Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Αγγελία ΠΩΛΗΣΗΣ Πρωθυπουργού

Αγγελία ΠΩΛΗΣΗΣ Πρωθυπουργού
Αγγελία:
Πωλείται Πρωθυπουργός, ελάχιστα μεταχειρισμένος (2 χρόνια) λόγω αποχώρησης από το ευρώ.

Να τος κι ο επίτιμος….


Μέσα στην αναμπουμπούλα ο Μητσοτάκης χαίρεται! Μόλις μάθαμε τι κάνει από το πρωί. Τηλεφωνεί σε κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ενδεχομένως στον ίδιο τον Παπανδρέου (γράφουμε “ ενδεχομένως” για τον Παπανδρέου γιατί δεν το έχουμε πλήρως…

Νέο ριάλιτι: Γίνε Έλληνας για μία εβδομάδα!

Νέο ριάλιτι: Γίνε Έλληνας για μία εβδομάδα!
Νομίζετε ότι οι ξένοι εμπνέονται μόνο από την Ακρόπολη, το greek kamaki, τον μουσακά και το σουβλάκι; Λάθος κάνετε!
Πρεμιέρα κάνει απόψε σε βρετανικό κανάλι ένα ριάλιτι για τα κακώς κείμενα στη χώρα μας, που έκαναν την οικονομία μας να πιάσει πάτο!

Η υπέροχη ιστορία του ηλίανθου!


Ο ηλίανθος ή ηλιοτρόπιο ή απλά ήλιος είναι ένα φυτό όμορφο, χρήσιμο και ιδιαίτερα διαδεδομένο στις μέρες μας. Αυτό το τόσο συνηθισμένο φυτό «κουβαλάει» μία μακραίωνη και ενδιαφέρουσα ιστορία.
Ξεκίνησε να καλλιεργείται στα αρχαία χρόνια από τους λαούς της κεντρικής Αμερικής, μάλιστα αρκετά πριν το καλαμπόκι. Οι σπόροι του αποδείχθηκαν πολύτιμο διατροφικό στοιχείο καθώς είναι πλούσιοι σε λιπαρά.
Περίπου στο 1500 ο ηλίανθος φτάνει στην Ισπανία από τους Ευρωπαίους αποικιοκράτες της λατινικής Αμερικής, όπου και χρησιμοποιείται κυρίως σαν καλλωπιστικό φυτό.
Perierga.gr - Η ιστορία του ηλίανθου

Ζωγραφική στα… δάχτυλα!


Ζωγραφική στα... δάχτυλα! (1)
Με καμβά τους τα δάχτυλα, ερασιτέχνες καλλιτέχνες δημιουργούν απίστευτες αστείες ιστορίες. Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν…

Το Internet ζυγίζει όσο μια… φράουλα


Perierga.gr - Το Internet ζυγίζει όσο μια... φράουλαΈνας καθηγητής μαθηματικών διαπίστωσε ότι οι ηλεκτρονικές συσκευές ανάγνωσης (τα eBooks) βαραίνουν όσο μεγαλώνει ο όγκος των δεδομένων που αποθηκεύονται σε αυτές. Με βάση τη μέθοδο που χρησιμοποίησε ο μαθηματικός, μια εκπομπή επιστήμης που μεταδίδεται στο Διαδίκτυο υπολόγισε το βάρος ολόκληρου του κυβερνοχώρου και υποστηρίζει ότι το Internet ζυγίζει όσο… μια φράουλα!

Ξεπουλάει το νέο iPhone



Παρά τη μουδιασμένη  υποδοχή και τα όποια προβλήματα έχουν να κάνουν με τη διαχείριση της  μπαταρίας (ενώ η Apple απέστειλε … ήδη στους προγραμματιστές νέα δοκιμαστική έκδοση 5.0.2 του λειτουργικού iOS, η οποία αναμένεται να επιλύει το θέμα), το iPhone 4S είναι το τηλέφωνο με τον υψηλότερο ρυθμό πωλήσεων, προσφέροντας για άλλη μια φορά στην εταιρεία εντυπωσιακά κερδοφόρα αποτελέσματα.

ΜΟΝΟ με το πουκάμισο βγήκε στην εκπομπή η Έλενα Παπαβασιλείου [φωτο]

ΜΟΝΟ με το πουκάμισο βγήκε στην εκπομπή η Έλενα Παπαβασιλείου [φωτο]
Χθες το πρωί, η Έλενα Παπαβασιλείου έκανε μεγάλη εμφάνιση στα πλατό του «Μες στην καλή χαρά» και η Ναταλία Γερμανού την υποδέχτηκε στο στούντιο με πολύ επίσημο τρόπο.

Το ναυάγιο του Τιτανικού είχε προβλεφθεί;Eίναι δυνατόν???


Ο Αμερικανός συγγραφέας Μόργκαν Ρόμπερτσον προέβλεψε...το ναυάγιο του Τιτανικού 14 χρόνια πριν αυτό συμβεί!!! Εξέδωσε τη νουβέλα «Futility» (Ματαιότητα) το 1898. 
Το έργο έχει τόσες ομοιότητες με το ιστορικό ναυάγιο, που ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας.

Τί κάνει ένας σκύλος όταν βλέπει εφιάλτη;

perierga.gr - Φαντάζεστε τι κάνει ο σκύλος όταν βλέπει εφιάλτη; Μάλλον όχι!
Ίσως δεν ξέρετε ότι και τα σκυλιά βλέπουν όνειρα, και μάλιστα πολλές φορές πολύ άσχημα όνειρα… Αυτό ακριβώς συνέβη και στο σκύλο που πρωταγωνιστεί στο ακόλουθο βίντεο με απρόβλεπτες συνέπειες… για τον ίδιο. Δείτε και θα καταλάβετε!

Κούκλα της showbiz έμεινε... εκτός και πουλάει το κορμί της!


Η οικονομική κρίση που μας έχει χτυπήσει όλους, έχει χτυπήσει και μία δημοφιλέστατη καλλονή που είδε της μετοχές της να πέφτουν και να μην έχει προτάσεις ούτε για το θέατρο, ούτε για το σινεμά, ούτε για την τηλεόραση όπου αλώνιζε ως τώρα.

ΣΟΚ: Θάνατος παίκτη από talent show στον "αέρα"


Ένα περιστατικό που δεν έχουμε ξαναδεί συνέβη στον αέρα γνωστού talent show.
Δύο παίχτες πήγαν για να διαγωνιστούν σε talent show στη Ρωσία, όταν μπροστά στα μάτια των κριτών, της παραγωγής αλλά και των τηλεθεατών, ο ένας χτύπησε με το τόξο τον άλλο στο κεφάλι. Ο πρώτος παίκτης έπρεπε να χτυπήσει ένα μήλο στην κορυφή του κεφαλιού του δεύτερου, δεν τα κατάφερε όμως με αποτέλεσμα τον θάνατο του δεύτερου. Δείτε το βίντεο:

Πορνοταινία το ροζ σκάνδαλο με τον Στρος Καν!


Από τα δικαστήρια στην μεγάλη οθόνη μεταφέρεται το ροζ σκάνδαλο με τον Ντομινίκ Στρος Καν και την καμαριέρα, σε μία ταινία ακατάλληλη για ανηλίκους…
Σύμφωνα με γαλλικά media η πολύκροτη «πικάντικη» υπόθεση του σκανδάλου, θα εμπνεύσει το σενάριο μια νέας ταινίας πορνό.

Ένας… ιπτάμενος δίσκος «υπόσχεται» διαμονή πολλών αστέρων!



Το ξενοδοχείο «Treehotel» λειτούργησε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2010 στην περιοχή Harads της Σουηδίας, κοντά στον ποταμό Lule, και αποτελείται από έξι πρωτότυπες σουίτες, οι οποίες διαφέρουν κατά πολύ από τις συνηθισμένες: Όλες στηρίζονται στα δέντρα του δάσους και θυμίζουν φωλιές πουλιών ή δεντρόσπιτα!
perierga.gr - Ένας... ιπτάμενος δίσκος "υπόσχεται" διαμονή πολλών αστέρων!

Οι 10 υψηλότεροι καταρράκτες στον κόσμο


Οι 10 υψηλότεροι καταρράκτες στον κόσμο (17)
Εντυπωσιάζουν με την ομορφιά τους. Δημιουργούν μια αίσθηση δέους μπροστά στη μαγεία της φύσης.
Οι καταρράκτες δεν είναι αποτέλεσμα ενός ιδιαίτερου γεωλογικού φαινομένου. Πρόκειται απλώς για την πτώση νερού από μεγάλο ύψος. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι το θέαμα που δημιουργείται δεν είναι εντυπωσιακό.
Η λίστα που ακολουθεί περιλαμβάνει τους δέκα υψηλότερους καταρράκτες στον κόσμο σύμφωνα με το site worldwaterfalldatabase.com που φιλοξενεί βάση δεδομένων για τα δημιουργήματα αυτά της φύσης:

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ BINTEO: Ο Σαμαράς ξεσκεπάζεται…


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ BINTEO: Ο Σαμαράς ξεσκεπάζεται…
Πολλοί δεν κατάλαβαν ΤΙ ακριβώς είπε ότι θα κάνει ο Αντώνης Σαμαράς.
Μην ξεχνάτε ότι η αποδοχή της Δανειακής Σύμβασης της 27ης Οκτωβρίου 2011 με πλειοψηφία πάνω από 180 βουλευτών, υποχρεώνει ΚΑΙ κάθε μελλοντική κυβέρνηση να υποκύψει στους όρους της τρόικας 100%.

Η πανούκλα και ο γιατρός. Ένα άρθρο για τον φόβο…



Ένα άρθρο που αξίζει  πραγματικά να  διαβάσετε…
Ήταν κάποτε ένας γιατρός. Μια μέρα φεύγοντας από την πόλη που έμενε για να πάει σε μια άλλη γειτονική όπου είχε δουλειά, συνάντησε την πανούκλα που έμπαινε. Σταμάτησε και την ρώτησε: «Πάλι εδώ; Τι ήρθες να κάνεις;» Και η πανούκλα απάντησε: «Είναι η σειρά μου».
«Πόσους θα πάρεις αυτή τη φορά;» ρώτησε ο γιατρός.

Απίστευτο! Έλυσε 185 φορές τον κύβο του Ρούμπικ σε μία ώρα!

perierga.gr - Απίστευτο! Έλυσε 185 φορές τον κύβο του Ρούμπικ σε μία ώρα!
Ο κύβος του Ρούμπικ είναι γι’ αυτόν το νεαρό άντρα από την Ισπανία όχι ένα απλό παιχνίδι, αλλά μια καθημερινή… εμμονή! Μέσα σε μία μόλις ώρα κατάφερε να τον λύσει 185 φορές, μπαίνοντας επάξια στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Ο David Calvo έκανε, όμως, τα πράγματα λίγο δυσκολότερα, λύνοντας τον κύβο του Ρούμπικ με το ένα χέρι, ενώ με το άλλο «παίζει» με δύο ακόμη κύβους! Πώς το πετυχαίνει; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε!

«Απολύτως απονομιμοποιημένη η νέα κυβέρνηση»


Για εκβιασμούς και τρομοκρατικό κλίμα κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

«Απολύτως απονομιμοποιημένη η νέα κυβέρνηση»«Μετά από ένα απίστευτο παρασκήνιο διαβουλεύσεων, ανοιχτών εκβιασμών και δημιουργίας κλίματος τρομοκράτησης της κοινωνίας, η ανάγκη της ανασύνταξης του μνημονιακού μπλοκ υπό το βάρος των συγκλονιστικών κινητοποιήσεων του λαού μας οδηγεί στη συγκρότηση νέας κυβέρνησης» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μια σταγόνα νερού όπως δεν την έχετε ξαναδει (Video)


Σταγόνα Νερό
Άνθρωποι του MIT κατάφεραν να βιντεοσκοπήσουν κάτι τόσο απλό όπως μια σταγόνα νερό, με έναν τρόπο μοναδικά εντυπωσιακό. Χρησιμοποιώντας κάμερες που καταγράφουν εικόνες στα 10.000 Frames το δευτερόλεπτο, δηλαδή 400 φορές πιο γρήγορα από το ανθρώπινο μάτι, μας παρουσιάζουν μέσω της εκπομπής “Discovery Showcase: Invisible Worlds In the Water”, τι πραγματικά συμβαίνει όταν μια σταγόνα νερού έρχεται σε επαφή με την επιφάνεια του νερού.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τη συνάντηση Παπούλια - Παπανδρέου - Σαμαρά


Ακούστε πώς σχολίασε στον «Real fm 97.8» τη συνάντηση Παπανδρέου - Παπούλια - Σαμαρά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στις 19 Φεβρουάριου ΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στις 19 Φεβρουάριου ΕΚΛΟΓΕΣ
Στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν τα οικονομικά επιτελεία της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην αντιπροεδρία στην οδό Ζαλοκώστα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στη συνάντηση αποφασίστηκε διενέργεια εκλογών στις 19 Φεβρουάριου 2012 αφού πρώτα συζητήθηκαν αναλυτικά τα χρονοδιαγράμματα για την υλοποίησης της συμφωνίας της 26ης – 27ης Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες.

Τα πιο δηλητηριώδη μανιτάρια


Πολλά είδη μανιταριών παράγουν διάφορες χημικές ουσίες οι οποίες τα καθιστούν τοξικά και από μια ευχάριστη λιχουδιά μπορούν να μετατραπούν σε θανατηφόρα. Αν και ο αριθμός των θανατηφόρων ειδών είναι σχετικά μικρός, πολλά απο αυτά προκαλούν ιδιαίτερα βαριά και δυσάρεστα συμπτώματα. Η τοξικότητα των μανιταριών αυτών είναι το αποτέλεσμα της εξελεκτικής διαδικασίας και χρησιμεύει σαν ασπίδα από τους εχθρούς τους.
Σας παραθέτουμε πέντε είδη μανιταριών που δεν πρέπει να καταναλώνονται.

Ενοχλημένος ο Κωστέτσος με Κάρολο Παπούλια!!!

Ενοχλημένος ο Κωστέτσος με Κάρολο Παπούλια!!!
Η μεγάλη εθνική υπόθεση του Dancing on ice έπεσε θύμα μεγάλης καθυστέρησης λόγω κάποιας σύσκεψης σε ένα κτίριο στην οδό Ηρώδου Αττικού
Η μεγάλη καθυστέρηση της πρεμιέρας του σόου του ΑΝΤ1 απογοήτευσε τον αστέρα του σόου Βασίλειο Κωστέτσο που βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Σταματίνας Τσιμτσιλή και όλοι μαζί στο twitter.

FAIL Photos


FAIL (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews