Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Όσο οι γκαιμπελίσκοι επιτίθενται στην ΠΝΟ για τον τουρισμό, η κυβέρνηση “κούρεψε” τις καταθέσεις του ΕΟΤ τινάζοντας στον αέρα την τουριστική προβολή της χώρας!


Ζούμε στην εποχή της πλήρους διαστρέβλωσης της κοινής λογικής και σ’  αυτό έχουν συμβάλει τα μέγιστα οι προπαγανδιστές στα ΜΜΕ. Αυτοί που παπαγαλίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ προκαλώντας αηδία στην κοινή γνώμη και σε κάποιους άλλους φοβικά σύνδρομα, ενοχές, πράγμα που είναι κι ο σκοπός τους.
Ακούμε λοιπόν εδώ και λίγες μέρες την απίστευτη, ανελέητη και ανήθικη επίθεση εναντίον των απεργών της ΠΝΟ. Βγαίνουν όλοι οι αργυρώνητοι γκαιμπελίσκοι και το μόνο που έχουν να προσάψουν ως κατηγορία στους απεργούς είναι ότι βλάπτουν τον τουρισμό, τέτοιες μέρες που θέλουν οι Έλληνες και ξένοι να ταξιδέψουν στα νησιά… Μόνιμο “στασίδι” στα ρεπορταζ έχουν πιάσει οι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων, οι ίδιοι που βρίσκονταν εκεί και το καλοκαίρι με τις μεγάλες απεργίες των ταξι! Βέβαια πάντα παραβλέπουν το γεγονός ότι τα επίμαχα νομοσχέδια, ήρθαν για ψήφιση μέσα στην Μ. εβδομάδα, συνεπώς η κυβέρνηση πυροδοτεί τις αντιδράσεις!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews