Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Πωλητήριο στην Ελλάδα έβαλε ιστοσελίδα

Πώς θα σας φαινόταν εάν βλέπατε το χάρτη της Ελλάδας γεμάτο από σημαίες άλλων χωρών; Η ιστοσελίδα με τον "κίτρινο" τίτλο "διεκδικήστε την Ελλάδα", καλεί τους φορολογούμενους της Ευρωζώνης να πάρουν όποιο κομμάτι της χώρας επιθυμούν..

Θέλετε κομμάτι της ελληνικής γης; Διεκδικήστε το! Αυτή είναι η ιδέα της ιστοσελίδας Claimgreece.com, η οποία εστιάζεται στη γενίκευση πως αφού η Ελλάδα χρωστάει οι υπόλοιπες χώρες μπορούν να πάρουν ότι επιθυμούν.
Οι δημιουργοί της ιστοσελίδας συνοδεύουν την ιστοσελίδα τους με ένα απλό, μικρό κείμενο.
"Διεκδίκησε το κομμάτι σου στην Ελλάδα" (-Claim your piece of Greece) είναο  ο τίτλος και υπότιτλος  "Ευρωπαίοι φορολογούμενοι, εσείς το πληρώσατε! Διεκδικήστε το κομμάτι σας πριν το κάνει κάποιος άλλος! - "European Tax Payers, you paid for it! Claim your piece before somebody else does!".
Επισημαίνεται μάλιστα ότι οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι έχουν ήδη δώσει αρκετά από τα χρήματά τους για να βοηθήσουν την Ελλάδα.
Εφόσον λοιπόν η χώρα δεν μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της, τότε χρωστά στους Ευρωπαίους πολίτες, οπότε ο καθένας μπορεί να διεκδικήσει ένα κομμάτι από τον αγαπημένο του προορισμό διακοπών για ιδιωτική χρήση.
Προχωρώντας ακόμα περισσότερο η ιστοσελίδα προτρέπει τον υποψήφιο ιδιοκτήτη να χτίσει μία βίλα στη γη που θα διεκδικήσει, να φτιάξει πισίνα και να καλέσει τους φίλους του ώστε να πάνε βαρκάδα στη θάλασσα που του ανήκει.
Όσο για το κείμενο τελειώνει ως ακολούθως:
"Διασκέδασε, η Ελλάδα είναι δική σου".

1 σχόλιο:

  1. H απάντηση στο claimgreece.com : ΜOΛΩΝ ΛΑΒΕ - THIS IS S-PARTA

    http://plakitsa4all.blogspot.com/2011/11/h-claimgreececom-this-is-s-parta.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews