Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Aτάκες για το δημοψήφισμα που «έγραψαν» σε Facebook και Twitter!

Aτάκες για το δημοψήφισμα που «έγραψαν» σε Facebook και Twitter!
Από την στιγμή που ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε την πρόθεσή του να προχωρήσει στην διεξαγωγή δημοψηφίσματος, τόσο οι χρήστες του Twitter όσο και του Facebook δίνουν κάθε ώρα που περνάει «ρεσιτάλ ατάκας» στα κοινωνικά δίκτυα!
Στο Facebook οι ατάκες είναι σκόρπιες, ενώ το Twitter έχει αποκτήσει το δικό του hashtag το οποίο ονομάζεται #ideesGiaDimopsifisma!

Το mediagate.gr έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει τις καλύτερες ατάκες:
- «Ο ΓΑΠ θα πάει Κάννες και θα γυρίσει με χρυσό φοίνικα. Για νόμισμα»

Μία ασυνήθιστη λευκή τίγρης


Ο Odin είναι μία αρσενική λευκή τίγρης, δυστυχώς μία από τις ελάχιστες που σώζονται πια, με μήκος 3 μέτρα. Ζει στο ζωολογικό κήπο Six Flags Discovery Kingdom κοντά στο San Francisco.
Αυτό που κάνει τον Odin ξεχωριστό είναι η αγάπη του για το νερό. Όπως είναι γνωστό, όλες οι μεγάλες γάτες μισούν το νερό και το αποφεύγουν. Ο Odin αντίθετα το λατρεύει, ενώ του αρέσει να βουτάει κάτω από την επιφάνεια και να «ψαρεύει» το φαγητό του.
Φυσικά, οι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το ασυνήθιστο αυτό θέαμα μέσω των γυάλινων τοίχων που τον περιβάλλουν.
Λευκή τίγρη

Ο “Παναθηναϊκός Αραβικός Όμιλος” είναι γεγονός


Η νέα εποχή στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε σήμερα με την υπογραφή του προσύμφωνου ανάμεσα στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ. Ο δρόμος για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ είναι, πλέον, ορθάνοικτος, με το Σαουδάραβα επενδυτή να είναι ουσιαστικά το νέο αφεντικό της ΠΑΕ.
Οι υπογραφές στο… περίφημο MoU έπεσαν σήμερα το απόγευμα και το πρώτο βήμα, ίσως και το πιο σημαντικό, για την αλλαγή στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ μετά από 31 χρόνια είναι γεγονός.

Facebook: 6 πραγματα που ολοι πρεπει να ξερουμε την ασφαλεια μας


Αυτές είναι οι πιο σημαντικές ρυθμίσεις ασφαλείας του Facebook.

Τα ζητήματα ασφάλειας και προστασίας των προσωπικών δεδομένων στα social media και ιδίως στο Facebook απασχολούν ιδιαίτερα την κοινή γνώμη, καθώς δεν είναι λίγοι οι χρήστες που έχουν πέσει θύματα κακόβουλων χάκερς.

Ποιές είναι όμως οι 6 βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας τις οποίες πρέπει να γνωρίζουμε όλοι;

1. Social Authentication

Το Facebook γνωρίζει από ποιά χώρα συνδέεστε, και έτσι αν κάποιος στην άλλη άκρη του κόσμου επιχειρήσει να συνδεθεί στο λογαριασμό σας θα πρέπει να αναγνωρίσει από τις φωτογραφίες φίλων σας ορισμένα πρόσωπα

Έκρηξη ασθενοφόρου σε απευθείας μετάδοση! [βίντεο]

Έκρηξη ασθενοφόρου σε απευθείας μετάδοση! [βίντεο]
Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν τη σύγκρουση ασθενοφόρου με στύλο στον Καναδά. Ακολούθησε έκρηξη, χωρίς να υπάρξουν θύματα (Vids)
Παρανάλωμα του πυρός έγινε ένα ασθενοφόρο στον Καναδά, το ο οποίο προσέκρουσε σε στύλο του δικτύου ηλεκτροδότησης, στην πόλη Oshawa στο Οντάριο.
Περαστικοί κατέγραψαν με τα κινητά τους τη σύγκρουση τη φωτιά, αλλά και την εντυπωσιακή έκρηξη που ακολούθησε.
Το ατύχημα συνέβη στις 29 Οκτωβρίου, χωρίς να υπάρξουν θύματα, ωστόσο από τη σύγκρουση διακόπηκε η ηλεκτροδότηση σε ένα μεγάλο μέρος της πόλης.
«Ένα ασθενοφόρο έπεσε στον στύλο και ακολούθησε έκρηξη. Όλο το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες» είπε αυτόπτης μάρτυρας στην αστυνομία.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, δύο επιβαίνοντες στο ασθενοφόρο τραυματίστηκαν πολύ ελαφράκαι δεν παρέμειναν στο νοσοκομείο.
Οι έρευνες για τις συνθήκες του ατυχήματος συνεχίζονται, δεδομένου ότι ο δρόμος ήταν πολύ καλός, η κίνηση ομαλή και οι καιρικές συνθήκες καλές.
Δείτε τα βίντεο:

427 νεκροί από τις πλημμύρες στην Ταϊλάνδη

427 νεκροί από τις πλημμύρες στην Ταϊλάνδη
Ο περισσότερος κόσμος στην Ταϊλάνδη, αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο AFP, κατηγορεί την κυβέρνηση της χώρας για ανικανότητα, υποστηρίζοντας ότι εάν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα δεν θα θρηνούσαν τόσους νεκρούς από τις χειρότερες πλημμύρες εδώ και δεκαετίες.
Την Τετάρτη το πρωί, η καταμέτρηση των νεκρών έκανε λόγο για 427 θύματα, 42 περισσότερων από την Τρίτη, χωρίς ωστόσο κάποιο από αυτά να έχει αναφερθεί στην πρωτεύουσα Μπανγκόκ.
Το γεγονός ότι, πιθανότατα, η ηγεσία της Ταϊλάνδης θυσίασε τα περίχωρα της πρωτεύουσας για να τη σώσει από τη μανία του νερού έχει προκαλέσει την οργή κατοίκων των προαστίων οι οποίοι, παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τις πλημμύρες, οργανώνουν διαμαρτυρίες και καταστρέφουν φράγματα προορισμένα να απωθούν τα ύδατα από τη Μπανγκόκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ link στο Facebook για την sex tape της Kardashian

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ link στο Facebook για την sex tape της Kardashian
Με την χθεσινή ανακοίνωση του διαζυγίου της Κim Kardashian τα spams που »υπόσχονται» links σε βίντεο της sex tape της, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους στο Facebook.
Έτσι το εν λόγω spam εντοπίστηκε αρκετά γρήγορα από την εταιρεία και αναμένεται να διαγραφεί άμεσα. Ωστόσο, όπως προειδοποιεί και το site Mashable καλό είναι σε περίπτωση που παρουσιαστεί στο timelines σας να αποφύγετε να το κλικάρετε.

Ένα σκιάχτρο που αγαπούσε τα παιδιά

Ένα σκιάχτρο που αγαπούσε τα παιδιά

Αποκαλύπτεται το επόμενο Σάββατο στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Στην παιδική λογοτεχνία τα σκιάχτρα συχνά εμφανίζονται φιλικά και συμπαθητικά και συχνά έχουν μαγικές ιδιότητες, παρόλο που χρησιμοποιούνται συνήθως για να τρομάζουν τα πουλιά.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου τα παιδιά που θα βρεθούν στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης θα φτιάξουν τη δική τους αχυρόκουκλα. Θα ακούσουν πρώτα ένα παραμύθι με ήρωα ένα σκιάχτρο και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας άχυρα και άλλα υλικά θα κατασκευάσουν τη δική τους αχυρόκουκλα σε φυσικό μέγεθος.

Για να τη ντύσετε φέρτε μαζί σας παλιά ρούχα, υφάσματα και καπέλα που δεν φοράτε, αλλά θα θέλατε να φορέσει η κούκλα σας!

Στον «αέρα» η μεταφορά των μαθητών

Στον «αέρα» η μεταφορά των μαθητών
Καμία λύση δεν βρέθηκε στη συνάντηση που είχαν οι διοικήσεις των ΚΤΕΛ Κρήτης με τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη σε ότι αφορά το θέμα της μεταφοράς των μαθητών με τα υπεραστικά λεωφορεία.
Πλέον η μεταφορά των μαθητών βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα, μετά και την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που έκρινε ως μη σύννομη χθες το απόγευμα με ψήφους 2 προς 1 την εισήγηση για παράταση του μεταφορικού έργου.

Φρενίτιδα "iPhone 4s"- 17 μέρες στην ουρά για να το αποκτήσουν!


Αυτό το ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη , θέλει όσο τίποτα το iPhone 4s. Γι' αυτό δε δίστασε να στηθεί στην ουρά για 17 ολόκληρες μέρες, ανεξαρτήτων καιρικών συνθηκών, ώστε να αποκτήσει το πολυπόθητο gadget της Apple! 

Στην πρώτη θέση μιας τεραστίων διαστάσεων ουράς, που έχει στηθεί έξω από το κεντρικό Apple Store στην 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης, βρίσκονται η Jessica Mellow, 26 ετών φανατική της Apple και ο φίλος της Kennen Thompson, 21, ο οποίος μάλιστα είχε δουλέψει για τη λιανική της εταιρίας.

Ο λόγος; Να αποκτήσουν πρώτοι το νέο προϊόν της Apple, iPhone 4s!

Με χορηγό την εταιρεία Gazelle -στην οποία μπορεί κάποιος να πουλήσει το κινητό του τηλέφωνο- οι δύο νέοι έχουν καταφέρει να βρίσκονται πάνω από δύο εβδομάδες έξω από το κατάστημα, έχοντας υπομείνει δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως βροχή και πολύ κρύο. Κοιμούνται, τρώνε, συζητούν με τους υπόλοιπους λάτρεις των i Phone gadgets μέχρι να περάσουν οι ώρες, ενώ ταυτόχρονα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους στο blog www.iphonewhatever.com αλλά και στο λογαριασμό τους στο twitter.

Παγωτό ξυλάκι για να αντέξει τη ζέστη


Ο υπέρβαρος ουρακοτάγκος κατάφερε να το αρπάξει από επισκέπτη.
Με τις θερμοκρασίες στην Τζακάρετα να ξεπερνούν τους 32 βαθμούς Κελσίου, δεν προκαλεί εντύπωση που ο συμπαθέστατος ουρακοτάγκος προσπάθησε να βρει τρόπους να… δροσιστεί!
Ο πεινασμένος και ολίγον τι υπέρβαρος Bendot κατάφερε να «πείσει» έναν επισκέπτη του ζωολογικού κήπου Rangunan στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας να του δώσει το παγωτό του… παρόλο που τα κιλά του απαγορεύουν τέτοιου είδους απολαύσεις!
Perierga.gr - Παγωτό ξυλάκι για να αντέξει τη ζέστη

Μαθητές δημοτικού έμειναν δίχως θέρμανση τον τελευταίο μήνα! [βίντεο]

Μαθητές δημοτικού έμειναν δίχως θέρμανση τον τελευταίο μήνα! [βίντεο]
Τα χρήματα που έχουν δοθεί στις σχολικές επιτροπές του Δήμου Δραπετσώνας έχουν μποκαριστεί λόγω γραφειοκρατίας με αποτέλεσμα να έχει μείνει απλήρωτος ο λογαριασμός του φυσικού αερίου.
Όπως καταγγέλει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Δραπετσώνας, Βασίλης Τσίγγερης «εδώ και ένα μήνα έχει διακοπεί η παροχή φυσικού αερίου με αποτέλεσμα να μην υπάρχει θέρμανση στο σχολείο.
Μας έχουν διαβεβαιώσει πως το πρόβλημα θα λυθεί μέσα στην εβδομάδα όμως τα χρήματα που έχουν εγκριθεί για φέτος στην αρμόδια σχολική επιτροπή είναι 16.000 ευρώ, όταν πέρυσι για το σχολείο μας είχαν εγκριθεί 36.000 ευρώ.

Ποιες εκπομπές χαρακτηρίζει ως «τρισάθλιες» ο Τέρενς Κουίκ;


«Η Ελληνική τηλεόραση είναι από τις καλύτερες στον κόσμο. Όχι ότι δεν διαθέτει και σκουπίδια εκπομπές αλλά γιατί με το τηλεκοντρόλ έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις» δηλώνει ο Τέρενς Κουίκ και μιλά για την κατάσταση της μικρής οθόνης σήμερα όπως τη βιώνει ο ίδιος. «Δεν θες να δεις trash tv το μεσημέρι;

Πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου για το «Junior Master Chef»


Πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου για το «Junior Master Chef»
Οι μικροί σεφ βγαίνουν στον αέρα στις 25 Νοεμβρίου. Έτσι το πρώτο επεισόδιο του «Junior Master Chef» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος του μήνα.

Οι μικροί μάγειρες, επτά κορίτσια και πέντε αγόρια, θα αναδείξουν τα ταλέντα τους και τη προσπάθεια τους αυτή θα κρίνουν ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Γιάννης Λουκάκος και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Το νησί Σακότρα! Εξωγήινο τοπίο στη Γη


Η Σακότρα ανήκει στη Δημοκρατία της Υεμένης και έιναι το μεγαλύτερο νησί ένος συμπλέγματος νησιών στον Ινδικό Ωκεανό.
Το νησί είναι αρκετά απομονωμένο και λόγω της διαδικασίας της ειδογένεσης, το ένα τρίτο της χλωρίδας του νησιού δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά αλλού στον πλανήτη.
Το νησί Σακότρα! Εξωγήινο τοπίο στη Γη
Η μακροχρόνια απομόνωση και το ζεστό κλίμα του νησιού, έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη μοναδικής ενδημικής χλωρίδας. Περισσότερα απο το ένα τρίτο των 800 περίπου φυτών που υπάρχουν στη Σακότρα, δεν βρίσκονται πουθενά αλλού στον κόσμο.
Το πιο εντυπωσιακό απο τα φυτά της Σακότρα, είναι το δέντρο «αίμα του δράκου». Έχει ένα περίεργο σχήμα ομπρέλας, το οποίο από μακρυά μοιάζει με ιπτάμενο δίσκο και από κάτω με μανιτάρι!

Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη

Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης στη ΘεσσαλονίκηΑπό τις 7 Νοεμβρίου θ' αρχίσει να λειτουργεί το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης στην πόλη της Θεσσαλονίκης.


Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που πήραν υγειονομικοί υπάλληλοι της πόλης μιας και ολοένα αυξάνεται ο αριθμός των ανασφάλιστων και των ανέργων.

Τον χώρο που θα στεγαστεί η προσπάθεια αυτή διέθεσε το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στην οδό Αισώπου 24 (περιοχή Βαρδάρη).

Γαμπρός ετών 120


Έξι χρόνια του έψαχναν νύφη

Γαμπρός ετών 120Ο έρως χρόνια δεν κοιτά. Γι' αυτό και ο Ινδός Χάτζι Άμπντουλ Νουρ ξαναπαντρεύτηκε σε ηλικία 120 ετών. Λίγο μετά το θάνατο της πρώτης συζύγου το 2005, ο Χάτζι Άμπντουλ Νουρ, μόλις 114 ετών τότε, ζήτησε απ' τα παιδιά του να τού βρουν μια νοικοκυρά για να ξαναπαντρευτεί.

Τα παιδιά του έψαχναν επί έξι χρόνια να του βρουν την κατάλληλη νύφη, γράφουν οι τοπικές εφημερίδες. Ένας από τους γιους του Νουρ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ήταν δύσκολο να βρει νύφη για έναν τόσο ηλικιωμένο άνδρα. «Με τη χάρη του Θεού βρήκαμε μια νέα μητέρα, παρότι έχει τα μισά του χρόνια».

Οι πιθανότητες να γεννηθεί είναι 1 στις 10.000 Είναι ένα φίδι με… διχασμένη προσωπικότητα. Οι πιθανότητες να γεννηθεί ένα δικέφαλο φίδι είναι 1 στις 10.000. Το συγκεκριμένο φίδι ανήκει στο είδος albino Honduran milk snake και βρίσκεται στις ΗΠΑ. Το προσωπικό στο κέντρο ερπετών της Φλόριντα επώαζαν 7 αυγά milk snake και δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν από τα 7 αυγά να βγαίνουν… 9 κεφάλια (ένα από αυγά είχε δίδυμα-φιδάκια)! Ο όρος albino αναφέρεται στο λευκό χρώμα, αλλά στα φίδια σημαίνει έλλειψη σκούρας μελάγχρωσης. Ο βιολόγος Daniel Parker από το πανεπιστήμιο της Φλόριντα λέει ότι τα δικέφαλα φίδια μπορούν να ζήσουν μέχρι και 20 χρόνια σε συνθήκες αιχμαλωσίας. Με τους δύο εγκεφάλους να δίνουν εντολές σε ένα μόνο σώμα, το φίδι –που δεν είναι δηλητηριώδες- θα είχε σοβαρές δυσκολίες επιβίωσης στη φύση.

Δικέφαλο φίδι αλμπίνος

Οι πιθανότητες να γεννηθεί είναι 1 στις 10.000

Είναι ένα φίδι με… διχασμένη προσωπικότητα. Οι πιθανότητες να γεννηθεί ένα δικέφαλο φίδι είναι 1 στις 10.000.

Το συγκεκριμένο φίδι ανήκει στο είδος albino Honduran milk snake και βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Το προσωπικό στο κέντρο ερπετών της Φλόριντα επώαζαν 7 αυγά milk snake και δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν από τα 7 αυγά να βγαίνουν… 9 κεφάλια (ένα από αυγά είχε δίδυμα-φιδάκια)!

Μέδουσες «κατέλαβαν» τον Αμβρακικό κόλπο!

Μέδουσες «κατέλαβαν» τον Αμβρακικό κόλπο!

Αναστάτωση στους αλιείς της περιοχής

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στους αλιείς του Αμβρακικού Κόλπου οι πολλές μέδουσες που τις τελευταίες μέρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην περιοχή.

Οι μέδουσες έφτασαν μέχρι το λιμάνι της Πρέβεζας «καλύπτοντας» σχεδόν την επιφάνεια της θάλασσας προκαλώντας ανησυχία αφού καταστρέφουν τα δίχτυα των ψαράδων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews