Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

H συγκλονιστική φωτογραφία την οποία postαρει όλο το Facebook!


Τις τελευταίες ημέρες τα σπρέι πιπεριού έχουν γίνει συνώνυμα με το κίνημα «Occupy». Τελευταίο «χτύπημα» της ωμής βίας που χρησιμοποιούν οι Αρχές των ΗΠΑ για να καταπνίξουν τις διαδηλώσεις είναι η φωτογραφία που βλέπετε. Από χθες κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει κάνει ρεκόρ....

κοινοποιήσεων στο Facebook. Δείχνει την διαδηλώτρια του «Occupy Portland» Elizabeth Nichols να δέχεται απευθείας στο πρόσωπο το σπρέι πιπεριού που ρίχνουν οι αστυνομικές δυνάμεις. Την φωτογραφία τράβηξε ο φωτογράφος Randy L. Rasmussen.

Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική…


Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (8)
Παράξενες, αστείες και μερικές φορές εντελώς ανεξήγητες καταστάσεις. Απ’ ότι φαίνεται, στη Λατινική Αμερική δεν πρόκειται να νιώσεις πλήξη ποτέ…
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (1)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (2)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (3)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (4)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (5)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (6)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (7)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (9)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (10)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (11)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (12)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (13)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (14)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (15)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (16)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (17)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (18)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (19)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (20)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (21)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (23)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (24)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (25)
Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (22)

otherside.gr

Σάλος με διαφήμιση που προκαλεί τρόμο (video)


Μια τρομακτική διαφήμιση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Phones4u έχει βρεθεί στο επίκεντρο μετά από εκατοντάδες διαμαρτυρίες τηλεθεατών!
...

Πραγματικότητα το πρώτο ουίσκι χωρίς αλκοόλ

perierga.gr - Το πρώτο ουσίσκι χωρίς αλκοόλ... κερδίζει τις εντυπώσεις!Μετά από πέντε χρόνια ερευνών η αμερικανική εταιρεία ποτών Arkay κατάφερε να παρασκευάσει το πρώτο ουίσκι στον κόσμο χωρίς αλκοόλ. Στην ουσία πρόκειται για μια πρωτοποριακή «πατέντα» η οποία έχει λάβει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ενώ η δημιουργία του στηρίζεται στη χρήση διάφορων τεχνητών γεύσεων και συστατικών σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ.

Μαθητής απείλησε καθηγητή με όπλο στη Ζάκυνθο!

Μαθητής απείλησε καθηγητή με όπλο στη Ζάκυνθο!Ένα απίστευτο επεισόδιο σε σχολείο της Ζακύνθου διερευνά η Ασφάλεια του νησιού, μετά την καταγγελία καθηγητών ότι ένας μαθητής του σχολείου διαπληκτίστηκε με καθηγητή μέσα στην τάξη και φέρεται να τον απείλησε με πυροβόλο όπλο!
Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε αίθουσα διδασκαλίας του ΕΠΑΛ Αγίου Κήρυκα την περασμένη Παρασκευή, αλλά η Αστυνομία ενημερώθηκε μόλις το απόγευμα της Δευτέρας και ξεκίνησε αμέσως ανακρίσεις.

Ήδη έχουν δώσει καταθέσεις ο παθών εκπαιδευτικός, ο διευθυντής του σχολείου και εκπρόσωποι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου.
Για την υπόθεση που δεν έχει προηγούμενο σε ελληνικά σχολεία, αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση ο Σύλλογος Καθηγητών μόλις ολοκληρωθεί η κατεπείγουσα προανάκριση την οποία διέταξε η Εισαγγελία Ζακύνθου.

Το «Success Kid»… μεγάλωσε!


Success Kid (1)
Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε όσο λίγες στο Internet τα τελευταία χρόνια, αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα Meme και είναι γνωστή ως «Success Kid». Αυτό που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό, είναι πως το παιδάκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία είναι ο Sammy Griner σε ηλικία 11 μηνών, τον Αύγουστο του 2007.
Ο μικρός είναι πλέον 4 ετών και έχει αλλάξει αρκετά…

Ίλιγγος στο δάσος, η αδρεναλίνη στα ύψη!


Στην περιοχή Mieders, κοντά στο Ινσμπρουκ της Αυστρίας υπάρχει μια μοναδική διαδρομή για ένα ιδιόμορφο rollercoaster που ακολουθεί τη διαδρομή του τελεφερίκ. Η δοκιμασία είναι μόνο για όσους έχουν γερή καρδιά αλλά είναι μοναδική εμπειρία για όποιον το τομήσει!
Perierga.gr - Μια διαδρομή που αξίζει να δείτε

Πώς να οργανώσετε τις ντουλάπες

Πώς να οργανώσετε τις ντουλάπες

Κερδίστε χρόνο και χώρο!

Μα σωστά οργανωμένη ντουλάπα, μας γλυτώνει χρόνο στο να ψάχνουμε τι θα φορέσουμε κάθε μέρα. Όταν θα έρθει η στιγμή λοιπόν να φτιάξετε τη ντουλάπα, λάβετε υπ’ όψη σας τα παρακάτω και μην διστάσετε να πετάξετε ό,τι δεν σας χρειάζεται.

Ξεκαθαρίστε το περιεχόμενο της ντουλάπας
Χρησιμοποιήστε κουτιά ή φτιάξτε ντάνες από ρούχα, διαιρώντας τα στις εξής κατηγορίες: «Κρατάμε», «Πετάμε», «Δίνουμε/χαρίζουμε/πουλάμε», «Θα δούμε». Αρχίστε να ξεχωρίζετε τα ρούχα και να τα βάζετε στην αντίστοιχη κατηγορία.

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονιστικές μαρτυρίες γυναικών που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού!

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονιστικές μαρτυρίες γυναικών που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού!
Η δύναμη της ψυχής τους, μεγάλη. Γυναίκες που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, δεν διστάζουν να μιλήσουν για το πρόβλημά τους στην κάμερα, με έναν και μόνο σκοπό. Να αφυπνίσουν όλες τις γυναίκες και να στείλουν το μήνυμα της πρόληψης.
Η οργάνωση «Άλμα Ζωής» πραγματοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης, στο πλαίσιο της οποίας πρόσφατα ντύθηκαν στα ροζ μνημεία της χώρας μας, όπως ο Λευκός Πύργος, η Καμάρα και η πλατεία Αριστοτέλους.

Facebook - κινητό: Είναι γεγονός και το λένε «Buffy»


Μετά από πολλές φήμες και διάφορα μοντέλα που ήθελαν να αυτοαποκαλούνται κινητά Facebook, το κοινωνικό δίκτυο ανέθεσε στην HTC να κατασκευάσει ένα smartphone για λογαριασμό του!

Με κωδικό όνομα «Buffy» το τηλέφωνο θα τρέχει μια «νέα» εκδοχή του Android.

Ξύπνησε το ηφαίστειο Popocatepetl στο Μεξικό

Ξύπνησε το ηφαίστειο Popocatepetl στο ΜεξικόΤο πανύψηλο ηφαίστειο Popocatepetl στην Πόλη του Μεξικού ξύπνησε, εκτινάσσοντας μια στήλη ατμού και στάχτης ύψους πέντε χιλιομέτρων. Η ενεργοποίηση του ηφαιστείου μέχρι στιγμής δεν έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην Πόλη, που βρίσκεται σε απόσταση 65 χιλιομέτρων.
Όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Πρόληψης Καταστροφών, η έκρηξη ήρθε έπειτα από τρεις ημέρες περιορισμένης αλλά συνεχούς εκπομπής ατμού και τέφρας. Η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Μεξικού διαβεβαίωσε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κίνδυνος για τη μεγαλούπολη και τις μικρές κοινότητες που βρίσκονται κοντά στο ηφαίστειο.

Στην πλατεία Ταχρίρ χριστιανοί προστατεύουν μουσουλμάνους την ώρα της προσευχής

Στην πλατεία Ταχρίρ χριστιανοί προστατεύουν μουσουλμάνους την ώρα της προσευχής
Αίγυπτος. Κάιρο. Πλατεία Ταχρίρ. Μεσάνυχτα.Χριστιανοί προστατεύουν Μουσουλμάνους την ώρα της προσευχής.

Μύθοι γύρω από τα φρούτα

Μύθοι γύρω από τα φρούτα

Έξι αλήθειες γύρω από την κατανάλωσή τους

Στην σημερινή εποχή έχουν δημιουργηθεί κάποιοι μύθοι γύρω από τα φρούτα, που έχουν σχέση με την διατροφή. Είναι γνωστό ότι τα φρούτα δεν αποτελούν μόνο μέρος της καθημερινής μας διατροφής, αλλά και μια από τις πιο υγιεινές – θρεπτικές επιλογές. 

Από την άλλη ωστόσο, κάποια φρούτα συνοδεύονται από αρνητικές απόψεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν η μπανάνα και το σταφύλι, που κάποιοι ισχυρίζονται ότι παχαίνουν. Τελικά η κατανάλωση φρούτων έχει μόνο θετικές ή έχει και αρκετές αρνητικές επιπτώσεις;

Τα καλύτερα βιντεάκια του «Όλα 12» (video)


Τον καλύτερό του εαυτό έδωσε και χθες ο Θέμος Αναστασιάδης στο Όλα 12.Ωστόσο για μια ακόμη φορά τα βιντεάκια ήταν απολαυστικά και έκλεψαν την παράσταση...










Δείτε τα καλύτερα που κυρίως σατιρίζουν τηλεοπτικά πρόσωπα:

Διάφανα ζώα…!

Σας παρουσιάζουμε κάποια από τα πιο περίεργα ζώα του κόσμου. Είναι σπάνια αλλά πραγματικά.

Ο διάφανος βάτραχος
Ο γυάλινος βάτραχος όπως ονομάζεται, ανήκει στην οικογένεια Centrolenidae. Το πάνω μέρος του σώματός του είναι χρωματισμένο πράσινο, όπως και των πιο πολλών βατράχων. Στο κοιλιακό του μέρος ωστόσο, το δέρμα είναι διάφανο, με αποτέλεσμα η καρδιά, το συκώτι και τα άλλα εσωτερικά όργανα να είναι ορατά.

perierga.gr - Διάφανα ζώα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η σημαία του ΠΑΜΕ δίπλα σε εκείνη του ΣΥΝ – κατάληψη ΔΕΗ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η σημαία του ΠΑΜΕ δίπλα σε εκείνη του ΣΥΝ – κατάληψη ΔΕΗ
Στους παλλαϊκούς αγώνες είμαστε όλοι μαζί! Τίποτα δεν μας χωρίζει και τίποτα δεν πρέπει να μας χωρίζει. Η φωτογραφία από το προφίλ στο facebook της Μυρσίνης Λοΐζου απαθανάτισε κάτι που σε άλλους καιρούς θα φαινόταν αδιανόητο. Η σημαία του ΠΑΜΕ δίπλα στη σημαία του ΣΥΝ, στην κατάληψη της ΔΕΗ! Εάν μπορεί να συνυπάρχει η κομμουνιστική Αριστερά σε αυτόν τον τόπο, τότε βρισκόμαστε σε καλό δρόμο…

η Δήμητρα Ματσούκα την ξέρετε....Καιρός να γνωρίσετε και την αδερφή της! (sexy pics)


Ή μάλλον να τη γνωρίσετε καλύτερα! Απολαύστε τη σε sexy φωτογραφίες με το αποκαλυπτικό μαγιώ της.... Η Μαρία Ματσούκα είναι άξια διάδοχος της αδερφής της...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews