Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Φρίκη: Βασάνισαν μέχρι θανάτου 15χρονο γιατί τον θεώρησαν μάγο



Σε τραγωδία μετατράπηκε το χριστουγεννιάτικο ταξίδι ενός 15χρονου αγοριού από το Παρίσι, στο Λονδίνο, ο οποίος βασανίστηκε μέχρι θανάτου από την αδερφή του και τον άνδρα της, οι οποίοι τον κατηγόρησαν για «μαγεία».

Ο ανήλικος Κριστί Μπαμού ταξίδεψε μέχρι τη βρετανική πρωτεύουσα για να γιορτάσει μαζί με όλη την οικογένεια, τα αδέλφια του (ηλικίας 22, 20, 13 και 11 ετών), τη μεγαλύτερη αδελφή του, Μαγκαλί Μπαμού και τον κουνιάδο του Ερίκ Μπικουμπί.

ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ: Αποδοκίμασαν τον Παπούλια στην Χαλκίδα

ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ: Αποδοκίμασαν τον Παπούλια στην Χαλκίδα


Αποδοκιμάστηκε ο Κάρολος Παπούλιας στη Χαλκίδα – «Παραιτήσου» του φώναζε μερίδα κόσμου στον Αγιασμό των υδάτων…
Για δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες, ο Κάρολος Παπούλιας ήρθε αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών. Αυτή τη φορά ήταν στη Χαλκίδα, όπου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε για τον Αγιασμό των υδάτων.

Οι Μαλδίβες… «σβήνουν» από τον παγκόσμιο χάρτη!


Επί αιώνες ο παγκόσμιος χάρτης συνεχώς μεταβαλλόταν χάρη στους εξερευνητές, είτε με την ανακάλυψη νέων περιοχών είτε με τον επαναπροσδιορισμό τους σε διαφορετικά μήκη και πλάτη. Σήμερα, και τη στιγμή που κάποιος θα νόμιζε πως οι συντάκτες των παγκόσμιων χαρτών έχουν κατασταλάξει στη μορφολογία του πλανήτη, η δέκατη τρίτη έκδοση του γνωστότερου άτλαντα στον κόσμο, του «Times Comprehensive Atlas of the World», κυκλοφορεί με αρκετά εντυπωσιακές αλλαγές που οφείλονται, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.
perierga.gr - Οι Μαλδίβες... "σβήνουν" από τον παγκόσμιο χάρτη!

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τον Γκλέτσο να βουτάει για τον σταυρό

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τον Γκλέτσο να βουτάει για τον σταυρό


Ant1, Mega και ΝΕΤ σφάχτηκαν για τον Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο!
Και τα τρία κανάλια είχαν συνδεθεί με τη Στυλίδα και οι ρεπόρτερ τσακώνονταν ώστε να έχουν μία δήλωση του Απόστολου, αλλά και να έχουν το καλύτερο πλάνο!
Τελικά καμία εκπομπή δεν είχε το καλύτερο πλάνο, γιατί όταν ο Απόστολος βούτηξε πέρασε ένα πλοίο και δεν είδαμε τίποτε! Να αναφέρουμε ότι με την πρώτη κανείς δεν το έπιασε και προσπάθησαν και δεύτερη φορά!
ΒΙΝΤΕΟ -->

Στροφή Αβραμόπουλου για αύξηση θητείας


Στο τραπέζι όλα τα σενάρια για την αύξηση της θητείας στο στρατό. Υπαναχωρεί στο 12μηνο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. "Εν καιρώ" η πολιτική απόφαση. Γενικά Επιτελεία Στρατού πιέζουν για κατάργηση εννιάμηνου.


Όλα τα ενδεχόμενα βρίσκονται πλέον ανοιχτά σχετικά με τη διάρκεια της θητείας, ακόμη και η αύξησή της έως και τρεις μήνες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews