Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Γιώργος - Αστέρω Παπανδρέου (ΓΑΠ)! Επικό βίντεο του massmedia


Παπανδρέου ΠΑΣΟΚ massmedia-gr

Το μοιραίο πρόσωπο, που αδιαπραγμάτευτα και ύπουλαυποδούλωσε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και την τρόικα. Ο άνθρωπος που προσέβαλε το Σύνταγμα της Ελλάδας και τα θέσμια που αυτό προστατεύει με τα προδοτικά και αποτυχημένα μνημόνια που υπέγραψε, εξακολουθεί να επιδιώκει θώκους και αξιώματα, εκτός κι εντός της χώρας που κατέστρεψε.

Αντί να απολογείται ως κατηγορούμενος σε κάποιο ειδικό δικαστήριο, είτε με την κατηγορία της εξαπάτησης του ελληνικού λαού (βλ. άποψη Β. Κόκκινου, τέως προέδρου του Αρείου Πάγου), είτε με την κατηγορία για εσχάτη προδοσία (βλ. μηνύσεις: του ιατρού Δ. Αντωνίου, και των ψυχολόγων Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου) έχει το θράσος να θεωρεί εαυτόν «σωτήρα της Ελλάδας» και «θύμα» των εκδοτικών (κι άλλων) συμφερόντων.

30 Ιαπωνικές σφήκες επιτίθενται σε 30.000 μέλισσες (Επικό Video)


30 Ιαπωνικές Σφήκες επιτίθενται σε 30.000 μέλισσες
Ένα μελίσσι με 30.000 ευρωπαϊκές μέλισσες δέχεται επίθεση από 30 γιγάντιες Ιαπωνικές σφήκες, σε ένα συγκλονιστικό βίντεο του BBC με επική μουσική και εικόνες που μοιάζουν με την ταινία «300» σε έκδοση με έντομα!

«Ανάβει φωτιές» η σέξι Λουκρητία του «Spartacus»

Αισθησιακή φωτογράφηση για το Ινδικό «FHM» 


Η Katrina Law γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ της Αμερικής πριν από 25 χρόνια αλλά η καταγωγή της είναι από τη Γερμανία, την Ιταλία και τις Φιλιππίνες.

Σπούδασε ηθοποιός στο The Richard College του Νιου Τζέρσεϊ και συνέχισε τις σπουδές της σε Νέα Υόρκη και Φιλαδέλφεια.

Έχει συμμετάσχει σε αμερικανικές τηλεοπτικές εκπομπές αλλά ο ρόλος που την έκανε διάσημη είναι αυτός της Λουκρητίας στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Spartacus».

Η φωτογράφηση που ακολουθεί είναι από το ανδρικό περιοδικό της Ινδίας «FHM».

Αστείες Φωτογραφίες


Αστείες Φωτογραφίες (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews