Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Παράξενο ζώο ξεβράστηκε απο λίμνη! [φωτο]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Παράξενο ζώο ξεβράστηκε απο λίμνη! [φωτο]
Ψαράδες σε μια λίμνη στον Καναδά ψάχνουν μανιωδώς να βρούνε το υπόλοιπο σώμα από ένα περίεργο ζώο το οποίο ανακαλύφθηκε.
Έχει περάσει αρκετός καιρός στο Kitchenuhmaykoosib,στο βόρειο Οντάριο και οι έρευνες μέχρι στιγμής είναι άκαρπες διότι δεν έχουν καταφέρει να το βρούνε.

Ευρωπαϊοι μικροσκοπικοί πολιτικοί "γίγαντες".

Ο Κλεισθένης γράφει.

Παρακολουθώντας τα όσα ευτράπελα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα σου ‘ρχεται να βάλεις τα κλάματα ή αν είσαι οικονομικά εύρωστος να βάλεις τα γέλια.
Εδώ το παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα σείεται και οι πολιτικοί μας νάνοι διαγκωνίζονται για τις καρέκλες.

Φυσικά το ίδιο συμβαίνει και στην «πολιτισμένη» Ευρώπη, την Ευρώπη του «προγραμματισμού, της «μεθοδικότητας» και άλλων κατσαρών τριχών που διατυμπάνιζαν οι ευρωλάγνοι, οι ευρωλιγούρηδες τις τελευταίες δεκαετίες.

Πριν το 1990 υπήρχαν τρεις κλειστές και περιχαρακωμένες οικονομικά περιοχές του πλανήτη.

Μπερλουσκόνι όπως... Παπανδρέου;


Παρά τη γραπτή διάψευση του Ιταλού πρωθυπουργού -την οποία έκανε μέσω Διαδικτύου-, ο δημοσιογράφος Τζουλιάνο Φεράρα επιμένει ότι ο «Καβαλιέρε» πρόκειται άμεσα να παραιτηθεί.

Ελέφαντας θρηνεί το χαμό του «φίλου» του

Η Tarra και η Bella ήταν αχώριστες


Ελέφαντας θρηνεί το χαμό του «φίλου» τουΗ Tarra και η Bella, ένας ελέφαντας και ένας σκύλος, έγιναν φίλοι στο πάρκο προστασίας ελεφάντων «The Elephant Sanctuary» στο Τενεσί πριν από οκτώ χρόνια και από τότε ήταν αχώριστες.

Παράξενα και μοναδικά κρεβάτια


Παράξενα και μοναδικά κρεβάτια (8)
Δεν ξέρω αν ο ύπνος είναι ξεκούραστος σε αυτά τα κρεβάτια, αλλά σίγουρα είναι πολύ εντυπωσιακά.

Σατιρίζοντας τη μνημονιακή κυβέρνηση «σωτηρίας» τους


Σατιρίζοντας τη μνημονιακή κυβέρνηση «σωτηρίας» τους
Με γελοιογραφίες και μοντάζ οι bloggers σατιρίζουν τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ στη νέα «σωτήρια» μνημονιακή εποχή. Στο facebook οι χρήστες «συναγωνίζονται» ποιος θα αναρτήσει την καλύτερη εικόνα. Δείτε και γελάστε με τη ψυχή σας:

Γιατί η Τουρκία δεν μπορεί να τα βάλει με το Ισραήλ.


Την στάση της Τουρκίας και το μέγεθος του πλήγματος το οποίο θα δεχτεί σε περίπτωση που αποφασίσει να εμπλακεί σε θερμό επεισόδιο με το Ισραήλ, καθώς και την ετοιμότητα της να αντεπεξέλθει ενός τέτοιου επεισοδίου, ανέλυσε για το Sigmalive ο Διευθυντής του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, αναλυτής Χρήστος Ιακώβου.

Απίστευτο!!! Ρώσος ζούσε με 29 γυναικεία πτώματα που έκλεψε από νεκροταφεία


Ο 45χρονος είχε κατασκευάσει κούκλες από 29 μουμιοποιημένες σορούς, τις οποίες είχε αποθηκεύσει στο σπίτι του...

Ο δράστης είναι ένας γνωστός επιστήμονας της περιοχής, ο οποίος κατέχει διδακτορικό στην κελτική κουλτούρα και έχει συγγράψει αρκετά βιβλία.

Ρεμπέτικα, λαϊκά και παραδοσιακά από τη Μαριώ

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο


Ρεμπέτικα, λαϊκά και παραδοσιακά από τη ΜαριώΗ Μαριώ, μια γνήσια ρεμπέτισσα και μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του είδους, συνεχίζει τις μουσικές της «Διαδρομές» και μας περιμένει σε ένα ζεστό χώρο κάθε Παρασκευή και Σάββατο, φιλοδοξώντας να μας προσφέρει την πραγματική διασκέδαση.

Κυβέρνηση «Ε.Π.Ε» κι ολοταχώς για το «Δαφνί»



Ο Κλεισθένης γράφει.

Αυτοί που εννοείται ότι έχουν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους βάλθηκαν να μας τρελάνουν.
Ας δούμε τα δεδομένα.
Οι εκλογές του 2009 έδωσαν 5κομματική βουλή (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ).
Στη συνέχεια η βουλή έγινε 9κομματική αφού προστέθηκαν μετά από αποχωρήσεις το κόμμα της Μπακογιάννη (ΔΗ.ΣΥ), το κόμμα του Κουβέλη (ΔΗΜ.ΑΡ) και τα μονοβουλευτικά κόμματα των Δημαρά και Β. Οικονόμου. Πρέπει να επισημάνουμε και τις πολλές ανεξαρτοποιήσεις βουλευτών.
Προ ολίγων ημερών η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Παπανδρέου πήρε ψήφο εμπιστοσύνης απ’ τη βουλή με 153 ψήφους. Παρεμπιπτόντως οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ψήφος εμπιστοσύνης (δεδηλωμένη) σημαίνει ότι η κυβέρνηση μπορεί να κυβερνά. Το πρώτο παράδοξο είναι ότι ο Παπανδρέου πήρε ψήφο εμπιστοσύνης για να παραιτηθεί η κυβέρνησή του χάριν μιας άλλης «εθνικής» ενότητας. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Τρικούπη.

Εν τω μεταξύ, στη Ρωσία…


Εν τω μεταξύ, στη Ρωσία... (1)
32 παράξενες και πραγματικά ανεξήγητες φωτογραφία με πράγματα που συμβαίνουν στη Ρωσία…

Προστατέψτε την καρδιά σας πίνοντας… φιδίσιο αίμα!



perierga.gr - Προστατέψτε την καρδιά σας πίνοντας... φιδίσιο αίμα!Σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη τα φίδια μπορεί να φανούν χρήσιμα στην καλή υγεία των ανθρώπων, αφού συστατικά που υπάρχουν στο αίμα τους φαίνονται να ευνοούν την αύξηση του μεγέθους της καρδιάς, ανοίγοντας το δρόμο για νέες θεραπείες. Σε μελέτη τους που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Science» ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κολοράντο στο Μπόλντερ των Ηνωμένων Πολιτειών ενέχυσαν πλάσμα αίματος φιδιών σε ποντικούς και είδαν ότι αυτό οδήγησε σε αύξηση του μεγέθους της καρδιάς τους. Αν και η τεχνική απέχει πολύ από την εφαρμογή της στον άνθρωπο, τα αποτελέσματά της κρίνονται ελπιδοφόρα.

Ένα δέντρο μεγαλώνει… πάνω από το χώμα!!!


Το Tetrameles nudiflora ανήκει στην οικογένεια  Tetramelaceae και φύεται σε διάφορες χώρες του κόσμου, ενώ ένα από τα πλέον αντιπροσωπευτικά είδη θα συναντήσει κανείς στην Καμπότζη. Οι ντόπιοι το γνωρίζουν με την κοινή ονομασία «Silk Cotton tree», ενώ οι τουρίστες το αναγνωρίζουν από μια ιδιαιτερότητα που έχει: Οι ρίζες του αναπτύσσονται έξω από το έδαφος και μοιάζουν με ερπετά, ενώ συχνά καλύπτουν τεράστιες εκτάσεις, ακόμη και σπίτια!
perierga.gr - Το πιο παράξενο δέντρο του κόσμου!
Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εξ αμελείας ανθρωποκτονία


Ένοχος για τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον ο γιατρός τουΟ προσωπικός γιατρός του Μάικλ Τζάκσον κρίθηκε σήμερα ένοχος για εξ αμελείας ανθρωποκτονία στην υπόθεση του θανάτου του ποπ-σταρ.


Ο Δρ. Κόνραντ Μάρεϊ έχει δηλώσει αθώος για την χορήγηση στον τραγουδιστή του θρίλερ της μοιραίας δόσης του ισχυρού αναισθητικού propofol, η οποία κρίθηκε ως η κύρια αιτία του θανάτου του στις 25 Ιουνίου του 2009.

H καλή διατροφή του διαβητικού. Οδηγίες διατροφής για διαβητικούς.


Επιμέλεια: Aλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., medlabnews.gr

Η υγιεινή διατροφή αποτελεί σημαντικό μέρος του ελέγχου των επιπέδων γλυκόζης (ζαχάρου) του αίματος. Η υγιεινή διατροφή κάνει καλό σε όλους και δεν χρειάζεται να αγοράζετε ειδικές τροφές ή να παρασκευάζετε χωριστά γεύματα για εσάς και την οικογένειά σας. Η υγιεινή διατροφή, σε συνδυασμό με τακτική σωματική άσκηση, μπορεί να σας
βοηθήσει να ελέγχετε τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα σας, να μειώνετε τα λίπη στο αίμα σας (χοληστερίνη και τριγλυκερίδια) και να διατηρείτε υγιεινό βάρος

Τι θα πρέπει να τρώω;

Τρεις προσθήκες στον Περιοδικό Πίνακα!


Το νταρμστάντιο, το ρεντγκένιο και το κοπερνίκιο είναι τα τρία νέα στοιχεία που προστέθηκαν στον Περιοδικό Πίνακα και των οποίων τα ονόματα ενέκρινε γενική συνέλευση της Διεθνούς Ένωσης Καθαρής και Εφαρμοσμένης Φυσικής, που συνεδρίασε στο Ινστιτούτο Φυσικής του Λονδίνου.
Perierga.gr - Τρεις προσθήκες στον Περιοδικό Πίνακα!
Φαίνεται πως η εντυπωσιακή επαγγελματίας χορεύτρια
του αμερικανικού Dancing with the stars, δεν χόρτασε τις γυμνές εμφανίσεις, αφού μετα την γυμνή διαφημιστική καμπάνια......

Αποφασίστηκε το όνομα-έκπληξη του νέου Πρωθυπουργού!

Μπορεί ο Παπανδρέου να ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης για να...παραιτηθεί και στη συνέχεια τα κόμματα να συναίνεσαν σε μια Κυβέρνηση που...δεν ήξεραν ποια θα είναι, αλλά τέλος καλό όλα καλά!

Ο νέος Πρωθυπουργός είναι άτομο άφθαρτο, λαϊκής αποδοχής και κατάγεται από τον νομό Καβάλας:

Ο κομήτης Αποφις απειλεί τη Γη


Ο κομήτης Αποφις απειλεί τη Γη
Όταν ο Πολ Χόδας και ο Στιβ Τσέλσι έφθασαν στο Jet Propulsion Laboratory της NASA, στις 6 Οκτωβρίου 2008, περίμεναν η μέρα να κυλήσει στους συνηθισμένους της ρυθμούς. Καθώς εργάζονταν στο πρόγραμμα Παρατήρησης Κοντινών στη Γη Αντικειμένων, θα κοιτούσαν τις οθόνες τους με σκοπό να ανιχνεύσουν κάποιες λευκές κουκκίδες που θα μπορούσαν να είναι μετεωρίτες, κομήτες ή αστεροειδείς.
Στην καλύτερη περίπτωση, τα σώματα αυτά θα βρίσκονταν είτε πολύ μακριά για να αποτελέσουν κίνδυνο για τη Γη είτε θα ήταν πολύ μικρά και θα καίγονταν στην ατμόσφαιρα χωρίς να προκαλέσουν κάποια ζημιά.

Κρατήστε τους γλουτούς σας στο… ύψος τους!

Κρατήστε τους γλουτούς σας στο…  ύψος τους!Κρατήστε τους γλουτούς σας στο… ύψος τους!


Βασικές ασκήσεις εκγύμνασης
Οι γλουτοί είναι μύες που εργάζονται καθημερινά και σκληρά για να κααφέρουν να κινήσουν το σώμα μας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι και οι πιο εύκολοι ως προς την εκγύμνασή τους. Απαιτεί κόπο, χρόνο, γνώση και σίγουρα όχι υπερβολές, για να καταφέρουμε να αποκτήσουμε τους γλουτιαίους που ονειρευόμαστε!Ανατομικά αποτελούνται από τρεις μύες που συνδέονται με το μηριαίο οστό και την λεκάνη. 

Πυροτεχνήματα 30 λεπτών σε μόλις …ένα λεπτό!


Perierga.gr - Πυροτεχνήματα 30 λεπτών σε μόλις ένα..λεπτό!Τι γίνεται όταν ο τεχνικός κάνει λάθος και πυροδοτεί όλα τα πυροτεχνήματα μαζί;
Εκτός από ένα φαντασμαγορικό θέαμα δημιουργεί και έναν τρομερό και εκκωφαντικό θόρυβο σε σημείο που μπορεί και να κουφαθείς.
Αυτό έγινε στο Όμπαν της Σκωτίας όπου κάθε χρόνο διοργανώνεται μια εκδήλωση από την κοινότητα και στην οποία ρίχνονται χιλιάδες πυροτεχνήματα. Μάλιστα αυτά διαρκούν για 30 ολόκληρα λεπτά κάνοντας ένα φαντασμαγορικό σόου. Όμως το βράδυ του Σαββάτου ο τεχνικός που ήταν υπεύθυνος έκανε ένα μεγάλο λάθος. Πυροδότησε όλα τα πυροτεχνήματα ταυτόχρονα. Και έγινε το έλα να δεις. Ο κόσμος δεν το πίστευε και οι περισσότεροι προσπαθούσαν να καλύψουν τα αυτιά τους για να μην κουφαθούν.

Στα backstage των «Αγγέλων» της Victoria's Secret


Τι χρειάζεται άραγε για να γίνεις μοντέλο του περίφημου οίκου της Victoria's Secret; Σίγουρα πολλά παραπάνω από ένα όμορφο πρόσωπο. 
Το διεθνούς φήμης μοντέλο Adriana Lima μίλησε στη δημοσιογράφο Melissa Whitworth για τις προετοιμασίες που κάνει και τα μαρτύρια που περνά λίγες ημέρες πριν το ξεκίνημα ενός από τα πιο φαντασμαγορικά σόου που διοργανώνει ο οίκος εσωρούχων. 

Εξετάζεται η επανενεργοποίηση της εταιρείας που κατασκεύαζε, το «θρυλικό» αυτοκίνητο PONY


Τις δυνατότητες επανενεργοποίησης της εταιρείας που κατασκεύαζε το ελληνικού σχεδιασμού «θρυλικό»αυτοκίνητο PONY, στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, εξετάζει το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, όπως προκύπτει από έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Σωκράτη Ξυνίδη, που διαβιβάστηκε στη Βουλή.
Σχετική ερώτηση είχε υποβάλει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης ζητώντας να ενημερωθεί από το υπουργείο αν θα ήταν δυνατό να δημιουργηθεί μια ομάδα δράσης (χωρίς πρόσθετο κόστος για το κράτος) από υπαλλήλους που εργάζονται στα συναρμόδια υπουργεία (Μεταφορών και Ανάπτυξης) με στόχο την ουσιαστική στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας πάσης φύσεως οχημάτων (ελαφρά, βαρέα, επικαθήμενα κλπ).

Γιαγιά συνοδηγός σε αγωνιστικό Seat Leon (Video)


Γιαγιά συνοδηγός σε αγωνιστικό Seat Leon
Μια ατρόμητη γιαγιά αποφάσισε να ζήσει την εμπειρία του να είσαι συνοδηγός σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Σίγουρα αυτή της η βόλτα είναι κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ της. Θα της την θυμίζει έτσι κι αλλιώς το ξεκαρδιστικό βιντεάκι που ακολουθεί!

ΒΙΝΤΕΟ: Αποθέωση ο Γιώργος Τράγκας

ΒΙΝΤΕΟ: Αποθέωση ο Γιώργος Τράγκας
Αποθέωση ο Γιώργος Τράγκας στην σημερινή του τηλεοπτική εκπομπή. Σκέτη απόλαυση οι θεατρικοί μορφασμοί του, το πηγαίο λεξιλόγιο του, ο τρόπος που δεν διστάζει να ξεπεράσει τον τηλεοπτικό καθωσπρεπισμό με εκφράσεις του στυλ «άντε γαμηθείτε».

«Έκοψα το πόδι μου και αυτό μεγαλώνει» Μια συγκλονιστική ιστορία μιας ασθενούς (βίντεο)


Σοκάρει πραγματικά η είδηση ότι η Mandy Sellars από το Accrington του Lancashire που πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, ακρωτηρίασε το ένα της πόδι και αυτό άρχισε να μεγαλώνει ξανά…

«Έκοψα το πόδι μου και αυτό μεγαλώνει» Μια συγκλονιστική ιστορία μιας ασθενούς (βίντεο)


Σοκάρει πραγματικά η είδηση ότι η Mandy Sellars από το Accrington του Lancashire που πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, ακρωτηρίασε το ένα της πόδι και αυτό άρχισε να μεγαλώνει ξανά…

Μην κλαις Έλληνα, θα τα καταφέρεις!

Γράφει ο Λουκάς Συμπεράς
Μην κλαις Έλληνα θα τα καταφέρεις κάποιος φώναξε στο δρόμο σήμερα και νόμιζα ότι μιλούσε σε μένα. Γύρισα και είδα έναν ρακένδυτο να το φωνάζει γεμάτος περηφάνια και κουράγιο. Το φώναζε με τόση δύναμη που ξεκούφανε τη γειτονιά. Ούτε οι κόρνες τον κάλυψαν ούτε οι φωνές των εκατοντάδων γύρω του.

ΒΙΝΤΕΟ – ΜΗΝΥΜΑ: Οι ANONYMOUS «ΕΡΙΞΑΝ» τη σελίδα του ΠΑΣΟΚ


ΒΙΝΤΕΟ – ΜΗΝΥΜΑ: Οι ANONYMOUS «ΕΡΙΞΑΝ» τη σελίδα του ΠΑΣΟΚ
Ισχυρή κυβερνοεπίθεση μελών των χακτιβιστών Anonymous πραγματοποιήθηκε εναντίον της ιστοσελίδας και του συνόλου των υπηρεσιών στο Internet του ΠΑΣΟΚ (www.pasok.gr)!

Οι ξηροί καρποί «ανεβάζουν» τη διάθεση


Αποδεδειγμένα τα οφέλη για την υγεία

Οι ξηροί καρποί «ανεβάζουν» τη διάθεσηΟι ξηροί καρποί δεν είναι ωφέλιμοι μόνο για τον οργανισμό αλλά μπορεί ενδεχομένως να επηρεάζουν και τη διάθεση και μάλιστα με πολύ θετικά αποτελέσματα. 

Στην έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Journal of Proteome Research», η καθηγήτρια Christina Andres-Lacueva, από το πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης ανέφερε ενδείξεις ότι οι ξηροί καρποί πέρα από τα οφέλη για την υγεία,  βελτιώνουν και τη διάθεση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews