Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Τουίταρε 144 φορές σε 6 ώρες και μετά αυτοκτόνησε

Τουίταρε 144 φορές σε 6 ώρες και μετά αυτοκτόνησε

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζώη της μια 18χρονη μαθήτρια στο Τέξας, η οποία φέρεται να είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από συγγενή της, δημοσιεύοντας στο Twitter όλη την πορεία της μέχρι την αυτοκτονία.
«Πήγα στο μπάνιο και κλείδωσα την πόρτα» έγραψε στο Twitter της η Ashley Billasano. «Πήρα ένα ξυραφάκι. Έκανα ότι έπρεπε να κάνω για να ξεχάσω. Μετά από εκείνη τη νύχτα, δεν ήμουν ποτέ ξανά η ίδια».

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos)


Οι περισσότεροι από εμάς αρκούμαστε στην εμφάνιση που έχουμε απο την ημέρα που γεννηθήκαμε. Ε! το πολύ πολύ να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα…
Μερικοί όμως θέλουν και κατορθώνουν να αλλάξουν τελείως την εμφάνιση τους, χάνοντας ένα μέρος απο την ανθρώπινη υπόσταση τους. Δείτε τους!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Όταν οι Κινέζοι ΔΙΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ Lady GaGa!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Όταν οι Κινέζοι ΔΙΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ Lady GaGa!
Γυάλινα όργανα, μεσήλικες Κινέζοι και ακαταλαβίστικη γλώσσα. Είπαμε, η Lady GaGa είναι εκκεντρική αλλά κάποιοι Ασιάτες θαυμαστές της βάλθηκαν να την ξεπεράσουν.
Έτσι αποφάσισαν να κάνουν μια –τουλάχιστον-ιδιόρρυθμη διασκευή του τραγουδιού «Bad Romance» της 25χρονης σταρ και μάλιστα μπροστά στο πιο δημοφιλές κανάλι της χώρας με εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν το περίεργο αυτό show.
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ… ΚΙΝΕΖΟΙ!!

Ραδιενεργό ιώδιο ανιχνεύτηκε στην Ευρώπη

Ραδιενεργό ιώδιο ανιχνεύτηκε στην Ευρώπη
Ραδιενεργό ιώδιο-131 σε πολύ χαμηλά επίπεδα ανιχνεύτηκε στην Ευρώπη, αλλά τα σωματίδια δεν πιστεύεται ότι συνιστούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ).

Πανέμορφες γυναίκες


Πανέμορφες γυναίκες (1)
Παρασκευή σήμερα και ένα ακόμη αφιέρωμα σε όμορφες γυναίκες είναι έτοιμο, για τα μάτια σας μόνο…

Δώρο ζωής με τα όργανά της έκανε 55χρονη στα Γιάννενα!

Δώρο ζωής με τα όργανά της  έκανε 55χρονη στα Γιάννινα!

«Ζωή» σε τρεις συνανθρώπους μας έδωσε μια 55χρονη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Δυστυχώς, η άτυχη γυναίκα κατέληξε από εγκεφαλική βλάβη, όμως μετά τη συγκατάθεση των οικείων της, δόθηκαν οι δυο νεφροί και το ήπαρ της σε τρεις ανθρώπους, εκ των οποίων ο ένας νεφρός σε 53χρονη Γιαννιώτισσα.

11/11/11 11:11


Perierga.gr - 11/11/11 11:11Εδώ και ένα αιώνα έχει να εμφανιστεί τέτοια ημερομηνία με έξι «άσσους» ή τρία 11 στη σειρά και ΄σημερα είναι η «μεγάλη μέρα όπως λένε κάποιοι.
Για τους περισσότερους δεν είναι παρά ένα «παιγνίδι» των αριθμών, αλλά για άλλους δεν είναι καθόλου έτσι: μερικοί θεωρούν την ημερομηνία άκρως ευνοϊκή από κοσμικής απόψεως και άλλοι το ακριβώς αντίθετο, καθώς τη θεωρούν γρουσούζικη.
Ήδη από τους μεσαιωνικούς χρόνους η «επιστήμη» της αριθμολογίας απέδιδε απόκρυφη σημασία -θετική ή αρνητική- στους αριθμούς και αυτή η πίστη -γιατί περί πίστης πρόκειται, σύμφωνα με τους επιστήμονες- έχει επιβιώσει μέχρι σήμερα. Το κακό είναι ότι, σύμφωνα αυτές τις αρχαίες μυστικές πεποιθήσεις, το 11 (και η ημερομηνία της 11ης Νοεμβρίου 2011 δυστυχώς περιέχει τρία «11» στη σειρά) βρίσκεται ανάμεσα στους «θείους» αριθμούς 10 και 12 και το 11 έχει κακή, μα πολύ κακή σημασία. Αν έχεις τρία 11 στη σειρά, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο;

Γυμναστική στην ύπαιθρο

Γυμναστική στην ύπαιθρο

Ντυθείτε καλά και απολαύστε την ατμόσφαιρα

Δεν πρέπει να αφήνουμε το χιόνι, την παγωνιά, τη βροχή και το δυνατό άνεμο να μας αποθαρρύνουν όταν θέλουμε να ασκηθούμε στο ύπαιθρο. Αλλωστε ο καθαρός αέρας αποδεικνύεται πολύ πιο ωφέλιμος για τον οργανισμό μας από την αποπνικτική - και ενίοτε γεμάτη δυσάρεστες οσμές - ατμόσφαιρα του γυμναστηρίου, αρκεί να ντυθούμε καλά και να κάνουμε οπωσδήποτε «ζέσταμα».

Μάνα και κόρη λιθοβολήθηκαν μέχρι θανάτου στο Αφγανιστάν

Μάνα και κόρη λιθοβολήθηκαν μέχρι θανάτου στο Αφγανιστάν

Ομάδα ενόπλων λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου δύο γυναίκες, μάνα και κόρη, στην επαρχία Γκάζνι του Αφγανιστάν, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων ασφαλείας στο BBC.
Οι αξιωματούχοι κατηγόρησαν τους Ταλιμπάν για την επίθεση, οποία έγινε για λόγους «ηθικής παρεκτροπής και η μοιχείας».

Εκπληκτικό κινητό του μέλλοντος από τη Nokia (Video) Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2011/11/ekpliktiko-kinito-mellontos-apo-nokia/#ixzz1dRQVyXuo


Εκπληκτικό κινητό του μέλλοντος από τη Nokia
Δείτε το εκπληκτικό concept κινητό τηλέφωνο Nokia «HumanForm» που εντυπωσιάζει τόσο για το σχεδιασμό, όσο και για τις λειτουργίες του.

Το Ταζ Μαχάλ φτιαγμένο από …σπίρτα


Χρειάζεται αρκετή υπομονή και επιμονή για να δημιουργήσει κάποιος μια απλή κατασκευή από …σπίρτα. Όταν βέβαια πρόκειται για ένα αντίγραφο σε μικρογραφία του Ταζ Μαχάλ, έυκολα αντιλαμβανόμαστε ότι ο βαθμός δυσκολίας αυξάνει σημαντικά.
Ο Ινδός καλλιτέχνης Shaikh Salimbhai, χρειάστηκε ένα χρόνο και δεκαεννιά μέρες για να ολοκληρώσει την κατασκευή του, αλλά το αποτέλεσμα μάλλον τον δικαιώνει.
Perierga.gr - To Τaj Mahal από ...σπίρτα

Κυβέρνηση πολιτικός «KAΡΝΑΒΑΛΟΣ»

Κυβέρνηση πολιτικός «KAΡΝΑΒΑΛΟΣ»
Αυτή η πολύχρομη και πολυπρόσωπη κυβέρνηση των 50 υπουργών, οι οποίοι θα αμείβονται από τις δικές μας περιουσίες, έχει ημερομηνία λήξεως τις απόκριες και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο από κυβέρνηση πολιτικός «καρνάβαλος».

ING: Οι Ελληνες πληρώνουν τις φοροαπαλλαγές των Γερμανών

ING: Οι Ελληνες πληρώνουν τις φοροαπαλλαγές των Γερμανών

Μέγα είναι το μέλημα της γερμανικής ηγεσίας και δη της καγκελαρίου Ανγκελας Μέρκελ για να μην επιβαρυνθούν οι Γερμανοί φορολογούμενοι με την χρηματοδότηση των οικονομικώς καταρρευσάντωνυπό το βάρος των υπέρογκων χρεών τους Ελλήνων.

ΣΟΚ!!! Ο Βενιζέλος ξεκίνησε ήδη το σκληρό ροκ!!!!!


See You In Hell τραγουδάει στον Παπαδήμο!

Celebrities με τις μαμάδες τους


Celebrities με τις μαμάδες τους (13)
Δείτε μια σειρά φωτογραφιών διασήμων που συνοδεύονται από την μητέρα τους.

BINTEO: Το ζεϊμπέκικο της ΕΞΟΥΣΙΑΣ

BINTEO: Το ζεϊμπέκικο της ΕΞΟΥΣΙΑΣ
Της εξουσίας τα σκολειά σου τα ‘πανε παιδεία
και των εμπόρων τα σκαλιά σου τα ‘παν εκκλησία
Μα λέξη δε σου είπανε
και σκόπιμα σου κρύψανε
το ζεϊμπέκικο του νου που φέρνει ελευθερία
γιατί το ξέρουνε καλά κρυμμένη είν’ η ουσία
Οι μεν σου τάζουνε στη γη οι άλλοι στα ουράνια
και της ελπίδας τίμημα περίσσια περηφάνια
Κι οι μάγκες εκ του ασφαλούς έχουνε πονηρέψει
γιατί δε γύρισε κανείς ρέστα να τους γυρέψει

Ο Νέος Λουκάς και το Μαγικό Έντεκα!


Εατάλη από TYXAIOS
Δε θα επιχειρήσουμε να χαλάσουμε τη γιορτή με γκρίνια. Είναι και Παρασκευή, οπότε θα το δούμε το θέμα από την αστεία πλευρά του. 
Όλα δείχνουν - κρατάμε και μια επιφύλαξη μετά τις παλινωδίες του πολιτικού συρφετού - ότι η ορκωμοσία της νέας και πολλά υποσχόμενης Κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί σε μια ημερομηνία με πολλαπλό συμβολισμό. Την ενδέκατη ημέρα του ενδέκατου μήνα του 2011!
Φαίνεται λοιπόν το έντεκα να διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο στη γέννηση του νέου σχήματος και εμείς θα εξετάσουμε τι θα μπορούσε να συμβολίζει αυτή η σύμπτωση ενδεκάδων.
Το έντεκα δεν είναι ένας απλός αριθμός. 
Εμπεριέχει σημαντικούς συμβολισμούς σε διάφορα φιλοσοφικά και θρησκευτικά συστήματα. 
Ας πούμε στην αστρολογία ο Υδροχόος είναι το ενδέκατο κατά σειρά ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και το τελευταίο από τα ζώδια του αέρα, εκφράζοντας τις αρνητικές δυνάμεις της νύχτας. Ώπα! τί είναι τώρα ετούτο; Αρνητικές δυνάμεις σε ένα καινούριο ξεκίνημα; Δεν αρχίσαμε καλά...

Posters ταινιών: Τα μεγαλύτερα κλισέ


Posters ταινιών: Τα μεγαλύτερα κλισέ (10)
Παντού υπάρχουν κλισέ και τα posters ταινιών δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση! Δείτε λοιπόν μερικά από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που βλέπουμε σε κινηματογραφικές αφίσες και εξώφυλλα ταινιών.

Επιστρέφει στην TV η Μαριλίτα Λαμπροπούλου;


Επιστρέφει στην TV η Μαριλίτα Λαμπροπούλου;Εξετάζει πρόταση από τον ΑΝΤ1


Για το καθημερινό του καναλιού του Αμαρουσίου που ετοιμάζεται πυρετωδώς αυτόν τον καιρό συζητάει, όπως η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, την οποία έχουμε καιρό να χαρούμε στην τηλεόραση -απ’τον «Φάρο» του Μανούσου Μανουσάκη-που έπαιζε με Μπεγνή και Αϊβάζη. 

Αυγά – πραγματικά κοσμήματα!


Το σκάλισμα αυγών είναι μια τέχνη που υπάρχει εδώ και αρκετούς αιώνες.
Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την σχεδόν τελειοποίηση των μηχανημάτων που χρησιμοποιούν, οι καλλιτέχνες του είδους δημιουργούν όμορφα σχέδια με απίστευτες λεπτομέρειες.
Θαυμάστε κάποια από αυτά.
αυγό

ΗΧΗΤΙΚΟ: Η Λιάνα γυρνά 100 χρόνια ΠΙΣΩ…

ΗΧΗΤΙΚΟ: Η Λιάνα γυρνά 100 χρόνια ΠΙΣΩ…
Tα 15 λεπτά της Λιάνας Κανέλλης με συνομιλητή της, τον πολιτικό και ιστορικό αναλυτή του Πανεπιστήμιου του Μονάχου Ηλία Ηλιόπουλου που και σημερα μας κανουν ενα ακομη μαθημα ιστοριας
ΒΙΝΤΕΟ -- >
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews