ανώτατο δικαστήριο πριν από τρείς περίπου μήνες, έπειτα από την έφεση που άσκησε στην πρωτόδικη απόφαση. Ο επικεφαλής του WikiLeaks κατηγορείται στη Σουηδία για σεξουαλικά εγκλήματα, ωστόσο επιμένει ότι είναι αθώος. Ο Assange επιθυμούσε<…>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews