Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Εξοντωτικά τα χαράτσια για τη λαϊκή οικογένεια

ΚΚΕ: Εξοντωτικά τα χαράτσια για τη λαϊκή οικογένειαΤην πλήρη κατάργηση όλων των χαρατσιών για τη λαϊκή οικογένεια ζητεί με ανακοίνωσή το ΚΚΕ προτείνοντας παράλληλα να φορολογηθεί το μεγάλο κεφάλαιο με 45%.
Όπως επισημαίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα, η αδυναμία «χιλιάδων λαϊκών οικογενειών να πληρώσουν το εξοντωτικό χαράτσι για τα σπίτια καθώς και η πλατιά άρνηση καταβολής του από τις οικογένειες εκείνες που για να το πληρώσουν πρέπει να κάνουν δραστικές περικοπές στις ανάγκες που αφορούν στη διαβίωσή τους, φανερώνει από τη μία τη βαρβαρότητα του νόμου και από την άλλη την ισχυρή αντίσταση του λαού παρά τους άθλιους εκβιασμούς για διακοπή ρεύματος».

Το πιο χαριτωμένο λυπηρό πράγμα που έχετε δει τελευταία (Video)


Γατάκι
Δείτε τη λυπηρή καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν κάποια υπερβολικά χαριτωμένα γατάκια που γεννήθηκαν με ένα σύνδρομο που πλήττει τα πίσω τους πόδια…

Η ψυχή των ωκεανών!


Υποβρύχιες εικόνες μοναδικής ομορφιάς!
Το National Geographic περιγράφει το τελευταίο του βιβλίο «Ocean Soul» ως μια ιστορία αγάπης. «Είναι μια εντυπωσιακή συλλογή υποβρύχιων φωτογραφιών, που έχει τραβήξει ο Brian Skerry, φωτορεπόρτερ του περιοδικού.
«Ένα ζώο που με βάζει σε σκέψεις είναι ο καρχαρίας» λέει ο ίδιος στο βιβλίο και συνεχίζει «αυτά τα αινιγματικά ζώα με μάγεψαν από την πρώτη φορά που τα συνάντησα και δε χορταίνω να παρατηρώ τη δύναμη και τη χάρη τους. Γνωρίζουμε τόσο λίγα για τη ζωή τους».
Πάρτε μια γεύση από το… περιεχόμενο του βιβλίου.
Perierga.gr - Η ψυχή των ωκεανών!

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: Προθεσμία για οκτώ περιοχές της Αττικής

Προθεσμία για οκτώ περιοχές της ΑττικήςΛήγει στις 28 Νοεμβρίου 2011 η προθεσμία υποβολής αίτησης διόρθωσης/ ένστασης στο Κτηματολόγιο για τους κατοίκους εσωτερικού σε οκτώ περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής, η οποία ξεκίνησε στις 26 Σεπτεμβρίου 2011.

 Πρόκειται για τις περιοχές Άνοιξη, Δροσιά, Εκάλη, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη και Παλλήνη.
Η αντίστοιχη προθεσμία για τους κατοίκους εξωτερικού είναι έως τις 26 Ιανουαρίου 2012, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.
Το πιο κρίσιμο σημείο της διαδικασίας είναι ο προσεκτικός έλεγχος των εγγράφων που έχουν παραλάβει ταχυδρομικά οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλει Δήλωση ιδιοκτησίας, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ρωσίδα κρατούσε εξωγήινο στην κατάψυξη για 2 χρόνια Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2011/11/rwsida-kratouse-exwgiino-stin-katapsuxi-gia-2-xronia/#ixzz1dudIPqPM


Εξωγήινος
Έναν εξωγήινο στην κατάψυξή της ισχυρίζεται πως είχε μια Ρωσίδα, τον οποίο μάλιστα φρόντισε να φωτογραφίσει δίνοντας τα ντοκουμέντα στη δημοσιότητα.

ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΟΡΦΑΝΟ ΓΑΤΑΚΙ


79612789
Ενδέχεται να χρειαστεί να μεγαλώσετε εσείς εγκαταλελειμμένα ή ορφανά γατάκια. Το μεγάλωμα τους είναι δύσκολη υπόθεση, όχι μόνο εξαιτίας του χρόνου που απαιτείται για τα συχνά γεύματα, αλλά και διότι τα πολύ μικρά γατάκια είναι ευαίσθητα στις ασθένειες. Αν είναι δυνατόν, βρείτε μια γάτα που θηλάζει λίγα γατάκια. Ίσως ο κτηνίατρος σας να ξέρει κάποιον εκτροφέα ή ιδιώτη που έχει γάτα που θηλάζει και σας φέρει σε επαφή. Αν πάντως πρέπει να τα αναθρέψετε μόνοι σας, ακολουθήστε τις οδηγίες:

Ο Άδωνις άλλαξε τις πινακίδες στο υπουργείο


Η εποχή Γεωργιάδη φαίνεται άρχισε στο υπουργείο Ανάπτυξης. ο νέος υπουργός άλλαξε τις πινακίδες έξω από το γραφείο του και τις έκανε αρχαιοελληνικές (pics)

Την αρχαιολατρεία του έδειξε από την αρχή ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος προχώρησε στην αλλαγή στις πινακίδες έξω από τα γραφεία που βρίσκονται στον ίδιο όροφο με το δικό του.
Σύμφωνα με το peiratikoreportaz.blogspot.com, απ' όπου και οι φωτογραφίες, το μονοτονικό στο υπουργείο, αποτελεί πλέον παρελθόν και έχει αντικατασταθεί με το πολυτονικό σύστημα, με τις ψιλές και τις δασείες του.

Η νέα τεχνολογία HzO καθιστά αδιάβροχο κάθε smartphone


Μπορεί να θέλουμε περίπου 50 ημέρες μέχρι την έναρξη της μεγαλύτερης τεχνολογικής έκθεσης στον κόσμο, τη CES 2012, ωστόσο έχουν ξεκινήσει ήδη μερικές εκδηλώσεις για την παρουσίαση αυτών που θα δούμε εκεί.

Ανάμεσα σε αυτές, ξεχωρίζει η τεχνολογία HzO που μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε smartphone για να το καταστήσει αδιάβροχο, με μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση από αυτή που έχουμε συνηθίσει στις “θωρακισμένες” συσκευές.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά λεπτό προς λεπτό την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου


Δείτε ΕΔΩ ζωντανά λεπτό προς λεπτό την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου...

Το πιο «πράσινο» μουσείο στον κόσμο!


Η Ακαδημία Επιστημών της Καλιφόρνιας είναι ένα πολυθεματικό ίδρυμα, η κατασκευή του οποίου διήρκεσε 10 χρόνια και κόστισε 500 εκατομμύρια δολάρια.
Άνοιξε τις πύλες της στο κοινό το 2008 και από τότε 6 εκατομμύρια άνθρωποι την έχουν επισκεφθεί, όχι μόνο για να θαυμάσουν τον μεγαλύτερο τεχνητό ύφαλο του κόσμου που βρίσκεται σε μουσείο, το πλανητάριο, τα ενυδρεία και τα τροπικά δάση, αλλά και το κτίριο αυτό καθαυτό.
perierga.gr - Το πιο "πράσινο" μουσείο στον κόσμο!

Η δεύτερη φορά που θα κυβερνήσει ο Παπαδήμος.



Γράφει ο 29-26
Ο ηγέτης του δεξιού κόμματος της Ισπανίας δήλωσε ενόψει εκλογών: '' Περικοπές παντού εκτός από τις συντάξεις''. Χωρίς την έννοια του, ανήθικου, πολιτικού κόστους  δήλωσε οτι ''θα κόψω ότι χρειαστεί για να πετύχω τους στόχους που έχουν τεθεί χωρίς να πειράξω τους απόμαχους της ζωής με κατοχυρωμένες νομικά συντάξεις''.

Πόσο δύσκολο είναι για την ελληνική αντιπολίτευση να δηλώσει κάτι αντίστοιχο; Πόσο δύσκολο είναι για τον Σαμαρά να ξεφύγει απο τις κλασσικές γενικότητες ''περί κοψίματος της σπατάλης και αλλαγής μείγματος''; Πόσο δύσκολο είναι να γίνει συγκεκριμένος ΠΡΙΝ τις εκλογές; Γιατί μετά οι θεωρίες κόβονται, μπαίνουν μπροστά τα νούμερα και αρχίζεις να κόβεις και να ράβεις για να βγάλεις το μήνα.

Επτά χαράτσια σε εκατό μέρες

Επτά χαράτσια σε εκατό μέρεςΣε φορολογικό κλοιό βρίσκονται 5,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι, καθώς πρέπει να εξοφλήσουν 7 χαράτσια το αργότερο έως τα τέλη Φεβρουαρίου. Στο ειδικό τέλος ακινήτων, τις έκτακτες εισφορές, το τέλος επιτηδεύματος και το φόρο εισοδήματος προστίθενται άμεσα τα τέλη κυκλοφορίας, η περαίωση, το ΕΤΑΚ του 2009 και ο ΦΑΠ της διετίας 2010 – 2011.
Τα 7 χαράτσια της εφορίας πρέπει να εξοφληθούν άμεσα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να πέσει έξω ο προυπολογισμός του 2011 και το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής. Υπό το φόβο αυτό, το οικονομικό επιτελείο διερευνά ακόμα και το ενδεχόμενο της χορήγησης φοροδανείων συνολικού ύψους 500 εκατ. ευρώ με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου!
Τα χαράτσια που πληρώνουν οι φορολογούμενοι είναι:

Βρισιές στα… αρχαία ελληνικά


Αρχαία Ελληνικά
Όσοι έχουν την κακή συνήθεια να βρίζουν, αν δεν μπορούν να την κόψουν, τουλάχιστον ας προσπαθήσουν χρησιμοποιούν την αρχαία ελληνική γλώσσα για να είναι λιγότερο χυδαίοι… Άλλωστε όπως θα διαπιστώσετε, έχει πλάκα!
Ταύτα λαβείν μωρή νοσούσα = Πάρ’ τα μωρή άρρωστη

Αγρυπνες νυχτες, ξυπνια εμφανιση

Υπάρχουν νύχτες που δεν κλείνετε μάτι... Η αϋπνία, οι βραδινές έξοδοι τώρα τις γιορτές, ένα άρρωστο παιδί με πυρετό είναι μερικές από τις αιτίες που έχουν μετατρέψει, εμένα τουλάχιστον, αρκετές φορές σε πλάσμα της νύχτας! 

Αναπόφευκτα, όπως κι εγώ, θα ξυπνάτε το επόμενο πρωί δείχνοντας τόσο χάλια, όσο ακριβώς νιώθετε. Ο καθρέφτης σας, δε, είναι εκεί να σας το υπενθυμίζει: θολή επιδερμίδα, μαύροι κύκλοι και μάτια που κλείνουν. Κι επειδή αυτό που θέλετε να κάνετε -να γυρίσετε από το άλλο πλευρό και να κοιμηθείτε- δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές σας, σας προτείνω μερικούς γρήγορους και αποτελεσματικούς τρόπους να τονώσετε την εμφάνισή σας και να κρύψετε τα σημάδια μιας άγρυπνης νύχτας.

Αϋπνία: μαύροι κύκλοι και «σακούλες»
Μην τρομοκρατείστε! Τα συμπτώματα είναι παροδικά, εκτός βέβαια από την περίπτωση που το ξενύχτι είναι τρόπος ζωής. Υπάρχουν απλές λύσεις για να δείχνουν τα μάτια σας ξεκούραστα, υγιή και λαμπερά.

Ο Ε. Βενιζέλος… είναι και συμπρωταγωνιστής του Τζόνι Ντεπ!!!


perierga.gr - Ο Ε. Βενιζέλος είναι και... συμπρωταγωνιστής του Τζόνι Ντεπ!Η ταινία «The Dead Man» γυρίστηκε το 1995 με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ. Συμπρωταγωνιστής του είναι ο Αμερικανός ηθοποιός Γκάρι Φάρμερ, ο οποίος «παίζει» το ρόλο του Ινδιάνου «Nobody». Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η ομοιότητα του εν λόγω ηθοποιού με τον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι πραγματικά εντυπωσιακή, αποδεικνύοντας, μάλιστα, πως η κινηματογραφική καριέρα του προηγείται κατά πολύ της… τραγουδιστικής! Απολαύστε ειδικά τη σκηνή που ο «Ινδιάνος υπουργός»… βάζει τα γυαλιά του…  

Γάλλοι αγανακτισμένοι χορεύουν συρτάκι ως ένδειξη συμπαράστασης στον ελληνικό λαό


Δείχνουν με αυτό τον τρόπο την αλληλεγγύη τους στους Έλληνες

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν γάλλοι Αγανακτισμένοι για να δείξουν την αλληλεγγύη τους στον ελληνικό λαό. Συγκεντρώθηκαν στην περιοχή της Defence και άρχισαν να… χορεύουν συρτάκι υπό του ήχους του Ζορμπά!
«Ειδικά αφιερωμένο στον ελληνικό πληθυσμό. Μια μικρή ένδειξη ότι τους σκεφτόμαστε. Περνάμε στην άμυνα. Έλληνες είμαστε εδώ» λένε οι Γάλλοι που συμμετέχουν στο τοπικό κίνημα των Αγανακτισμένων και χορεύουν σε ρυθμούς ελληνικούς!

Κατανοώντας πώς η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμοπάθεια (ΧΑΠ) επηρεάζει το αναπνευστικό σύστημα - video animation


Συντάκτης: Aλέξανδρος Γιατζίδης, Μ.D.medlabnews.gr
Ο χρόνιος βήχας και η παραγωγή πτυέλων αποτελούν τα συνηθέστερα συμπτώματα της ΧΑΠ. Πολύ συχνά ξεκινούν νωρίς και διαρκούν για μακρύ χρονικό διάστημα, μέχρι ο ασθενής να εμφανίσει κλινικά έκδηλα την εικόνα της ΧΑΠ, με μείωση των αναπνευστικών δοκιμασιών. Ωστόσο όποιος παρουσιάζει χρόνιο βήχα και παραγωγή
πτυέλων δεν σημαίνει ότι θα αναπτύξει οπωσδήποτε ΧΑΠ, όπως και όποιος πάσχει από ΧΑΠ δεν είναι υποχρεωτικό να εμφανίζει χρόνιο βήχα.

Η χειρότερη φάρσα που έχει γίνει σε κοπέλα


Η αντίδρασή της είναι σχεδόν τρομακτική

Ο βλάκας της χρονιάς (Video)


Ο βλάκας της χρονιάς
Τελικά ο Einstein είχε δίκιο όταν έλεγε ότι η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια…

Η 21χρονη που τραυμάτισε ο 18χρονος μαθητής με το σπαθί στο σχολείο μιλά


Χθες συγκλόνισε το πανελλήνιο η είδηση της επίθεσης του 18χρονου μαθητή με σπαθί 1ο Λύκειο Αμαρουσίου. Ο ίδιος με ένα σπαθί σαμουράι τραυμάτισε τέσσερα ενήλικα άτομα στο σχολείο.

Η πιο βαριά τραυματίας, η 21χρονη φύλακας του σχολείου, Κατερίνα, μίλησε στο TLIFE για όλα όσα έζησε χθες και για τη συμπεριφορά του 18χρονου στο σχολείο, τέσσερα χρόνια τώρα που τον ξέρει.

Οι γοφοί… δεν λένε ποτέ ψέματα!


perierga.gr - Οι γοφοί... δεν λένε ποτέ ψέματα!Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί, ο τρόπος που περπατάμε προδίδει διάφορα στοιχεία όπως τη διάθεσή μας ή το αν λέμε αλήθεια ή ψέματα. Ανέπτυξαν μάλιστα τη μοναδική συσκευή Daily Dairy που αποκαλύπτει πώς νιώθουμε και αν είμαστε ειλικρινείς αναλύοντας τις κινήσεις μας. Όπως είναι γνωστό υπάρχουν πολλές μέθοδοι ανίχνευσης του ψεύδους (έλεγχος του καρδιακού ρυθμού, της έκκρισης ιδρώτα, της εγκεφαλικής δραστηριότητας) αλλά είναι η πρώτη μέθοδος που προσπαθεί να το επιτύχει μέσω της κινησιολογίας.

Και τώρα η κλήρωση – Στις 2 Δεκεμβρίου το νέο ραντεβού

Και τώρα η κλήρωση – Στις 2 Δεκεμβρίου το νέο ραντεβούΤο τοπίο της τελικής φάσης του EURO 2012 ξεκαθάρισε την Τρίτη. Κροατία, Πορτογαλία, Ιρλανδία και Τσεχία ήταν οι τελευταίες 4 ομάδες που πήραν τα εισιτήρια για το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού του καλοκαιριού.
Μετά και την ολοκλήρωση των μπαράζ σχηματίστηκαν τα γκρούπ δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων που θα διεξαχθεί στις 2 Δεκεμβρίου.

Η Monica Bellucci της Ινδίας!


Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του Bollywood είναι αναμφισβήτητα η καλλονή ηθοποιός και μοντέλο Angela Jonsson από την Ινδία.
Η 20χρονη, της οποίας η μητέρα είναι από τη Μουμπάι και ο πατέρας από την Ισλανδία, είναι ιδιαίτερα περιζήτητη στη χώρα της.

Η φωτογράφηση που ακολουθεί είναι από το αντρικό περιοδικό «Maxim» της Ινδίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews