Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ξύλο και χημικά στους σεισμόπληκτους από την τουρκική κυβέρνηση

Ξύλο και χημικά στους σεισμόπληκτους από την τουρκική κυβέρνηση
Με χημικά και γκλομπ προσπάθησε η τουρκική αστυνομία να διαλύσει πλήθος διαδηλωτών στο Βαν της ανατολικής Τουρκίας που ζητούσαν την παραίτηση του τοπικού κυβερνήτη εξαιτίας της ανεπαρκούς, όπως καταγγέλλουν, διαχείρισης της κατάστασης -και αυτό μετά τον σεισμό της Τετάρτης που ισοπέδωσε αρκετά κτίρια και κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον δώδεκα άτομα.

Απίστευτο! Έγινε… γκέι μετά από ατύχημα!


perierga.gr - Απίστευτο! Έγινε... γκέι μετά από ατύχημα!«Όταν ξύπνησα μετά το ατύχημα, όπου είχα ένα πολύ σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, ένιωσα πολύ διαφορετικά», λέει ο Chris Birch, ένας 26χρονος Ουαλός που υποστηρίζει ότι έγινε… γκέι αμέσως μετά την ανάρρωσή του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, πριν το ατύχημα ήταν αρραβωνιασμένος και εργαζόταν στην τράπεζα, ενώ οι παρέες του δεν συμπεριλάμβαναν γκέι. 

Στην αγκαλιά του λιονταριού


Ένα λιοντάρι από καταφύγιο ζώων στην Κολομβία δείχνει την αγάπη του στην ιδιοκτήτρια καταφύγιου ζώων. Το είχε διασώσει από περιπλανώμενο τσίρκο (Pic)

Άρση της απαγόρευσης πετρελαιοκίνησης


Είκοσι χρόνια μετά την επιβολή του μέτρου, αίρεται η απαγόρευση της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ενώ επικρατούσε αναβρασμός για την ανάδειξη του νέου πρωθυπουργού και οι πολιτικές εξελίξεις ήταν ραγδαίες, το υπουργείο Περιβάλλοντος πέρασε με τροπολογία στη Βουλή την απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Μετά την ψήφιση σχετικής τροπολογίας στο σχέδιο νόμου "Νέος Τρόπος Έκδοσης Αδειών Δόμησης Ελέγχου Κατασκευών" άνοιξε ο δρόμος για την άρση της απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης στο Λεκανοπέδιο και τη Θεσσαλονίκη.

Γάτα ακροβάτης με επεισοδιακό φινάλε (Video)


Γάτα ακροβάτης με επεισοδιακό φινάλε
Ξεκινά σαν Cirque Du Soleil και καταλήγει σε καταστροφή…

«ΠOΛΕΜΟΣ» στο προφίλ του δημοσιογράφου που αποκάλεσε τους Έλληνες «ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ»

«ΠOΛΕΜΟΣ» στο προφίλ του δημοσιογράφου που αποκάλεσε τους Έλληνες «ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ»
Η γαλλική εφημερίδα Liberation δημοσίευσε στις 8 Νοεμβρίου ένα προκλητικό άρθρο του Stephane Guillon για τους Έλληνες στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ μας αποκαλούσε «απατεώνες, τεμπέληδες και φετοφάγους» ενώ έκανε και αναφορά στη Μύκονο λέγοντας πως εκτός από διεφθαρμένοι γινόμαστε και γκέι.

Τελικά οι κονσόλες δεν είναι μόνο για να παίζουμε…


Αυξάνονται οι χρήστες που χρησιμοποιούν την κονσόλα παιχνιδιών τους και για άλλα πράγματα εκτός από videogames.
Όπως είναι γνωστό σε όλους το PC είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής συσκευή παρακολούθησης online περιεχομένου όμως όπως όλα δείχνουν οι κονσόλες όπως το Xbox 360 το PlayStation 3 αρχίζουν και “κλέβουν” μία από τις δουλειές των PC.

Ξεχάστε το camping, έφτασε το glamping

perierga.gr - νέα τάση, ξεχάστε το camping, έφτασε το glamping
Πολλοί είναι οι επισκέπτες που επιλέγουν τα τελευταία χρόνια έναν πιο οικολογικό τρόπο διακοπών, προτιμώντας να βρίσκονται κοντά στη φύση, μέσα στο δάσος, δίπλα στη θάλασσα ή στο βουνό, διαμένοντας σε camping.

Ο ρεπόρτερ…αγανάκτησε! [βίντεο]

Ο ρεπόρτερ…αγανάκτησε! [βίντεο]
Ο δημοσιογράφος πρέπει να έχει υπομονή και επιμονή όταν κάνει το ρεπορτάζ του αλλά όλα τα πράγματα έχουν και τα όριά τους.
Ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ προσπαθούσε να μεταδώσει την είδηση αλλά περιτριγυριζόταν από αρκετούς «ευδιάθετους» νέους οι οποίοι χαιρετούσαν την κάμερα, τον έσπρωχναν και γελούσαν δυνατά. Όταν λοιπόν κάποια στιγμή μια κοπέλα πάει να μπει μπροστά στην κάμερα… εξαφανίζεται! Από τον ρεπόρτερ φυσικά!

Τσουχτερό κρύο και χιόνια το Σαββατοκύριακο


 Αναλυτική πρόγνωση από σήμερα έως και το Σαββατοκύριακο από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό. 

Δε μας έφταναν τα χαράτσια και η απίστευτη πολιτική αστάθεια των ημερών μας τα χαλάει και ο καιρός ειδικά από το Σαββατοκύριακο αφού χειμωνιάζει και μάλιστα απ΄ οτι φαίνεται για τα καλά.



Πιο αναλυτικά:

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ



Ποιος είναι ο τύπος δίπλα στ' αστέρι;


Ο Ροναλντίνιο δίνει αυτόγραφο στον Σνούπ Ντόγκ!

Ποιος είναι ο τύπος δίπλα στ' αστέρι;Σε οποιουδήποτε ανθρώπου το πλάι κι αν σταθεί ο Ροναλντίνιο είναι σχεδόν βέβαιο πως πάνω του θα συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμη και τώρα που πλέον δεν αγωνίζεται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, ο Βραζιλιάνος μάγος της μπάλας μοιράζει αυτόγραφα ακόμη και σε… προσωπικότητες επιπέδου Snoop Dog! 

Το αισθησιακό προεκλογικό σποτ του Πούτιν

Το αισθησιακό προεκλογικό σποτ του Πούτιν

Βίντεο με το «Ας το κάνουμε μαζί»

Με ένα «αισθησιακό» διαφημιστικό σποτ, γεμάτο υπονοούμενα προσπαθεί το κόμμα «Ενωμένη Ρωσία», του Βλάντιμιρ Πούτιν να προσελκύσει τους ρώσους ψηφοφόρους.

Στο βίντεο, η σέξι κοπέλα, την ώρα που κλείνει το παραβάν για να ψηφίσει...δεν αντιστέκεται και προσκαλεί μαζί της έναν νεαρό άνδρα.

Οι 10 πιο περίεργες τελευταίες επιθυμίες της Ιστορία



Οι 10 πιο περίεργες τελευταίες επιθυμίες της Ιστορίας (1)
Οι περισσότερες διαθήκες, ρητές ή γραπτές, συντάσσονται για να διευθετηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες εκείνου που ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει τον μάταιο τούτο κόσμο. Όχι όμως όλες: Κάποιοι απρόβλεπτοι –μέχρι την τελευταία τους ανάσα- άνθρωποι αποφάσισαν να πουν την τελευταία λέξη για να κάνουν πολιτικό σχόλιο, να αναιρέσουν τα κατορθώματα μιας ολόκληρης ζωής ή απλώς να αποδείξουν ότι ακόμη και λίγο πριν το «τούνελ», μπορούν να κάνουν πλάκα.

Σεισμός 4,6 ρίχτερ ταρακούνησε τη Ναύπακτο εχθές


O σεισμός έγινε λίγο πριν τις  7:30...

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, η δόνηση είχε επίκεντρο δύο χιλιόμετρα βόρεια, βορειοδυτικά της Ναυπάκτου.
Τον κατάλαβαν έντονα στη Ναύπακτο, στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και της Αχαΐας.

Ποιοι επώνυμοι άλλαξαν δουλειά λόγω κρίσης

Ποιοι επώνυμοι άλλαξαν επάγγελμα λόγω… κρίσης;
Μάθε τέχνη κι άστηνε δεν έλεγαν οι παλιοί; κάτι ήξεραν αν λάβουμε υπόψιν μας τα σημερινά οικονομικά δεδομένα.
Γι΄αυτό και πολλοί επώνυμοι αποφάσισαν ν΄αλλάξουν επάγγελμα ώστε να προσαρμοστούν στις παρούσες συνθήκες.Το μοντέλο Άντζελα Ευρυππίδη, παράτησε τις πασαρέλες και έκανε στροφή στη διοργάνωση γάμων και άλλων events.

Ημέρα χαλάρωσης για την Megan Fox


Προτιμά να κυκλοφορεί με φόρμες

Ημέρα χαλάρωσης για την Megan FoxΗ Megan Fox είναι μία από τις διάσημες κυρίες του Hollywood η οποία όταν δεν φοράει τα glamorous φορέματα της προτιμάει να κυκλοφορεί απλά, με μία φόρμα.

 Όπως η Angelina Jolie, η Megan Fox προτιμάει να μην φοράει έντονα χρώματα αλλά αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου για να τονίζει τα μάτια της και την φυσική ομορφιά της. 

Το αρχαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε το 718 μ.Χ.


Η ιστορία του ξενοδοχείου «Ryokan Hoshi» ξεκίνησε το 717 μ.Χ., όταν ο Taicho Daishi, ένας από τους μεγαλύτερους δασκάλους Βουδισμού στην ιστορία της Ιαπωνίας, αναρριχήθηκε στο όρος Hakusan για να εκτελέσει τις εκπαιδευτικές ασκήσεις του. Ένα βράδυ, την ώρα που κοιμόταν, το Πνεύμα του Βουνού εμφανίστηκε στον ύπνο του και του μίλησε για μια θαυματουργή πηγή στο χωριό Awazu, 20-24 χιλιόμετρα από τους πρόποδες του βουνού.
perierga.gr - Το αρχαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε το 718 μ.Χ.

Οδήγησε στο ΚΡΕΒΑΤΙ της 11 μαθητές

Οδήγησε στο ΚΡΕΒΑΤΙ της 11 μαθητές
Σε σχολείο της Αμερικής, καθηγήτρια συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας σε 11 μαθητές της. Έρευνες της αστυνομίας αποκάλυψαν, ότι η γυναίκα έδινε αλκοόλ στους ανήλικους και έπειτα έκανε σεξ μαζί τους στο σπίτι της στο Τενεσί.
Οι μαθητές φαίνεται να πήγαιναν στο σπίτι της Cindy Clifton, καθώς διατηρούσαν φιλίες με την κόρη της, η οποία επίσης παρευρισκόταν στα «πάρτυ» με αλκοόλ που διοργάνωνε η μητέρα της.

Ο ΓΑΠ φεύγει για Ιταλία... πάει για να τους σώσει. Μια αστεία ιστορία με πολλές αλήθειες.

Μετά την Ελλάδα ο ΓΑΠ καλείται να σώσει την ... Ιταλία.

Ηδη ο πρωθυπουργός Μπερλουσκόνι, ο γνωστός μας "καβαλιέρε"... παραιτήθηκε.
Κάτι ανάλογο δηλαδή με τον δικό μας Καραμανλή...
Με την διαφορά οτι ο Καραμανλής έφυγε λίγο πριν φέρει το ΔΝΤ ο Τζέφρυ.
Ενώ ο καβαλιέρε φεύγει με το ΔΝΤ στην είσοδο της Ιταλίας.
Ετσι ανοίγει ο δρόμος, ο "σωτήρας" της Ευρώπης και της Ευρωζώνης να "σώσει" και τους Ιταλούς...

Τι θα λεγε ο Πλάτωνας σήμερα;

…«όταν οι Τραπεζίτες κυβερνήσουν και οι Πολιτικοί κερδοσκοπήσουν μόνο τότε θα δυστυχήσουν οι λαοί…»
Παραφράζοντας τη Πολιτεία* του Πλάτωνα μπορούμε να αποτυπώσουμε τη σημερινή κατάσταση…

Φουλ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ο ΣΑΜΑΡΑΣ…

Φουλ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ο ΣΑΜΑΡΑΣ…
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΗΜΑΣ
Από αντί μνημόνιο φουλ μνημόνιο ο Σαμαράς.

Ουπς! Το στήθος της ασφυκτιά!(φωτό)


Γνωστή κυρία βγήκε έξω, φόρεσε κάτι πολύ στενό, τόσο στενό που το μπούστο της ασφυκτιούσε! Η Blake Lively έδωσε το παρών στο πάρτι που διοργάνωσε ο οίκος Versace για να γιορτάσει τη συνεργασία του με την μάρκα «H&M».
Έτσι για να τιμήσει τη βραδιά επέλεξε ένα πολύ στενό φόρεμα του οίκου Versace (πιο στενό δε γίνεται), το οποίο είχε βαθύ ντεκολτέ, με αποτέλεσμα το στήθος να μην χωρά!

Η ξεφτίλα της ΝΔ δεν έχει σταματημό.


Πλήρης δικαίωση της ΝΕΤ, που εχθές την κατηγορούσαν για ΠΑΣΟΚική προπαγάνδα!
Από την στιγμή που ο Σαμαράς έκανε την στροφή 180 μοιρών και αποφάσισε να ψηφίσει την Δανειακή Σύμβαση, προσχωρώντας στο μνημονιακό μπλοκ, από ηγέτης της κεντροδεξιάς παράταξης έχει καταντήσει πιονάκι εφάμιλλο του ΓΑΠ που λέει κάτι και το αναιρεί την επόμενη στιγμή…
Πέρα από την σύμπραξη με ΠΑΣΟΚ, Καρατζαφέρη, Μπακογιάννη κι όλο το κακό συναπάντημα, πέρα από την άτακτη υποχώρηση στους όρους που έθετε για την συγκυβέρνηση, -ο ΓΑΠ επίσημα ακόμη δεν έχει φύγει-, εχθές βγήκε με μια σκληρή ανακοίνωση και επιτέθηκε στην ΝΕΤ, ότι διαδίδει ψευδείς ειδήσεις και έχει γίνει μέσο προπαγάνδας του ΠΑΣΟΚ, επειδή τόλμησε να κοινοποιήσει ότι συμφωνήθηκε Υπουργός Άμυνας στην συγκυβέρνηση να αναλάβει ο Δ. Αβραμόπουλος. Οργισμένη η Συγγρού διέψευδε ότι ισχύει αυτό και μάλιστα επέμενε ότι δεν πρόκειται γαλάζιοι βουλευτές να συμμετάσχουν καθιστώντας την ΝΔ συνένοχοι στα ολέθρια λάθη της κυβέρνησης ΓΑΠ. Ο δε Αβραμόπουλος σε δηλώσεις του στα ραδιόφωνα, συγκεκριμένα στον Real FM, το διέψευδε κατηγορηματικά!

Δεισιδαιμονία με την 11-11-11

Εδώ και ένα αιώνα έχει να εμφανιστεί τέτοια ημερομηνία με έξι «άσσους» ή τρία 11 στη σειρά και αυτό θα συμβεί την ερχόμενη Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011. Για τους περισσότερους δεν είναι παρά ένα «παιγνίδι» των αριθμών, αλλά για άλλους δεν είναι καθόλου έτσι: μερικοί θεωρούν την ημερομηνία άκρως ευνοϊκή από κοσμικής απόψεως και άλλοι το ακριβώς αντίθετο, καθώς τη θεωρούν γρουσούζικη, χωρίς να λείπουν και οι απαραίτητοι εσχατολόγοι και καταστροφολόγοι που δεν αποκλείουν τη συντέλεια του κόσμου (προλαμβάνοντας όσους υποστηρίζουν ότι, σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγια, αυτό θα συμβεί στις 21/12/2012!).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews