Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Διακόσιες μέρες κακοκαιρίας στον Κρόνο


Οι καταιγίδες στο Κρόνο κάνουν αυτές της γης να μοιάζουν αστείες. Και ιδιαίτερα φέτος η καταιγίδα στο βόρειο τμήμα του Κρόνου έσπασε κάθε ρεκόρ, ακόμα και για τα δεδομένα των γνωστών ακραίων καιρικών δεδομένων που επικρατούν στο πλανήτη.
Perierga.gr - Διακόσιες μέρες κακοκαιρίας στον Κρόνο

Με σάρκα και οστά


Με σάρκα και οστάΈκλεισε μια δεκαετία και μπήκαμε στη δεύτερη του 21ου αιώνα. Η τεχνολογία που εξαφάνισε τις αποστάσεις και σμίκρυνε τα χάσματα πληροφόρησης, προχώρησε με ιλιγγιώδεις ρυθμούς στο μισό πληθυσμό της Γης, ο οποίος κατέχει τη χρηστική τεχνογνωσία των μέσων αλλά όχι και τα μέσα αυτά καθαυτά.
Ο σύγχρονος καπιταλισμός, ειδικά στις πρωτοποριακές επιστημονικώς και τεχνολογικά εξελιγμένες χώρες της Δύσης και της Ανατολής, απ’ τις ΗΠΑ ως την Ιαπωνία και την Ταϊβάν, φούσκωσε τα κέρδη του «αφύσικα», υπερτιμολογώντας και κεφαλαιοποιώντας άυλες αξίες όπως ο κίνδυνος, το προσδόκιμο ζωής, η ασφάλιση κερδών, η μακροχρόνια σπέκουλα επιπτώσεων φυσικών καταστροφών, οι καταναλωτικές τάσεις των μαζών με βάση προγράμματα δημιουργίας τους κι άλλα τέτοια…

ΕΞΩ από το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ – Πίσω στη ΔΡΑΧΜΗ

ΕΞΩ από το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ – Πίσω στη ΔΡΑΧΜΗ
«Οι Γιατροί του Κόσμου, πριν μερικές ημέρεςεξέπεμψαν ΣΟΣ λέγοντας ότι διπλασιάστηκε ο αριθμός τω πολιτών που τους ζητούν ιατρική βοήθεια.
Κι ο λόγος είναι ότι δεν έχουν χρήματα αλλά ούτε και ασφαλιστική κάλυψη για να πάνε σε νοσοκομείο. Το χειρότερο είναι ότι εκτός από δωρεάν ιατρική περίθαλψη ζητούν από την Οργάνωση και φαγητό καθώς είναι μέρες νηστικοί«…

Τι κρύβει η σημαία της Νορβηγίας;


Τι κρύβει η σημαία της Νορβηγίας; (1)
Το εθνικό σύμβολο της Νορβηγίας δεν είναι απλά μια σημαία. Με λίγη παρατηρητικότητα, θα δείτε πολλά παραπάνω…

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει το δικό της social media!


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρωτοτυπεί για μια ακόμα φορά...Οι «κόκκινοι διάβολοι» όπως αναφέρει βρετανικό περιοδικό, ετοιμάζονται για την κατασκευή δικού τους social media....

Μάλιστα ανέθεσαν το πρότζεκτ στην εταιρεία «Sapient Nitro», για την δημιουργία μιας ψηφιακής πλατφόρμας η οποία θα παρέχει στους συνδρομητές της ενημέρωση για τα θέματα της ομάδας, αλλά και θα δημιουργεί ένα δίκτυο ανάμεσά τους.

Γαρίδα νυχτερινός… serial killer και πρωινός κανίβαλος!


Ερευνητές στην Ελβετία ανακάλυψαν έναν άγνωστο μέχρι σήμερα… κατά συρροή δολοφόνο του θαλάσσιου κόσμου! Πρόκειται για τη γαρίδα Lysmata amboinensis η οποία εξοντώνει όλες τις γαρίδες τους είδους της εκτός από αυτή με την οποία θα ζευγαρώσει. Η Lysmata amboinensis έχει μήκος 6 εκατοστά, είναι ερμαφρόδιτη αλλά δεν μπορεί να αυτογονιμοποιηθεί και έτσι χρειάζεται κάποιο ταίρι για να αναπαραχθεί. Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Βασιλείας μελέτησαν αυτές τις γαρίδες και έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν τη συμπεριφορά τους.
perierga.gr - Γαρίδα νυχτερινός... serial killer και πρωινός κανίβαλος!

Θέλει αποζημίωση για τις άσχημες νύφες

Θέλει αποζημίωση για τις άσχημες νύφες
Τα λεφτά του πίσω ζητά ένας Κινέζος… ο οποίος θέλησε να βρει σύζυγο μέσω μίας ιστοσελίδας γνωριμιών.
Ο Λί Ζινγκ υποστηρίζει ότι το site τον εξαπάτησε, δείχνοντάς του «πειραγμένες» φωτογραφίες από τις υποψήφιες νύφες.

Δασκάλα της γιόγκα ετών 91


Μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness κέρδισε μία γηραιά κυρία που εξασκεί το άθλημα της γιόγκα από το 1960. Διαβάστε τι δήλωσε:
Perierga.gr - Δασκάλα της γιόγκα ετών 91

Τεχνητό κρέας: Ξέχνα τα παϊδάκια, τις μπριζόλες και τα αρνιά!


Ξέχνα τα παϊδάκια, τις μπριζόλες και τα αρνιά στη σούβλα. Το τεχνητό κρέας είναι πραγματικότητα.....

Ένας Ολλανδός επιστήμονας ευελπιστεί να δημιουργήσει το πρώτο μπιφτέκι εργαστηρίου.

Ο Mark Post, βιολόγος στο πανεπιστήμιο του of Maastricht, σκοπεύει να καλλιεργήσει 3.000 λεπτές λωρίδες κρέατος σε δίσκους petri και στη συνέχεια να τις ενώσει όλες μαζί σ’ ένα τεχνητό μπιφτέκι, χρησιμοποιώντας λίπος επίσης κατασκευασμένο στο εργαστήριο.

Οι 16 πιο ακριβές ουσίες του κόσμου




ΑΥΤΈΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ 16 ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΈΣ ΟΥΣΊΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΎΜΕ (ΣΕ ΣΧΈΣΗ ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΆΡΟΣ ΤΟΥΣ). 

ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΥΠΆΡΧΕΙ Ο ΧΡΥΣΌΣΤΟ ΣΑΦΡΆΝ (ΚΡΌΚΟΣ) 

200.000 γυμνά σώματα σε ένα… ανθρώπινο μωσαϊκό!


Ο Ιταλός καλλιτέχνης Angelo Musco ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη και είναι γνωστός για τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που συνθέτει χρησιμοποιώντας γυμνά σώματα ανδρών, γυναικών και παιδιών διάφορων ηλικιών. Στην ουσία πρόκειται για τεράστια ανθρώπινα μωσαϊκά που αναπαριστούν τη γέννηση και την αναπαραγωγή με έναν παράξενο τρόπο.
perierga.gr - 200.000 γυμνά σώματα σε ένα... ανθρώπινο μωσαϊκό!

ΣΟΚ: Υπαξιωματικός ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ 7χρονο αγγελούδι!

ΣΟΚ: Υπαξιωματικός ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ 7χρονο αγγελούδι!Η είδηση προκαλεί σάλο στους κόλπους της πολεμικής αεροπορίας…
To άτυχο κοριτσάκι, είχε πάει στο σπίτι του υπαξιωματικού, μαζί με τους γονείς του
Σύμφωνα με το dete.gr, που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας ”Κόσμος”, η σεξουαλική παρενόχληση από τον υπαξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, έγινε στο σπίτι του, με θύμα την 7χρονη κόρη φίλου του!

ΒΙΝΤΕΟ: 500αρα μου γενιά… ΠΟΛΕΜΑ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ


ΒΙΝΤΕΟ: 500αρα μου γενιά… ΠΟΛΕΜΑ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ
Το βίντεο που εκφράζει την ελληνική πραγματικότητα… Η γενιά των 500 που συνεχώς… μειώνονται…
Εώς πότε; ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ… ΠΛΕΟΝ… ΠΕΙΝΑΜΕ

Κολεγιόπαιδα στην Αμερική πίνουν βότκα από το μάτι Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2011/11/kolegiopaida-stin-ameriki-pinoun-votka-apo-to-mati/#ixzz1eHo3KYv7


Κολεγιόπαιδα στην Αμερική πίνουν βότκα από το μάτι
Μια νέα ανθυγιεινή συνήθεια έχει αποκτήσει το τελευταίο διάστημα η αμερικανική νεολαία, καθώς προτιμά να πίνει τη βότκα από το μάτι της παρά να τη βάλει στο ποτήρι.
Πιστεύατε ποτέ ότι μπορείτε να πιείτε βότκα από το μάτι σας, αντί του στόματος; Αν όχι, μάθετε ότι για μερικούς “ευρηματικούς” νέους σε αρκετά αμερικανικά κολλέγια, αυτός είναι ο νέος τρόπος απόλαυσης του ποτού τους.
Η μέθοδος κατανάλωσης που αγαπούν λέγεται “eyeballing vodka” και αρκετοί ισχυρίζονται πως μπορεί να μεθύσει κανείς σε χρόνο dt. Παίρνουν το μπουκάλι και τοποθετούν στο μάτι κι έτσι… πίνουν!

«Εξετάζουμε την ηλεκτρική διασύνδεση νησιών με τουρκικά δίκτυα»

«Εξετάζουμε την ηλεκτρική διασύνδεση νησιών με τουρκικά δίκτυα»

Συνέντευξη στην «Ηurriyet daily news» έδωσε ο Γ. Παπακωνσταντίνου

Η διασύνδεση των ελληνικών νησιών με τουρκικά δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας, ίσως βοηθήσει ώστε να ξεπεραστούν τα πρόσφατα πολιτικά προβλήματα μεταξύ των δύο χωρών, δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στην Hurriyet Daily News.

Όπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα, το σχέδιο του Έλληνα υπουργού Ενέργειας να προσφύγει στα τουρκικά δίκτυα για να καλύψει τις ανάγκες σε ενέργεια ελληνικών νησιών, «μπορεί να ενισχύσει τις σχέσεις Άγκυρας-Αθήνας που βρέθηκαν υπό πίεση από τις εργασίες γεώτρησης των Ελληνοκυπρίων», σύμφωνα με δηλώσεις του Γ. Παπακωνσταντίνου.

Τα εξυπνοτερα ζωα του πλανητη!




Είναι από τα πλέον γνωστά ζώα και κάποια ιδιαίτερα αγαπητά στον άνθρωπο. Οι επιστήμονες παρακολουθώντας τη συμπεριφορά και την ανάπτυξή τους κατέγραψαν το δείκτη νοημοσύνης και τις ξεχωριστές ικανότητες που έχει το καθένα.
Ακολουθούν τα εξυπνότερα ζώα της Γης…



Μαργαριτάρια Μαθητών Που Έγραψαν Ιστορία!


Οι βιταμίνες βρίσκονται ακριβώς ανάμεσα από τις αλφαμίνες και τις γαμαμίνες. (Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης). 
Το ακριβώς αντίθετο της… Αγίας Τριάδας είναι η Διαβολική Τριάδα, πυρ, συν γυναιξί και θάλασσα. Πράγματα του Σατανά. (Λύκειο Ξάνθης)
Η μπανάνα στα ελληνικά γράφεται όπως και στα αγγλικά, δηλαδή με ένα μπα και δύο να.(Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)

Τα 6 χαρακτηριστικότερα ζώα του Βόρειου Πόλου είναι 3 αρκούδες και 3 φώκιες. (Γυμνάσιο Αθήνας)

Ερώτηση: “Τι γνωρίζετε για τις εικονομαχίες;”

Απάντηση: “Εικονομαχίες ήταν οι μάχες που έκαναν οι λαοί για τις εικόνες.

Όποιος κέρδιζε τη μάχη κέρδιζε και τις εικόνες”. (Γυμνάσιο Αθήνας)

Πως είναι σήμερα το κοριτσάκι από την ταινία Matilda; Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2011/11/simera-koritsaki-apo-tainia-matilda/#ixzz1eHm0f6na


Πως είναι σήμερα το κοριτσάκι από την ταινία Matilda; (1)
Πριν λίγες μέρες είδαμε πως είναι σήμερα το αγοράκι από την ταινία, ας δούμε και το πως έγινε η πρωταγωνίστρια που υποδύθηκε την «Matilda», Mara Wilson.

Όλη η Καστοριά στην ΚΗΔΕΙΑ του άτυχου Πυροσβέστη

Όλη η Καστοριά στην ΚΗΔΕΙΑ του άτυχου Πυροσβέστη
Το αδιαχώρητο έγινε το απόγευμα στα νεκροταφεία Καστοριάς , όπου πραγματοποιήθηκε  η κηδεία τουάτυχου Αρχιπυροσβέστη.
Συγγενείς, συνάδελφοι, Ανώτατοι αξιωματικοί συνάδελφοι από γειτονικούς Νομούς, απλοί πολίτες συντετριμμένοι απο την απώλεια του 36χρονου, κατέκλυσαν το νεκροταφείο μετά το πέρας της νεκρώσιμης ακολουθίας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ περιστατικό αστυνομικής βίας στην Καλιφόρνια

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ περιστατικό αστυνομικής βίας στην Καλιφόρνια [βίντεο - φωτο]Ένα συγκλονιστικό video αστυνομικής βίας έρχεται στο φως κατά τη διάρκεια φοιτητικής διαμαρτυρίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας.
Ενώ οι φοιτητές πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία χωρίς να προκαλούν και να ενοχλούν τον αστυνομικό, αυτός τους ψεκάζει με ένα σπρέι πιπεριού.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως οι αστυνομικές δυνάμεις κινήθηκαν προς τις σκηνές που είχαν στήσει οι διαδηλωτές και αφού χρησιμοποίησαν τα σπρέι προέβησαν και σε συλλήψεις.
Οι εικόνες είναι πέρα για πέρα εξοργιστικές. --- >

Τεστ αγαπης!!!

Ένα περίεργο τεστ αγάπης.... 

Δε θα διαρκέσει πάνω από 3 λεπτά. 
Δοκίμασέ το. 
Θα σε τρομάξει. 


Αυτός που το έστειλε είπε ότι η ευχή του πραγματοποιήθηκε 10 λεπτά αφού το διάβασε. 
Δεν πρέπει όμως να κλέψεις. 
Αυτό το παιχνίδι έχει περίεργη / τρομακτική κατάληξη. 
Μη διαβάσεις από πριν. Καν' το με τη σειρά, βήμα προς βήμα. 
Αξίζει τον κόπο. 

Το Facebook «στέλνει» το δικό του ΜΗΝΥΜΑ – ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ

Το Facebook «στέλνει» το δικό του ΜΗΝΥΜΑ – ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ
Τα Χριστούγεννα πλέον είναι πολύ κοντά… Φέτος, περισσότερο από ποτέ, κάποιοι, για να μην πούμε οι περισσότεροι, δεν θα γιορτάσουν… Ας στηρίξουμε ο ένας τον άλλον για να επιβιώσουμε…
Το παρακάτω μήνυμα έχουν βάλει στο profile τους πολλοί χρήστες του facebook. Εμείς σας το παρουσιάζουμε…
Ας ελπίσουμε ότι θα υλοποιηθεί στο μέγιστο δυνατό

Επτά χαράτσια βαραίνουν τους φορολογουμένους

Επτά χαράτσια βαραίνουν τους φορολογουμένουςΣε φορολογικό «κλοιό» θα βρεθούν 5,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι, καθώς καλούνται να εξοφλήσουν 7 χαράτσια το αργότερο έως τα τέλη Φεβρουαρίου. Στο ειδικό τέλος ακινήτων, τις έκτακτες εισφορές, το τέλος επιτηδεύματος και τον φόρο εισοδήματος προστίθενται άμεσα τα τέλη κυκλοφορίας, η περαίωση, το ΕΤΑΚ του 2009 και ο ΦΑΠ της διετίας 2010 – 2011.
Οι φόροι που θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι είναι:

Πόσο πιο sexy μπορεί να γίνει ακόμα η Mila Kunis?(pics)


Σίγουρα όσοι είδατε το ''Μαύρο Κύκνο'' θα ξεχωρίσατε τη Mila Kunis για την ομορφιά και τη σαγηνευτικότητά της. Απολαύστε την...


Νεό blog αποκλειστικά για γυναίκες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews