Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Σέξι ΦΩΤΟ για το φαβορί του «Dancing on ice»


Σέξι ΦΩΤΟ για το φαβορί του «Dancing on ice»
Τολμηρές φωτογραφίες για το φαβορί του Αγγλικού «Dancing on ice», Τζόρντι Πόρτερ…

Ζωντανά ο αγώνας μπάσκετ Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας


Δείτε ζωντανά τον αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού - ΤΣΣΚΑ Μόσχας εδώ:


LIVE ΠΑΟ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ



ΔΕΙΤΕ LIVE : 

ΠΑΟ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

LIVE ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

ΔΕΙΤΕ LIVE : 

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ Ν/4014


Μέχρι  τις 28 Φεβρουαρίου 2012 έχει παραταθεί η προθεσμία υποβολής φακέλου για την υπαγωγή στη ρύθμιση των αυθαιρέτων (Ν. 4014/2011).
Για τις υποβαλλόμενες έως τις 31 Δεκεμβρίου 2011 αιτήσεις όμως, η πρώτη δόση πρέπει να καταβληθεί έως και τις 31 Ιανουαρίου 2012.

Η προθεσμία για την τακτοποίηση των ημιυπαιθρίων, παταριών και λοιπών αλλαγών χρήσεων έχει λήξει, αλλά μπορούν να υπαχθούν και να τακτοποιηθούν πλέον με τον Ν.4014/11. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις με την τακτοποίηση αυτή με του νέου νόμου, το πρόστιμο δύναται να είναι πολύ οικονομικότερο, ακόμα και στο 1/3 του ποσού που προέκυπτε με τον νόμο για τους ημιυπαίθριους 3843/10!

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση, σχετικά με το πρόστιμο που αντιστοιχεί στο ακίνητο σας, ακόμα και σε μια σύντομη τηλεφωνική συνομιλία μαζί σας. Καλέστε μας λοιπόν, για να σας ενημερώσουμε για τα χρήματα, τις δόσεις ή τα εφάπαξ με έκπτωση ποσά που προκύπτουν με τον νέο νόμο Ν.4014, πριν ταλαιπωρηθείτε ψάχνοντας διευκρινήσεις και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το αν μπορείτε να υπαχθείτε ή όχι σε αυτή την τακτοποίηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews