Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Τα πιο αηδιαστικά σνακ στον κόσμο


Τα πιο αηδιαστικά σνακ στον κόσμο (4)
Για κάποιους θεωρούνται γκουρμέ και άκρως γευστικές επιλογές, αλλά στους περισσότερους μόνο ένα αίσθημα θα ήταν κυρίαρχο… η αηδία!
Οι κουζίνες του κόσμου σίγουρα σου επιφυλάσσουν μερικές ευχάριστες, αλλά και κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις. Ανακαλύπτεις κουλτούρες και φαγητά που θα σε κάνουν να “κολλήσεις”, από την άλλη όμως μπορεί να εντοπίσεις και μερικά φαγητά που θα σε κάνουν να τραπείς σε φυγή. Έτσι λοιπόν, εδώ ψάξαμε και βρήκαμε 5 σνακ που θα σε κάνουν να σιχαθείς! Ξεκινάμε…

Παπούτσια με χιούμορ…


Ο Kobi Levi είναι ένας σχεδιαστής που ειδικεύεται στην κατασκευή γυναικείων παπουτσιών. Τα σχέδιά του όμως είναι τουλάχιστον ασυνήθιστα… Τα πιο εξεζητημένα από αυτά παρουσιάζονται σε εκθέσεις και γκαλερί έργων τέχνης σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο.
Όπως δηλώνει και ο ίδιος, οι δημιουργίες του έχουν συνήθως χιουμοριστική διάθεση.
παπούτσια με χιούμορ

ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ


Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν ψυχική επικοινωνία με εξωγήινες οντότητες. Άλλοι ότι τους δόθηκαν σοφά μηνύματα προς την ανθρωπότητα και μερικοί ακόμα ότι ταξίδεψαν νοητά σε εξωγήινους κόσμους!

Η ανθρώπινη λογική δεν μπορεί να εξηγήσει αυτούς τους ισχυρισμούς, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι εφικτό να συμβούν.

10 αποτυχημένες απόπειρες προσγείωσης


Αποτυχημένες απόπειρες προσγείωσης (1)
Μπορεί τα περισσότερα αεροπορικά ατυχήματα να έχουν τραγικές συνέπειες, ωστόσο ας δούμε και μια άλλη όψη: την χιουμοριστική. Δείτε 10 απίθανες περιπτώσεις αποτυχημένων προσγειώσεων, με την ελπίδα φυσικά να μην υπήρξαν θύματα.

Ένας κινέζικος ναός… κρέμεται στο γκρεμό!


Το «Τhe Hanging Temple of Hengshan» -ή το «κρεμαστό ιερό των βράχων» όπως είναι γνωστό στους περισσότερους- βρίσκεται στην Κίνα, κοντά στην επαρχία Datong. Χτίστηκε πριν από 1.500 περίπου χρόνια από έναν Κινέζο μοναχό ονόματι Liao Ran, ο οποίος κυριολεκτικά σκαρφάλωσε στα απότομα βράχια της περιοχής, κατασκευάζοντας λίγα κελιά σε μια στενή επιφάνεια, ανοίγοντας τρύπες στους βράχους και τοποθετώντας ξύλινα υποστυλώματα.
perierga.gr - Το "κρεμαστό μοναστήρι των βράχων"... θεραπεύει την υψοφοβία!

Δέκα μύθοι και αλήθειες για τη ζάχαρη

Δέκα μύθοι και αλήθειες για τη ζάχαρηΠοιοι ισχυρισμοί αληθεύουν και ποιοι όχι;


Ποιος μπορεί να αντισταθεί στη γλυκιά γεύση; Σίγουρα όχι πολλοί, αφού η κατανάλωση ζάχαρης στη χώρα μας έχει υπερδιπλασιαστεί τις τελευταίες δεκαετίες. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η ζάχαρη βλάπτει την υγεία, την καλή κατάσταση των δοντιών, αποτελεί παρασπονδία για τη δίαιτα που ακολουθούν, προκαλεί παχυσαρκία ή διαβήτη. Τελικά, ξέρουμε πραγματικά ποιοι από όλους αυτούς τους ισχυρισμούς αληθεύουν και ποιοι όχι;

Κρατούσαν 14χρονο κορίτσι φυλακισμένο επί ένα χρόνο

Κρατούσαν 14χρονο κορίτσι φυλακισμένο επί ένα χρόνο
Η αστυνομία απελευθέρωσε ένα δεκατετράχρονο κορίτσι το οποίο κρατούσαν αιχμάλωτο σε ένα διαμέρισμα στη δυτική Σουηδία για ένα έτος, μετέδωσαν σήμερα τα μέσα ενημέρωσης.

Αναγνωρίζετε πόσους star έβγαλε το Mickey Mouse Club?

Όχι έναν, δύο…αλλά τρεις σουπερστάρ έβγαλε η φουρνιά του Mickey Mouse Club που παιζόταν στην Αμερική το 1993-94!

Έχουμε και λέμε…Britney Spears,Christina Aguilera,Justin Timberlake και το νέο hot όνομα στον κινηματογράφο, Ryan Gosling. Πάρτε μια γεύση από ένα απόσπασμα της εποχής…το είχαν από τότε τα παιδιά!

Τα CD τελειώνουν το 2012!


Τα CD τελειώνουν το 2012!
Οι προφητείες ανά τον πλανήτη λένε πως ο κόσμος θα καταστραφεί το 2012. Αυτό φυσικά κάνεις δεν μπορεί να γνωρίζει, ωστόσο τα CD ίσως να μην δουν το 2013...


Σύμφωνα με το side-line.com, οι μεγάλες εταιρείες σχεδιάζουν να εγκαταλείψουν τη μορφή του CD το 2012 καθώς αυτή έχει αντικατασταθεί ήδη από τα online καταστήματα.

7 στερεότυπα και γιατί δεν ισχύουν


Στερεότυπα
«Επειδή οι άνθρωποι έχουν ανθρώπινα ελαττώματα και θέλουν έναν εχθρό και μία απλή εξήγηση για αυτό που τους συμβαίνει, αποφασίζουν ότι οι Έλληνες είναι κάτι τεμπέληδες που δεν δουλεύουν και δεν πληρώνουν τους φόρους τους» έλεγε πρόσφατα ο διευθυντής του New Yorker, Ντέιβιντ Ρέμνικ, σε συνέντευξή του στο Βήμαgazino. Στερεότυπο, αναμφίβολα. Ένα από τα πολλά που κυκλοφορούν για τους Έλληνες, όπως και για όλους πιθανότατα τους λαούς του κόσμου. Ακριβώς όπως οι Γερμανοί είναι κρύοι, οι Ρώσοι μεθύστακες, οι Ιάπωνες υπερήφανοι στα όρια της παράνοιας και οι Ολλανδοί χασικλήδες, οι Έλληνες είμαστε τεμπέληδες και κλέβουμε την εφορία. Όποιος θίγεται, να πάρει όρκο ότι δεν πιστεύει σε στερεότυπα. Και μετά να διαβάσει παρακάτω.

Εντυπωσιακές χρυσο-κίτρινες αναβαθμίδες


Η περιοχή είναι γνωστή σαν «κίτρινος δράκος» και βρίσκεται στην κοιλάδα Huanlun στην Κίνα. Πρόκειται για μια πλαγιά καλυμμένη με φυσικές αναβαθμίδες που γεμίζουν με νερό που ρέει από την κορυφή. Το εντυπωσιακό σκηνικό συμπληρώνει το χρυσοκίτρινο χρώμα του εδάφους, δημιουργώντας ένα μαγευτικό τοπίο, που πολλοί χαρακτηρίζουν ένα κομμάτι από τον παράδεισο.
Perierga.gr - Εντυπωσιακές χρυσο-κίτρινες αναβαθμίδες

Νίγηρας: Αιματηρές συγκρούσεις στρατού – οπαδών του Καντάφι

Νίγηρας: Αιματηρές συγκρούσεις στρατού – οπαδών του Καντάφι
Ο στρατός του Νίγηρα συγκρούστηκε με ένα βαριά οπλισμένο κομβόι οχημάτων το οποίο εισήλθε σε έδαφός του από την Λιβύη, σκοτώνοντας 13 άτομα από την αυτοκινητοπομπή, ανέφεραν σήμερα στρατιωτικές πηγές.

Διατροφή και κυτταρίτιδα

Διατροφή και κυτταρίτιδαΛύσεις για την καταπολέμησή της




Η διήθηση (στράγγισμα, φιλτράρισμα) του συνδετικού ιστού με λιπαρές ουσίες, οι οποίες έχουν την τάση να σκληραίνουν, δηλαδή να σχηματίζονται σωροί λίπους και νερού σταθεροποιημένοι με υποδόριο ιστό, αποτελεί την κυτταρίτιδα.

Σημαντική πτώση για το WoW

Σημαντική πτώση για το WoW
Η Activision μπορεί να δημοσίευσε τα οικονομικά της αποτελέσματα που παρουσιάζουν τεράστια ανάπτυξη για το τελευταίο τρίμηνο (που ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου), ωστόσο ένα σημείο σε αυτή την ανακοίνωση προκαλεί προβληματισμό. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτεται από εταιρία αναλύσεων και ερευνών, μέσα στο τελευταίο τρίμηνο της τρέχουσας χρονιάς, πάνω από 800 χιλιάδες παίκτες παράτησαν την ενασχόλησή τους με το World of Warcraft.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews