Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Μία στις 7 πολυκατοικίες κόβει το πετρέλαιο θέρμανσης


Ο κόσμος στρέφεται πια στα ηλεκτρικά καλοριφέρ, στις θερμάστρες υγραερίου, τις σόμπες αλογόνου και στα κλιματιστικά.

Μία στις επτά πολυκατοικίες έκοψε φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ όσοι... τολμηροί παραγγέλνουν δεν υπερβαίνουν τα 500 λίτρα. Την ίδια στιγμή, ένας στους δύο ενοίκους διαμερισμάτων αδυνατεί να πληρώσει τα κοινόχρηστα, καθυστερώντας την καταβολή τους πάνω από τρεις μήνες.

Διάσημοι που μοιάζουν με ιστορικά πρόσωπα


Διάσημοι που μοιάζουν με ιστορικά πρόσωπα (17)
Δείτε μερικές ακόμη εντυπωσιακές αλλά και χιουμοριστικές περιπτώσεις διασήμων που έχουν μεγάλη ομοιότητα με ιστορικά πρόσωπα.

Τραγικό τέλος για 43χρονο αγνοούμενο στη Ρόδο

Τραγικό τέλος για 43χρονο αγνοούμενο στη Ρόδο

Είχε πνιγεί ενώ κολυμπούσε

Δεν είχε αίσιο τέλος η αναζήτηση ενός 43χρονου αλλοδαπού αγνοούμενου, ο οποίος είχε μεταβεί στο Κιοτάρι της Ρόδου, για κολύμβηση.

Μετά από έρευνες με περιπολικό όχημα και ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού, καθώς και με ελικόπτερο Super Puma, ο 43χρονος εντοπίστηκε και περισυνελέγη, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τσιγάρα… με πυρασφάλεια!


perierga.gr - Τσιγάρα με πυρασφάλεια! Η ΕΕ αποφάσισε να συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου πυρκαγιάς από αμέλεια, «υποχρεώνοντας» όλες τις χώρες μέλη της να διαθέτουν τσιγάρα που θα είναι «μειωμένης ροπής ανάφλεξης», έτσι ώστε να σβήνουν μόνα τους αν ο χρήστης τα ξεχάσει σε κάποιο σημείο αναμμένα. Το μυστικό βρίσκεται στο τσιγαρόχαρτο: Οι κατασκευαστές έχουν εισάγει σε δύο σημεία του τσιγάρου δακτύλιους από παχύτερο χαρτί, οι οποίοι μειώνουν την παροχή ατμοσφαιρικού οξυγόνου. Έτσι, όταν η κάφτρα φτάσει στο δακτύλιο, το τσιγάρο σβήνει, εκτός αν ο καπνιστής εισπνεύσει τον καπνό και τραβήξει νέο αέρα μέσα από την κάφτρα.

Χριστίνα Κολέτσα: η συνήθεια που έγινε λατρεία! Απολαυστε τις καυτές φωτογραφίες!!!


Την πρωτογνωρίσαμε στο μουσικό ριάλιτι Fame Story και από τότε αποτελεί μια συνήθεια που έγινε λατρεία! 
Καλλονή και κορμάρα η Χριστίνα Κολέτσα...

Η Δαμασκός δεν θα πάρει μέρος στην σύνοδο του Αραβικού Συνδέσμου

Η Δαμασκός δεν θα πάρει μέρος στην σύνοδο του Αραβικού Συνδέσμου
Η Δαμασκός δεν θα πάρει μέρος στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών των χωρών μελών του Αραβικού Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη στο Μαρόκο με θέμα την κρίση στη Συρία, όπως μετέδωσε το επίσημο συριακό πρακτορείο.
Το πρακτορείο δεν διευκρίνισε το λόγο που η Συρία αποφάσισε να απέχει από τη σύνοδο.
Νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών του ΜαρόκοΤαϊέμπ Φάσι είχε δηλώσει ότι η Συρία είναι ευπρόσδεκτη στη σύνοδο.
ΠΗΓΗ: protothema.gr

Liu Bolin: Η νέα «εξαφάνιση» του αόρατου ανθρώπου Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2011/11/liu-bolin-nea-emfanisi-aoratou-anthrwpou/#ixzz1douTcnGI


Liu Bolin: Η νέα «εξαφάνιση» του αόρατου ανθρώπου (1)
Για την τελευταία του «εξαφάνιση» ο διάσημος Liu Bolin επέλεξε ένα mini market. Το αποτέλεσμα για τον «αόρατο άνθρωπο» ήταν, όπως κάθε φορά, εντυπωσιακό!

Η πρώτη γέφυρα που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τη γη!


Η γέφυρα σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο RO & AD Arhitects με σκοπό να προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όσους επιθυμούν να επισκεφθούν το ολλανδικό φρούριο «Fort de Roovere» του 17ου αιώνα. Γύρω από το εν λόγω φρούριο είχε δημιουργηθεί μια τάφρος, προκειμένου να παράσχει προστασία σε περίπτωση εισβολής στη χώρα από τη Γαλλία και την Ισπανία.
perierga.gr - Η πρώτη γέφυρα που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τη γη!

ΗΧΗΤΙΚΟ: Ο Νίκος Μπογιόπουλος αποκαλύπτει για την Goldman Sachs

ΗΧΗΤΙΚΟ: Ο Νίκος Μπογιόπουλος αποκαλύπτει για την Goldman Sachs
Ακούστε τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο, σε συνέντευξή του στο Ράδιο 9, να αποκαλύπτει την παγκόσμια διαπλοκή της Goldman Sachs. Αυτά που δεν σας λέει σχεδόν κανείς! Αποκαλύψεις που καίνε:

Οι Encardia στο Μουσείο Μπενάκη


Στιγμές από την πλούσια μουσική παράδοση των Ελλήνων της Νότιας Ιταλίας

Οι Encardia στο Μουσείο ΜπενάκηΤο μουσικό συγκρότημα Encardia παρουσιάζει ένα μοναδικό διήμερο μουσικών εκδηλώσεων στο Μουσείο Μπενάκη  την 18η και 19η Νοεμβρίου 2011, με τη συμμετοχή του διακεκριμένου κροάτη σολίστα και καθηγητή κιθάρας του Πανεπιστημίου της Evora (Πορτογαλία) Dejan Ivanovic.

Μυστηριώδεις κατασκευές στην κινεζική έρημο


Σημάδια εξωγήινων ή μέρος κάποιου μυστικού πειράματος;

Αποτελούν αυτές οι μυστηριώδεις κατασκευές, που βρίσκονται στην κινεζική έρημο, μέρος ενός μυστικού στρατιωτικού πειράματος, αγρογλυφικά εξωγήινων (τα αγρογλυφικά είναι γεωμετρικά σχήματα και πρότυπα, πολλά εκ των οποίων αρκετά πολύπλοκα και έντεχνα, που εμφανίζονται σε χωράφια, συνήθως σιταριού) ή κάτι άλλο;

Γυναίκες με / χωρίς μακιγιάζ


Γυναίκες με / χωρίς μακιγιάζ (7)
Δείτε μερικές ακόμη απίστευτες περιπτώσεις όπου το μακιγιάζ έκανε τα μαγικά του!

Οι Anonymous απειλούνται με εμφύλιο

Οι Anonymous απειλούνται με εμφύλιο
Μπορεί οι Anonymous να είναι αυτή τη στιγμή η πιο αναγνωρίσιμη ομάδα χάκερς στον πλανήτη και όλοι να πιστεύουν πως στις τάξεις τους επικρατεί αρμονία, ωστόσο η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες, το κίνημα απειλείται με εμφύλιο πόλεμο.
Μήνυμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Pastebin, δείχνει πως οι Anonymous έχουν …στραβώσει με την υποομάδα των AnonOps. Πιο συγκεκριμένα, οι Anonymous κατηγορούν την ομάδα τους για το «απολυταρχικό καθεστώς» το οποίο επιβάλλει, επειδή όπως υποστηρίζουν δεν σέβονται το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης.

Από τα ιδεογράμματα στα… «τριχο-γράμματα»!!!


Μια 20χρονη φοιτήτρια από τη Σχολή  Τέχνης της Ιαπωνίας, η Mayuko Kanazawa, είχε την ιδέα να δημιουργήσει μια παράξενη «γραμματοσειρά» χωρίς τη βοήθεια των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά χρησιμοποιώντας αληθινές ανθρώπινες τρίχες, και μάλιστα κάνοντας πρακτική στα πόδια της!  
perierga.gr - Από τα ιδεογράμματα στα... "τριχο-γράμματα"!!!

Συνελήφθη ο Πετζετάκης


Σε νέα σύλληψη επιχειρηματία προχώρησαν οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας σήμερα Τρίτη για χρέη προς το Δημόσιο.

Πρόκειται για τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Πετζετάκις, οι οφειλές του οποίου προς το Δημόσιο ανέρχονται σε 2.300.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος Γ. Α. Πετζετάκις, διευθύνων σύμβουλος της γνωστής εταιρείας πλαστικών σωλήνων, εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Βούλα.

Κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει


Σε Έρευνα που δημοσιεύτηκε στην athensvoice αποδεικνύεται  η εποχή του «me» έγινε «we». Συμβαίνει μία ανατροπή και το αναποδογυρίζει, μετατρέπεται σε w.  Είναι τόσο απλό. Όσο και η αναζήτηση της ευτυχίας.
Τα πρώτα σημάδια είναι εμφανή και σε παγκόσμια κλίμακα. Η εποχή αλλάζει, το «εγώ» δίνει τη θέση του στο «εμείς». Κυρίως αυτό που φαίνεται να αλλάζει είναι το πώς αντιλαμβανόμαστε την έννοια της «προσωπικής επιτυχίας και της προόδου». Οι απαντήσεις είναι πολλές και σε προσωπικό επίπεδο διαφορετικές. Έχει όμως εξαιρετικό ενδιαφέρον να δει κανείς τη γενική τάση και σε διεθνές επίπεδο.
Η ερευνητική ομάδα του Future Laboratory διενήργησε δημοσκόπηση για λογαριασμό του Johnnie Walker και κατέδειξε ότι το 88% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η επιτυχία στη ζωή περνάει μέσα από τη συλλογική και όχι την ατομική εργασία.

Eject,eject,eject!Δείτε σε αργή κίνηση πως "εκτινάσσονται" οι πιλότοι μαχητικών!



Πως λειτουργούν τα εκτινασσόμενα καθίσματα στα μαχητικά αεροσκάφη; Η διαδικασία είναι …εκρηκτική. Ο πιλότος όπως θα δείτε σεπολύ αργή κίνηση κυριολεκτικά εκτοξεύεται! Κι αυτό είναι πολύ επίπονο για τον ανθρώπινο οργανισμό. Δείτε στο  βίντεο πως λειτουργεί το σύστημα και πόσο επίπονο είναι για τον πιλότο.Όλη η διαδικασία σε αργή κίνηση.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews