Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Έβαλαν στους σεισμοπαθείς χαράτσι για τα κοντέινερ


Όσο απίστευτο και αν φαντάζει στον κοινό νου, το τέλος ακινήτων καλούνται να πληρώσουν και οι σεισμοπαθείς τριών οικισμών που μένουν σε κοντέινερ από το 1995. Με εξώδικο στη ΔΕΗ θα απαντήσει ο δήμος

Σεισμοπαθείς τριών οικισμών στα Γρεβενά καλούνται να πληρώσουν το τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ ενώ μένουν σε κοντέινερ, μετά το σεισμό της 13ης Μαΐου του 1995.
Σύμφωνα με το star-fm.gr, τη συμπαράσταση του Δήμου ζητούν οι σεισμοπαθείς των τριών σεισμόπληκτων οικισμών Καλαμιτσίου, Καλοχίου και Μεσολάκκου, καθώς ο γολγοθάς τους συνεχίζεται.

Γυναίκα με χαμόγελο που… σκοτώνει!


Γυναίκα με χαμόγελο που... σκοτώνει! (1)
Αυτή η γυναίκα δεν φοβάται να δείξει το χαρακτηριστικό της χαμόγελο σε κάθε φωτογραφία, κλέβοντας την παράσταση!

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ προς ΓΕΝΟΠ: Ο νόμος θα τηρηθεί

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ προς ΓΕΝΟΠ: Ο νόμος θα τηρηθείΟ νόμος θα τηρηθεί, υπάρχει εισαγγελική εντολή και θα γίνει ό, τι χρειάζεταιδήλωσε απόψε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Παπακωνσταντίνου απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την κατάληψη της Διεύθυνσης Πληροφορικής της ΔΕΗ από τη ΓΕΝΟΠ.

Πανάκριβο τσάι από… περιττώματα «πάντα»!


Ο An Yanshi ξεκίνησε πρόσφατα ένα μεγαλεπήβολο επιχειρηματικό σχέδιο που ευελπιστεί να του αποδώσει κέρδος πολλών εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων. Μετά από ένα σεμινάριο που παρακολούθησε το περασμένο καλοκαίρι, έμαθε κάτι που δεν γνώριζε: Τα ζώα «πάντα» απορροφούν μόνο το 30% από τις τροφές που τρώνε, ενώ το υπόλοιπο 70% αποβάλλεται από τα περιττώματά τους.
perierga.gr - Πανάκριβο τσάι από... περιττώματα "πάντα"!

Κατάβαση με "σπασμένα φρένα"


Μια κατάβαση που θα σας μείνει αξέχαστη σας υπόσχεται το roller coaster στο βουνό Mieders της Αυστρίας. Απολαύστε την κατάβαση με " σπασμένα φρένα".

Παράξενοι αυτόματοι πωλητές


Παράξενοι αυτόματοι πωλητές (4)
Δείτε μερικούς από τους πιο παράξενους αυτόματους πωλητές στον κόσμο!

Σφαλιάρα υποβάθμισης από Fitch στην τουρκική οικονομία

Σφαλιάρα υποβάθμισης από Fitch στην τουρκική οικονομία
Ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε σήμερα την πιστοληπτική ικανότητα της Τουρκίας, τοποθετώντας την πλέον στην βαθμίδα «σταθερή», από «θετική», έπειτα από την επανεξέταση των «βραχυπρόθεσμων οικονομικών κινδύνων» για την τουρκική οικονομία που διενήργησε. Η βαθμίδα αξιολόγησης της τουρκικής πιστοληπτικής ικανότητας παρέμεινε «BB+», αμετάβλητη.

H Ευρωλίγκα στηρίζει τα Special Olympics

H Ευρωλίγκα στηρίζει τα Special OlympicsΤην έμπρακτη υποστήριξη της προς τα Special Olympics και τους αθλητές με κινητικά προβλήματα δείχνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ευρωλίγκα.
Συγκεκριμένα για τις δύο επόμενες αγωνιστικές (σ.σ 23-24/11 και 30-01/12) της φάσης των ομίλων, οι παίκτες των ομάδων θα κάνουν προθέρμανση πριν τα ματς, φορώντας μπλουζάκια και κορδόνια με το λογότυπο των Special Olympics ενώ πριν το τζάμπολ των αγώνων, οι αρχηγοί των ομάδων θα εκφωνήσουν ένα λόγο σχετικά με την αποδοχή και τον σεβασμό που πρέπει να έχουν οι αθλητές με κινητικά προβλήματα.

Διεθνής ημέρα κατά της παιδικής εργασίας

Διεθνής ημέρα κατά της παιδικής εργασίας

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Η επικίνδυνη παιδική εργασία πλήττει 115 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο.
Η παιδική εργασία υπονομεύει συστηματικά την πρόοδο για την επίτευξη των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας για τη μείωση της φτώχειας, την πρόσβαση στην Εκπαίδευση, την καταπολέμηση του AIDS και την Ισότητα των φύλων, υποστηρίζει η UNICEF με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας κατά της Παιδικής Εργασίας. Αν αποτύχουμε να νικήσουμε την παιδική εργασία θα αποτύχουμε στην επίτευξη των στόχων αυτών.

«Δεν είναι δυνατόν να έχουμε έναν πρωθυπουργό που δεν έχει εκλεγεί»


Κριτική στην κυβέρνηση από τον ανταποκριτή του Spiegel στην Αθήνα

«Δεν είναι δυνατόν να έχουμε έναν πρωθυπουργό που δεν έχει εκλεγεί»Ο ανταποκριτής του γερμανικού δημοσιογραφικού ομίλου Spiegel στην Αθήνα Φέρρυ Μπατζόγλου πιστεύει ότι είναι αναγκαίο να γίνουν εκλογές το συντομότερο δυνατό, όπως δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Marconi Radio 96,1 F.M.

Το να «κλέβεις» το ΚΡΑΤΟΣ είναι ποινικό ΑΔΙΚΗΜΑ, το να σε κλέβει είναι νομοθέτημα!

Το να «κλέβεις» το ΚΡΑΤΟΣ είναι ποινικό ΑΔΙΚΗΜΑ, το να σε κλέβει είναι νομοθέτημα!
Μου χρωστάει το Υπουργείο Παιδείας από το πρώτο εξάμηνο του 2008, 580 ευρώ, εγώ χρωστάω στην εφορία 420 ευρώ.
Στα δικά μου τα χρέη λόγω της καθυστέρησης 20 ημερών έχει μπει προσαύξηση (από την πρώτη μέρα) 1,5%, σε αυτά που μου χρωστάνε μηδέν. Εγώ δεν μπορώ να πάρω φορολογική ενημερώτητα αλλά εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να ζητήσω το νόμιμο τόκο που δικαιούμαι.

Το γραφείο του μέλλοντος (video)


Το EXOpc δημοσίευσε ένα βίντεο σχετικά με το γραφείο EXOdesk του – ενός διαδραστικού περιβάλλοντος γραφείου, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε πρακτικά όλα τα είδη εργασιών, εκμεταλλευόμενοι τον εικονικό χώρο του γραφείου σας....

Η πραγματική συσκευή είναι ένας ενδοτραπέζιος υπολογιστής, παρόμοιος με τον Microsoft Surface, ο οποίος προσφέρει χώρο 40 ιντσών υψηλής ανάλυσης, πάνω στον οποίο μπορείτε να διαχειρίζεστε εικονικά αντικείμενα, αγγίζοντάς τα και σέρνοντάς τα τριγύρω.

Όταν τα ζώα φτερνίζονται… (Videos)


Όταν τα ζώα φτερνίζονται...
Όταν ένας άνθρωπος φτερνίζεται, οι άλλοι το θεωρούν αηδιαστικό. Όταν όμως φτερνίζεται ένα ζώο, μιλάμε για εγγυημένη επιτυχία στο YouTube! Δείτε από σκύλους μέχρι κουνελάκια και από ελέφαντες μέχρι Panda να φτερνίζονται με τον πιο χαριτωμένο τρόπο!

Στίβεν Χόκινγκ: Ο άνθρωπος πρέπει να μεταναστεύσει σε άλλον πλανήτη


Δεν έχει μέλλον ο άνθρωπος στη γη, σύμφωνα με τον Βρετανό φυσικό

Στίβεν Χόκινγκ: Ο άνθρωπος πρέπει να μεταναστεύσει σε άλλον πλανήτηΣε ομιλία του στο Βατερλό, ο Στίβεν Χώκινγκ υπογραμμίζει ότι είναι σαφώς πολύ σπουδαίο ότι οι άνθρωποι έχουν αναπτύξει τα τεχνολογικά μέσα για να διαμορφώνουν και να προσαρμόζουν το περιβάλλον ανάλογα με τις ανάγκες τους, ωστόσο ο εγωισμός και η επιθετικότητά τους έχει φτάσει σε ανησυχητικό βαθμό.

«Η μόνη μας ελπίδα για την μακροπρόθεσμη επιβίωση του ανθρώπινου είδους είναι να αρχίσουμε να μεταναστεύουμε σε άλλους πλανήτες».

Που θα θεωρήσει ο Σαμαράς το γνήσιο της υπογραφής του;

Που θα θεωρήσει ο Σαμαράς το γνήσιο της υπογραφής του;
Ιδού που θα θεωρήσει ο Αντώνης Σαμαράς… το γνήσιο της υπογραφής του…..
Στο ΚΕΠ Αβραμόπουλου.

Σε τρίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη οι νοσοκομειακοί γιατροί

Σε τρίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη οι νοσοκομειακοί γιατροί
Τρίωρη στάση εργασίας από τις 11.30 π.μ. μέχρι τις 14.30 μ.μ., πραγματοποιούν την Πέμπτη, οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αθήνας και του Πειραιά,προκειμένου να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, έξω από τα γραφεία του Ενιαίου Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews