Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Θέλει να διχάσει τον λαό με αντισυνταγματικά δημοψηφίσματα! Φεύγει και φορτώνει τις αποτυχίες του στον λαό!


Η ανακοίνωση του Γ. Παπανδρέου πριν λίγη ώρα που αποφάσισε δημοψήφισμα σχετικά με το αν πρέπει να επικυρωθεί η νέα δανειακή σύμβαση ή όχι, δεν είναι απλά η πολιτική ταφόπλακα του ΓΑΠ!
Είναι το υπέρτατο εκβιαστικό δίλημμα που θα ξεκινήσει από αύριο, με τρομοκράτηση των πολιτών, από τα ΜΜΕ που θα λένε ότι αν δεν ψηφίσει υπέρ ο λαός θα πτωχεύσουμε ανεξέλεγκτα, θα βγούμε από το ευρώ, θα χαθούν οι καταθέσεις, θα απολυθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι, θα πηγαίνουμε με κουπόνια να παίρνουμε φαγητό στα συσσίτια όλες οι πληγές του Φαραώ θα πέσουν στα κεφάλια μας.

Δέκα μέρη στον πλανήτη που ΔΕΝ μπορείς να επισκεφθείς...



Δείτε τα δέκα απαγορευμένα μέρη του πλανήτη όπου η είσοδος δεν επιτρέπεται σε περίεργους....είτε λόγω ασφαλείας είτε επειδή πολύ απλά δεν υπάρχουν σε κανένα χάρτη....

Facebook: 600.000 λογαριασμοί υποκλέπτονται καθημερινά


Καθημερινά πάνω από 600.000 logins γίνονται εν αγνοία του χρήστη, δηλαδή περιπτώσεις λογαριασμών που έχουν δεχθεί επίθεση από χάκερς. Η μελέτη έγινε από την εταιρία Sophos, η οποία παρέχει υπηρεσίες antivirus. Αυτό οδήγησε το Facebook να πάρει μέτρα, δημιουργώντας δύο νέες υπηρεσίες ασφαλείας, την Trusted Friends και το App Passwords.
Η πρώτη λειτουργία αφορά χρήστες οι οποίοι έχουν «κλειδωθεί έξω» από Facebook καθώς δεν αναγνωρίζεται το email ή ο κωδικός τους. Σε αυτήν την περίπτωση, ο χρήστης μπορεί να εξουσιοδοτήσει 3 έως 5 έμπιστους φίλους στους οποίους θα σταλούν τα στοιχεία επαναφοράς τους λογαριασμού.

Σε μούμια της πτολεμαϊκής εποχής βρέθηκαν ίχνη καρκίνου του προστάτη


Σε μούμια της πτολεμαϊκής εποχής βρέθηκαν ίχνη καρκίνου του προστάτη Φαίνεται ότι και στην αρχαία Αίγυπτο έπασχαν πολλοί άνθρωποι από καρκίνο. Τα ίχνη του καρκίνου διαπιστώθηκαν αυτή τη φορά σε μούμια της πτολεμαϊκής εποχής. Είναι η δεύτερη αρχαιότερη με ίχνη από καρκίνο του προστάτη.
 

Στο περιοδικό International Journal of Paleopathology δημοσιεύθηκε άρθρο με τα πορίσματα εξετάσεων της μούμιας ‘Μ1’ ηλικίας 2.250 χρόνων, από την εποχή των Πτολεμαίων. Η μούμια βρίσκεται στο Μουσείο της Λισαβόνας.

Οι Πορτογάλοι παλαιοπαθολόγοι διαπίστωσαν με αξονικές τομογραφίες ότι η μούμια είχε πληθώρα μεταστάσεων πάχους 15 χιλιοστών στη λεκάνη, στο θώρακα, στην οσφυική περιοχή της σπονδυλικής στήλης, στο μηριαίο οστούν και τον βραχίονα. Οι μεταστάσεις αυτές είναι χαρακτηριστικές για πρωτογενή καρκίνο του προστάτη, και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο.

Η ηλικία του αγνώστου νεκρού ‘Μ1’ υπολογίστηκε με ειδικές εξετάσεις του DNA μεταξύ 51 και 60 ετών, και φαίνεται ότι ο καρκίνος του προστάτη ήταν η αιτία του θανάτου του. Παρά το γεγονός ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι θεωρούνται οι ιδρυτές της ‘αποτελεσματικής’ θεραπευτικής στην ιατρική, διαπιστώνεται όλο και πιο συχνά ότι για τις καρκινοπάθειες δεν είχαν βρει αποτελεσματικό τρόπο διάγνωσης, αλλά και θεραπεία.

Αγανακτισμένοι οπαδοί-photos


ΓΙΑ ΔΕΎΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΤΑ ΓΉΠΕΔΑ ΤΗΣ SUPERLEAGUE ΓΈΜΙΣΑΝ ΜΕ ΠΑΝΌ ΚΑΙ ΣΥΝΘΉΜΑΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΉ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ.

Αρκετά έντονες ήταν οι αντιδράσεις των οπαδών για όσα συμβαίνουν στο πολιτικό τοπίο της χώρας στα γήπεδα όπου διεξήχθησαν οι αναμετρήσεις του Σαββάτου για την 8η αγωνιστική της Superleague.
 
Πολλά πανό σε “Γ. Καραϊσκάκης” και Αγρίνιο, ενώ έντονα ήταν τα υβριστικά συνθήματα προς τους πολιτικούς και την κυβέρνηση.

Αντίστοιχη εικόνα και στους αγώνες της Κυριακής σε ΟΑΚΑ και Παγκρήτιο.

TA ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.. ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ!!!


Σχολικά λεωφορεία στην Ιαπωνία [φωτο]

Βίντεο: Σάλος με πιθανώς μαιμού βίντεο που δείχνει τον S. Jobs να λυποθυμάει

Σάλος έχει προκληθεί από βίντεο που κυκλοφορεί στο
διαδίκτυο και «δείχνει» τον Στιβ Τζομπς να λιποθυμά σε meeting!


Για την ακρίβεια τον παρουσιάζει σε άθλια κατάσταση:
δεν μπορούσε να κρατήσει ούτε τα κεφάλι του όρθιο, ενώ σε
κάποια φάση καταρρέει εντελώς.


Το βίντεο έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, καθώς δεν θεωρείται
αξιόπιστο. Κάποια blogs μάλιστα κάνουν ολόκληρη ανάλυση για το
πώς δημιουργήθηκε το εν λόγω βίντεο και πώς πήραν κομμάτια
από συνεντεύξεις του και τα πρόσθεσαν σε αυτό.


Πάντως, η οικογένεια δεν έχει προβεί σε δηλώσεις ακόμα.


Δείτε το βίντεο που πρωτοδημοσιεύθηκε στην σελίδα final EDITION που είναι γνωστή για τα μαιμού
βίντεο

Στον κόσμο υπάρχουν περίπου 7000 άτομα με μπλε αίμα!


Η Αγγλίδα Polly Neti (12 χρονών) είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι, μόνο που το αίμα της είναι στο χρώμα μελιτζάνας.

Κατά τη γέννηση της το αιματολογικό κέντρο διαβεβαίωσε τους γονείς ότι το παιδί θα αναπτυχθεί φυσιολογικά.

Όταν ρώτησαν γιατί το αίμα είναι μπλε ; Η απάντηση ήταν απρόσμενη: υπεύθυνο για αυτήν την κατάσταση ήταν το αντισυλληπτικό που έπαιρνε η μητέρα του κοριτσιού αρκετά χρόνια πρωτού μείνει έγκυος.

Ο γιατρός της Πόλλυ, καθηγητής στο Κέντρο Αιματολογίας του Λονδίνου Efresi Robert, εξήγησε:
«Στον κόσμο υπάρχουν περίπου 7000 άτομα των οποίων το αίμα έχει μια μπλε απόχρωση. Αποκαλούνται κυανητικοί από το cyanea (Λατινικά – μπλε). Ο σίδηρος στο αίμα τους, αντικαθίσταται από χαλκό, χωρίς την αλλαγή όμως των λειτουργιών του, το χρώμα μπλε-ιώδες προέρχεται από τις προσμείξεις χαλκού και σιδήρου».

ΟΗΕ: Ο υπ'αριθμόν 7δις άνθρωπος κάτοικος της γης γεννήθηκε στις Φιλιππίνες



Ο 7δις άνθρωπος κάτοικος της γης γεννήθηκε στις ΦιλιππίνεςΤα επτά δισεκατομμύρια έφτασε ο πληθυσμός της γης, με τη γέννηση της μικρής Ντανίκα Μέι Καμάτσο από τις Φιλιππίνες. Το κοριτσάκι επέλεξε ο ΟΗΕ να είναι σύμβολο αυτού του πληθυσμιακού ορόσημου.

Ντανίκα σημαίνει «πρωινό αστέρι»
Το βρέφος γεννήθηκε σε ένα δημόσιο νοσοκομείο στις Φιλιππίνες και ζύγιζε 2,5 κιλά.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ο νούμερο 7 δισεκατομμύρια κάτοικος της γης» δήλωσε η μητέρα της, Καμίλ Νταλούρα.

Το όνομα Ντανίκα σημαίνει «πρωινό αστέρι» και είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας.

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν κηρύξει την 31η Οκτωβρίου ως την ημέρα των «Επτά Δισεκατομμυρίων» σε μια προσπάθεια να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου στην αύξηση του πληθυσμού.

Ωστόσο, ανεξάρτητοι δημογράφοι έχουν εκφράσει όσον αφορά τη μεθοδολογία, λέγοντας ότι αυτό το νούμερο είναι πιθανότερο να έρθει του χρόνου και όχι φέτος.

«Θερμό» επεισόδιο Παγκάλου με κολυμβήτρια


Τον κατηγόρησε ότι δεν πλήρωσε είσοδο στη λίμνη Βουλιαγμένης

Η διαμαρτυρία μιας ηλικιωμένης κολυμβήτριας κατά του Θεόδωρου Παγκάλου, επειδή, όπως υποστηρίζει, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν πλήρωσε εισιτήριο κατά την είσοδο του στη Λίμνη της Βουλιαγμένης λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη μήνυση.

«Είμαστε μία ανάσα από τις λίρες του Αλή Πασά»!

«Είμαστε μία ανάσα από τις λίρες του Αλή Πασά»!
«Το αργότερο σε μία εβδομάδα θα μπούμε στο δωμάτιο με το χρυσάφι», τονίζει ο σύγχρονος Ιντιάνα Τζόουνς και απαντά στους επικριτές του:«Λένε ότι είμαι τρελός και παραμυθάς, αλλά σύντομα θα δουν τον χρυσό και θα με πιστέψουν».
Πιο σίγουρος, πιο αισιόδοξος και με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, επανήλθε ο Βαγγέλης Δήμας υποστηρίζοντας ότι είναι ένα βήμα πριν από τις λίρες του Αλή Πασά, τις οποίες αναζητά στη Βασιλική Τρικάλων.
Γύρισε στην πατρίδα για τον θησαυρό και υπόσχεται να μοιράσει τον χρυσό
Ο σύγχρονος «Ιντιάνα Τζόουνς» κατάγεται από την Κάρυστο της Νότιας Εύβοιας. Εζησε για πολλά χρόνια στην Αυστραλία, όπου εργάστηκε ως ηλεκτρολόγος μηχανικός και παλιννόστησε πριν από μία δεκαετία γιατί ήθελε να βρει τον θησαυρό. «Επειτα από μελέτη χρόνων, ανακάλυψα ότι εκεί κάτι υπάρχει. Στην πορεία καταστάλαξα ότι υπάρχει πολύ χρυσάφι. Και αφού το βρω, θα το μοιράσω για να χαρεί πολύς κόσμος», μας λέει πριν στηθεί μπροστά στην οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή για να παρακολουθήσει τις έρευνες στη στοά. Εν τω μεταξύ, απαντά με ένα πονηρό χαμόγελο σε όσους υποστηρίζουν ότι ο θησαυρός θα σώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία… «Πάνω απ’ όλα η Ελλάδα», σχολιάζει.

ΣΟΚ: Βρέθηκαν καρκινογόνες ουσίες στο νερό της Θεσσαλίας

ΣΟΚ: Βρέθηκαν καρκινογόνες ουσίες στο νερό της Θεσσαλίας
Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι των νομών Λαρίσης και Μαγνησίας μετά τα αποτελέσματα των μετρήσεων νερού, καθώς εντοπίστηκαν υψηλότατες τιμές καρκινογόνων ουσιών σε νερό της βρύσης.
Οι αναλύσεις έγιναν στο δίκτυο ύδρευσης του χωριού Αρμένιο, στο δήμο Κιλελέρ και είναι από πιστοποιημένο εργαστήριο. Η ουσία που ανιχνεύθηκε είναι το περιβόητο «εξασθενές χρώμιο», το ίδιο δηλητήριο που έχει βρεθεί και στο νερό του Ασωπού, με την διαφορά όμως ότι στην συγκεκριμένη περιοχή η περιεκτικότητά του είναι μεγαλύτερη από αυτή του Ασωπού. Στα Οινόφυτα είχαν βρεθεί 51 μικρογραμμάρια ανά λίτρο και στο Αρμένιο βρέθηκαν 58.
Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι καταγγελίες για κρούσματα καρκίνου από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι κατηγορούν τις δημοτικές Αρχές για αδιαφορία.
Όπως λένε, «ο δήμος και η Περιφέρεια Θεσσαλίας τους καθησύχαζαν, λέγοντας ότι τα επίπεδα του χρωμίου είναι στα επιτρεπόμενα όρια».
ΠΗΓΗ: blog.gr

Το κείμενο που δεν άρεσε στην Άννα Διαμαντοπούλου


Το κείμενο που ακολουθεί στάλθηκε από την ΟΛΜΕ στα Ελληνικά σχολεία, για να διαβασθεί από τους δασκάλους και τους καθηγητές. Όμως, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, η κυρία που αρέσκεται σε πριβέ παρελάσεις και που συγχαίρει τους μαθητές που την αγνοούν, η υπουργός που δεν έχει ούτε παρόν ούτε μέλλον, άσκησε αυστηρή κριτική (το καταγράφουμε κόσμια) στην ανάγνωση του συγκεκριμένου κειμένου. Φαίνεται, πως η υπουργός Παιδείας δεν αρέσκεται στην ιστορική αναδρομή και στην μεταφορά της ιστορικής γνώσης στους νέους και της νέες της Ελλάδας.
Διαβάστε το κείμενο. Αξίζει τον κόπο, προκειμένου να μάθετε τι θύμωσε την υπουργό της απαξίας…

Εντυπωσιακό βίντεο καταγράφει την περιστροφή της γης

Στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό τοποθετήθηκε η κάμερα
Ένα εντυπωσιακό βίντεο από την περιστροφή της γης κατέγραψαν τα μέλη του πληρώματος του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού. Παρακολουθώντας κανείς το βίντεο μπορεί να διακρίνει ολόκληρες πολιτείες να προβάλλουν μέσα από τα σύννεφα, καθώς και εκατομμύρια φώτα να λαμπιρίζουν.Ιδιαίτερα εντυπωσιακή όμως είναι και η εικόνα από αστραπές στην κεντρική Αμερική. Η κατασκευή του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού που χρηματοδοτήθηκε από 16 κράτη κόστισε 100 δισεκατομμύρια δολάρια και ολοκληρώθηκε φέτος μετά από μια δεκαετία. Μέχρι στιγμής έχει διανύσει 1.5 δισεκατομμύρια μίλια όσο είναι δηλαδή ένα ταξίδι μέχρι τον ήλιο μετ’ επιστροφής επί οκτώ φορές.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews