Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Οι Ρώσοι αγαπούν τους Έλληνες και το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία!


Απίστευτες πραγματικά εικόνες από τον αγώνα ποδοσφαίρου Ζενιτ-ΑΠΟΕΛ στην Αγία Πετρούπολη, όπου οι Ρώσοι φίλαθλοι απλά δεν μπορούσαν να κρύψουν την αγάπη τους για την Κύπρο και την Ελλάδα και αντιθέτως την απέχθειά τους για τους εισβολείς στην Μεγαλόνησο!

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;


Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; (1)

Το σπουργίτι νομίζει ότι η γάτα είναι η «μαμά» του!


perierga.gr - Το σπουργίτι νομίζει ότι η γάτα είναι η... μαμά του!Μια «ξεχωριστή» γάτα θα μπορούσε να φερθεί τρυφερά σε ένα μικρό σπουργιτάκι που ζητά να ζεσταθεί στον κόρφο της. Τι κι αν είναι λίγο… μεγαλύτερη από τη μαμά του! Τι κι αν νιαουρίζει πού και πού! Τι κι αν θα μπορούσε να το κάνει μια «χαψιά»! Τι κι αν είναι «άσπονδοι» εχθροί! Οι «νόμοι»  στη φύση μπερδεύονται καμιά φορά, και το αποτέλεσμα μάς εκπλήσσει, όπως, άλλωστε, φαίνεται και στο βίντεο…

Απαγορεύθηκε η πώληση γούνας στο δυτικό Χόλιγουντ

Απαγορεύθηκε η πώληση γούνας στο δυτικό Χόλιγουντ

Το 2002 αναδείχτηκε η φιλοζωική συνείδηση του

Το δυτικό Χόλιγουντ απαγόρευσε και επισήμως την πώληση γούνας και έγινε μία από τις πρώτες πόλης των ΗΠΑ, ενδεχομένως και του κόσμου, σύμφωνα με τηλεγράφημα του γερμανικού πρακτορείου, που πήρε τέτοια απόφαση.

Με ψήφους 3 υπέρ έναντι 1 και μίας αποχής, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την απαγόρευση της γούνας εντός των συνόρων της πόλης, αργά το βράδυ της Δευτέρας και αναμένεται να θέσει σε ισχύ την απόφαση του από το Σεπτέμβριο του 2013.

Μία πόλη κοιμάται στους δρόμους! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ

Μία πόλη κοιμάται στους δρόμους! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ
Πρωτοφανείς διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο των αστέγων στην Αθήνα και τα άλλα αστικά κέντρα. Σε 20.000 υπολογίζονται σήμερα οι άνθρωποι που κοιμούνται στον δρόμο, σε εγκαταλειμμένα σπίτια ή σε άδειες αποθήκες. Πολύ περισσότεροι βρίσκονται μόλις ένα βήμα πριν την τραγική αυτή κατάσταση. Νοικοκύρηδες, μόλις χτες, φτάνουν στην απόλυτη εξαθλίωση λόγω της κλιμακούμενης ανεργίας, των ανύπαρκτων ή συρρικνωμένων εισοδημάτων.

τροφιμα που δεν θα θελατε να δοκιμασετε αλλα...καλο θα ηταν...

8 Foods You're Afraid To Try...But Should

Αυτά τα.. σούπερ φαγητά θα βοηθήσουν πολύ την υγειά σας και θα σας δώσουν ενέργεια.. αρκεί να τους δώσετε μια ευκαιρία..

Θέλετε να μάθετε μέσα σε 4 φωτογραφίες γιατί οι άντρες πεθαίνουν πιο γρήγορα από τις γυναίκες;


Τόσο απλά! Δείτε τις τέσσερις εικόνες που ακολουθούν και θα καταλάβετε το γιατί....

Η Microsoft επισήμως πιο κοντά στο να αγοράσει την Yahoo

Η Microsoft επισήμως πιο κοντά στο να αγοράσει την Yahoo
Το φλερτ της Yahoo από τη Microsoft, δεν είναι πλέον μία απλή φήμη και κρυφό, αλλά πέρα για πέρα επίσημο. Η Microsoft και η Yahoo έκαναν ένα πολύ αρχικό βήμα στη διαδικασία αγοράς, μιας και υπέγραψαν συμφωνία εμπιστευτικότητας, πράγμα που σημαίνει ότι η Microsoft μπορεί τώρα να ελέγχει τα οικονομικά της Yahoo για να διαπιστώσει εάν τελικά θα προχωρήσει στην κατάθεση κάποιας προσφοράς.

Στο στόχαστρο ο κατώτατος μισθός

Στο στόχαστρο ο κατώτατος μισθόςΑποφασισμένη να επιταχύνει τις διαδικασίες για την κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας είναι η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου, στηρίζοντας την εργοδοτική επίθεση που εκδηλώνεται με κλιμακούμενη ένταση στους εργασιακούς χώρους και γενικεύοντας τον πόλεμο κατά της εργατικής τάξης.
Ο υφυπουργός Εργασίας Γ. Κουτσούκος προανήγγειλε χτες (στο «Ράδιο 9») ότι μέσα στο Δεκέμβρη θα αρχίσει ο «διάλογος» ανάμεσα σε κυβέρνηση, εργοδότες και συνδικάτα για το πώς θα ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, όπως προβλέπει το επικαιροποιημένο μνημόνιο.

Οι 10 πιο παράξενοι φόροι στην ιστορία


Νο. 10 : Ο φόρος της γενειάδας.
Ο τσάρος Πέτρος ο Μέγας της Ρωσίας, από κάποιους θεωρείται ριζοσπάστης και από άλλους απολύτως παλαβός....

Κάτι νόμοι σαν αυτόν όμως τείνουν να τον κατατάξουν στην δεύτερη κατηγορία. Όχι μόνο φορολόγησε αυτούς που έφεραν γένια αλλά απαιτούσε να φέρουν και παράσημα με τα οποία παραδέχονταν ότι οι γενειάδες τους ήταν γελοίες.

Θα βάζατε το μωρό σας να κοιμηθεί δίπλα σε ένα χασαπομάχαιρο;


Εξίσου επικίνδυνος ο ύπνος με τους γονείς τονίζουν οι ειδικοί

Θα βάζατε το μωρό σας να κοιμηθεί δίπλα σε ένα χασαπομάχαιρο;Είναι το να κοιμάστε με το μωρό σας στο κρεβάτι εξίσου επικίνδυνο με το να βάλετε δίπλα του στο κρεβάτι ένα χασαπομάχαιρο; Κι όμως ναι... αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας υγείας του Μιλγουόκι που λάνσαραν μια προκλητική διαφημιστική εκστρατεία προκειμένου να αποτρέψουν τους γονείς από αυτή τη συνήθεια.

Εχετε πονοκεφαλο;

Μήπως σας αρέσει να συνοδεύετε το κρασί σας με ποικιλία τυριών; Μήπως πίνετε πολλούς καφέδες και ζείτε σε πόλη και έντονους ρυθμούς; Είστε λάτρης της σοκολάτας; Μήπως υποφέρετε συχνά και από πονοκεφάλους; Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Μάθετε για τις 13 αιτίες που προκαλούν πονοκέφαλο και διαβάστε για τα κλασικά ήδη κεφαλαλγίας και πως να τα αντιμετωπίσετε…

ΒΟΜΒΑ – FOCUS: Οι Ελληνες προτιμούν το AIDS από την ANEΡΓΙΑ

ΒΟΜΒΑ – FOCUS: Οι Ελληνες προτιμούν το AIDS από την ANEΡΓΙΑ
Σε ένα ακόμη δημοσίευμα που θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων προχωράει η ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού Focus.
Μετά την Αφροδίτη της Μήλου και τα πρωτοσέλιδα που κατακρίθηκαν παγκοσμίως, το γερμανικό περιοδικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάζει, αποκαλύπτει ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες εκτίθενται εν γνώσει τους στον φονικό ιό του AIDS, επιλέγοντας με αυτόν τον τρόπο να τύχουν καλύτερης «φροντίδας» από το κράτος.

Ποια τρόφιμα «ανεβάζουν» τη διάθεση

Ποια τρόφιμα «ανεβάζουν» τη διάθεση

Περιορισμένη η επίδραση τους σε περιπτώσεις σοβαρών ψυχικών νόσων

Τα τρόφιμα που καταναλώνουμε μπορούν να μας επηρεάσουν όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά, ισχυρίζονται οι επιστήμονες. Οι ακόλουθες ουσίες μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην ενίσχυση της διάθεσης:

-Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, που περιέχονται στο σολομό, το λιναρόσπορο και τα καρύδια.
-Τρυπτοφάνη, που περιέχεται στη γαλοπούλα, τη σόγια, το κόκκινο κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
-Μαγνήσιο, που βρίσκεται στο αβοκάντο, τους ξηρούς καρπούς και τα πράσινα, φυλλώδη λαχανικά.
-Φυλλικό οξύ, που περιέχεται στα φρούτα και τα πράσινα, φυλλώδη λαχανικά.
-Βιταμίνη B-12, που μπορούμε να βρούμε στα γαλακτοκομικά, το κρέας, τα οστρακοειδή και το ψάρι

Όταν 11 καυτές Playmates... κάνουν ολόγυμνο αφιέρωμα στο Euro 2012...


όταν 11 καυτές Playmates... κάνουν ολόγυμνο αφιέρωμα στο Euro 2012...
Είναι έντεκα... είναι καυτές, και ποζάρουν μόνο με τις κάλτσες του ποδοσφαίρου... Απολαύστε τις σε άκρως αποκαλυπτικές πόζες ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews