Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Πως να μειώσετε γρήγορα τη χοληστερίνη


Τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα αυξάνονται με την ηλικία και οι καρδιολόγοι προτείνουν ότι καθένας, από την ηλικία των 20 ετών και μετά, θα πρέπει μία φορά στα 5 χρόνια να ελέγχει τη χοληστερόλη του, εκτός κι αν έχει οικογενή υπερχοληστερολαιμία ή και άλλους παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακά νοσήματα.

Ατυχώς τοποθετημένες διαφημίσεις (Photos)


Ατυχώς τοποθετημένες διαφημίσεις (10)
Μερικές φορές δεν έχει σημασία μόνο το περιεχόμενο μιας διαφήμισης αλλά και το τι ακριβώς βρίσκεται δίπλα ή γύρω της…

"Εγώ στήνω κ*λο και εσείς διώχνετε επενδύσεις;"


Οργισμένος ο δήμαρχος Στυλίδας Α. Γκλέτσος για το ότι η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης γνωμοδότησε αρνητικά για μία επένδυση. Δείτε το ξέσπασμά του (Vid)

Πήγε να τη σκοτώσει… αλλά την ερωτεύτηκε!


perierga.gr - Πήγε να τη σκοτώσει... αλλά την ερωτεύτηκε!Η περίεργη αυτή ιστορία μοιάζει να είναι βγαλμένη από… κινηματογραφική ταινία θρίλερ! Ο Βραζιλιάνος Carlos Roberto πληρώθηκε από τη νοικοκυρά Maria Nilza Simoes, η οποία γνώριζε ότι ο άντρας της την απατούσε, να σκοτώσει την ερωμένη του Iranildes Aguiar Araujo.
Η συγκεκριμένη κυρία έδωσε στον ψυχρό εκτελεστή τη φωτογραφία του θύματος και 400 ευρώ. Ο Carlos δέχτηκε αρχικά να φέρει εις πέρας την αποστολή αλλά τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι έτσι όπως τα περιμένουμε. 

Ενισχύστε το σήμα του ασύρματου δικτύου με ένα …ταψί !


Η εμβέλεια ενός ασύρματου δικτύου WLAN περιορίζεται αρκετά εντός των κτιρίων και επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες....
Η ποιότητα λήψης μπορεί να βελτιωθεί με απλά βοηθητικά μέτρα όπως, για παράδειγμα, με ένα ταψί!

Η εξέλιξη μιας απίθανης ζωγράφου


ΤΡΙΚΑΛΑ: Δωρεάν διανομή ΤΡΟΦΙΜΩΝ σε άπορους

ΤΡΙΚΑΛΑ: Δωρεάν διανομή ΤΡΟΦΙΜΩΝ σε άπορους
Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, ξεκίνησε σήμερα στην πόλη των Τρικάλων, η δωρεάν διανομή τροφίμων, μέσω του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σε φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, που με τη σειρά τους θα τα διανείμουν σε 16.837 δικαιούχους.

Όταν τα παδιά των διασήμων μιμούνται τους γονείς τους


Όταν τα παδιά των διασήμων μιμούνται τους γονείς τους (1)
Το πρότυπο των παιδιών σε πολύ μικρή ηλικία είναι συνήθως οι γονείς τους, τους οποίους συχνά μιμούνται. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και στην περίπτωση των διασήμων, τα παιδιά των οποίων φροντίζουν να αντιγράψουν τις χαρακτηριστικές κινήσεις της μαμάς ή του μπαμπά. Απολαύστε…

Το pole dancing της Μαρίας Μενούνος

10+1 μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε στη ζωή σας


Πέρα από τους «συμβατικούς» τουριστικούς προορισμούς ανά τον κόσμο, υπάρχουν 11 μέρη στον πλανήτη που αξίζει να επισκεφθείτε έστω και μια φορά στη ζωή σας. Φαράγγια, κοιλάδες, λίμνες, νησιά και βράχια συνθέτουν έναν τουριστικό οδηγό διαφορετικό από τους άλλους…
1. To Antelope Canyon βρίσκεται στην Αριζόνα των ΗΠΑ και πρόκειται για ένα από τα πιο μαγευτικά φαράγγια του κόσμου, που δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να θαυμάσει το άγριο τοπίο της περιοχής. Χωρίζεται σε δύο τμήματα, το Upper Antelope Canyon ή The Crack και το Lower Antelope Canyon ή The Corkscre, η πρόσβαση στο εσωτερικό των οποίων γίνεται είτε από ειδικά διαμορφωμένα μονοπάτια ή από σκάλες.
perierga.gr - 10+1 μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε στη ζωή σας

Προκαλεί και πάλι με την εμφάνιση της


Ο σύζυγος της Ice T όμως καμαρώνει

Ο ράπερ και ηθοποιός Ice T φαίνεται να είναι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος αυτές τις μέρες. Καμάρωνε την γυναίκα του Coco στο κόκκινο χαλί στο Atlantic City καθώς πόζαρε στους φακούς και αναδείκνυε τις καμπύλες της. Η Coco προκάλεσε φορώντας ένα κοντό ασημένιο φόρεμα από την συλλογή της Victoria Secret, το οποίο δεν άφηνε πολλά στην φαντασία. 

Terrarium, ένας κήπος μέσα σε γυαλί!


Το terrarium με αερόφυτα είναι ένας κήπος μέσα σε γυαλί. Τα αερόφυτα ή tillandsias είναι εξωτικής ομορφιάς φυτά που δεν χρειάζονται χώμα για να αναπτυχθούν. Μπορείτε να δημιουργήσετε όλων των ειδών τα τοπία από ένα δάσος μέχρι μια έρημο ή μια τροπική ζούγκλα αλλά σε μικρότερη κλίμακα. Το να δημιουργήσετε ένα terrarium είναι μια ενδιαφέρουσα και ευχάριστη ασχολία με πολύ χαμηλό κόστος. Επίσης είναι μια απλή λύση για όσους δεν τα πάνε καλά την φροντίδα των φυτών, καθώς είναι πολύ ανθεκτικό και καθόλου απαιτητικό.
Οποιοδήποτε γυάλινο δοχείο μπορεί να μεταμορφωθεί σε terrarium. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα βάζο, μια γυάλα, ένα μεγάλο μπουκάλι ή ακόμα και μια λάμπα!
Perierga.gr - Terrarium, ένας κήπος μέσα σε γυαλί!

Το «τετραήμερο του ΤΡΟΜΟΥ» για την ΕΛ.ΑΣ.

Το «τετραήμερο του ΤΡΟΜΟΥ» για την ΕΛ.ΑΣ.
Με δεδομένο ότι το πρώτο πράγμα που βρίσκεται στο μυαλό του πρωθυπουργού είναι η οικονομία, το δεύτερο φαίνεται ότι είναι η επικείμενη επέτειος για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, δηλαδή η επόμενη Πέμπτη 17 Νοεμβρίου.
Η νέα κυβέρνηση φοβάται «θερμή υποδοχή» από τους κουκουλοφόρους και, προφανώς, δεν είναι τυχαίο ότι το Σάββατο, εκτός από τον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών κ.Ευάγγελο Βενιζέλο, ο κ.Λουκάς Παπαδήμος συναντήθηκε και με τον κ. Χρήστο Παπουτσή, υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ξανθιά σε κυλιόμενες σκάλες (Video)


Ξανθιά σε κυλιόμενες σκάλες
«Μα γιατί έχτισαν τον 2ο όροφο τόσο ψηλά;»
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Το video που ακολουθεί, μιλάει από μόνο του…

Για δυο βραδιές, 17 και 18 Νοεμβρίου, θα «βρέχει» αστέρια


Για δυο βραδιές, 17 και 18 Νοεμβρίου, θα «βρέχει» αστέριαΜία από τις πιο θεαματικές «βροχές» διάττοντων αστέρων, των Λεοντιδών, θα συμβεί την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.
Το φαινόμενο παρατηρείται κάθε χρόνο και διαρκεί περίπου δύο εβδομάδες, από τις 7 έως τις 28 Νοεμβρίου, το αποκορύφωμα του όμως αναμένεται τις νύχτες της 17ης και 18ης Νοεμβρίου και η καλύτερη στιγμή παρατήρησης είναι λίγο πριν το ξημέρωμα.

Ιαπωνία, έξι μήνες μετά το καταστροφικό τσουνάμι. Στην Ελλάδα πότε θα μαζέψουμε τα συντρίμμια μας;


20.000 άνθρωποι είναι νεκροί ή αγνοούνται. Περισσότερα από 800.000 σπίτια είναι ολοκληρωτικά ή μερικώς κατεστραμμένα…
Στην Ιαπωνία, έξι μήνες πριν. Πόλη Κεσενούμα, λίγο μετά το φονικό τσουνάμι. Οι πρώτες φωτογραφίες από τις τριάδες που ακολουθούν είναι την επομένη της καταστροφής. Οι δεύτερες ένα τρίμηνο μετά, κι οι τρίτες σήμερα. Μέσα σε έξι μήνες έχουν γίνει έργα. Διότι εκεί υπάρχει οργάνωση, υπάρχουν πολίτες, υπάρχει δουλειά, υπάρχει κράτος. Εκεί δεν περιμένουν σωτήρες και...

Coca Cola: 10 σημαντικές πληροφορίες που ίσως δεν γνωρίζετε


Coca Cola
Η Coca Cola είναι το πιο διαδεδομένο ανθρακούχο ποτό σε όλη την υδρόγειο. Η λέξη Coca-Cola σημαίνει στα κινέζικα «κάνει το στόμα ευτυχισμένο». Μάθετε πολύτιμες πληροφορίες, που οι περισσότεροι δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα.
Εφευρέθηκε στις 8 Μαΐου του 1886 από τον John Styth Pemberton, ο οποίος ήταν φαρμακοποιός στην Ατλάντα των ΗΠΑ, και εκατομμύρια κουτάκια Coca-Cola πωλούνται καθημερινά. Γνωρίστε παρακάτω την Coca Cola.

Η κίνηση της Γης από… ψηλά

Η κίνηση της Γης από… ψηλά

Εντυπωσιακό βίντεο με εικόνες της NASA

Το παρακάτω βίντεο επεξεργάστηκε ο καλλιτέχνης Michael König, ο οποίος χρησιμοποίησε φωτογραφίες από τη NASA, τραβηγμένες από απόσταση 240 μιλίων από την επιφάνεια της Γης στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Οι δύο πρώτες εικόνες με το Βόρειο Σέλας είναι πραγματικά εντυπωσιακές!

Τα επτά συνηθέστερα λάθη στο χαράτσι στα ακίνητα


Τα επτά συνηθέστερα λάθη στο χαράτσι στα ακίνητα

Ποια σημεία του λογαριασμού πρέπει να προσέξετε

Αντιμέτωποι με λάθη έρχονται πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων που λαμβάνουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με το ειδικό τέλος στα ακίνητα. Τα σημαντικότερα και συνηθέστερα λάθη είναι επτά και όσοι λάβουν τους λογαριασμούς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ελέγξουν ότι τα τετραγωνικά είναι τα σωστά, αλλά και ότι οι συντελεστές παλαιότητας έχουν υπολογιστεί ορθά.

Έκρηξη στο γραφείο της Μ. Ξενογιαννακοπούλου


Εξεράγη εκρηκτικός μηχανισμός

Έκρηξη στο γραφείο της Μ. ΞενογιαννακοπούλουΙσχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 22:55 σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στην οδό Σόλωνος 46 όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο της υπουργού Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews