Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Τι αποφάσισε το υπουργείο για το χαράτσι ακινήτων - Όλες οι διευκρινίσεις για τις δόσεις και τα λάθη στους λογαριασμούς


- Ανοιχτό το ενδεχόμενο να εξετάσουν εκ νέου το χαράτσι για τις ευπαθείς ομάδες
- Στη δεύτερη δόση του 2011 που θα έρθει στις αρχές του 2012 δεν θα υπάρξει σπάσιμο σε περισσότερες δόσεις
- Σε όσους λογαριασμούς υπάρχουν λάθη αυτοί θα πληρωθούν κανονικά και θα συμψηφιστούν στις επόμενες δόσεις
- Θα ασκηθούν πειθαρχικές ευθύνες σε δημάρχους που καλούν τον κόσμο να μην πληρώσει το χαράτσι

Περισσότερες δόσεις για την εξόφληση του ειδικού τέλους ακινήτων, ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών, που ξεκαθαρίζει ότι όπου έχουν εντοπιστεί λάθη και έχουν προκύψει τυχόν επιπλέον χρεώσεις, αυτές θα συμψηφιστούν σε επόμενους λογαριασμούς της ΔΕΗ. 

Πως είναι σήμερα το αγοράκι από την ταινία «Matilda»;


Πως είναι σήμερα το αγοράκι από την ταινία Matilda; (1)
Ο Jimmy Karz είναι το αγοράκι που έπαιξε στην ταινία Matilda, την οποία είδαμε για πολλοστή φορά το περασμένο Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση. Όλοι θυμόμαστε την χαρακτηριστική σκηνή που καταβροχθίζει μια σοκολατένια τούρτα μέχρι τελικής πτώσεως!

Φρικτό τέλος για ηλικιωμένους σε οίκο ευγηρίας

Φρικτό τέλος για ηλικιωμένους σε οίκο ευγηρίας

Στις φλόγες τυλίχθηκε κτήριο στην Αυστραλία

Ορισμένοι ηλικιωμένοι, λιγότεροι από 10, σύμφωνα με την αστυνομία, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας στο Σίδνεϊ, δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης της Αυστραλίας.

Έως και 60 πυροσβέστες μετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε τις πρωινές ώρες σε γηροκομείο στο δυτικό τμήμα της πόλης.

Μια πόλη… μετακομίζει το χειμώνα!


Αυτό είναι το όραμα πίσω από πρόγραμμα «A Rolling Master Plan», που παρουσίασε ο Σουηδός αρχιτέκτονας Jägnefält Milton για τη νορβηγική πόλη Andalsnes, κερδίζοντας την τρίτη θέση σε διαγωνισμό για τη δημιουργία δομών που σχτίζονται με την »κινητική» αρχιτεκτονική. Το σχέδιο βασίζεται στην αναμόρφωση της πόλης ανάλογα με τις κλιματικές αλλαγές και τη διεξαγωγή διάφορων εκδηλώσεων.
perierga.gr - Μια πόλη... μετακομίζει το χειμώνα!

Νεολαία ΣΥΝ: «ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την κατάλυση του ΑΣΥΛΟΥ»

Νεολαία ΣΥΝ: «ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την κατάλυση του ΑΣΥΛΟΥ»
«Καταγγέλλουμε την εισβολή των δυνάμεων της αστυνομίας στο χώρο του πανεπιστημιακού ασύλου την ημέρα των διαδηλώσεων του Πολυτεχνείου. Η κατάλυση του ασύλου και η ποινικοποίηση των φοιτητικών και λαϊκων αγώνων σε μια συγκυρία που στην εξουσία είναι ένα πάντρεμα ακραία νεοφιλελεύθερων τραπεζιτών και ακροδεξιάς δεν θα μείνει αναπάντητη. 

Πόσο προβληματικός άνθρωπος πρέπει να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο; (video)


Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που τους αρέσει να ανεβάζουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη! Γι' αυτό πολλοί από αυτούς επιλέγουν να κάνουν extreme sports... Κάτι τέτοιο φαίνεται να σκέφτηκε και ο τύπος του παρακάτω βίντεο... Δεν τα είχε σκεφτεί όμως καλά... 


Δείτε στο κλιπάκι τι έκανε, αλλά επίσης και πως την έπαθε ο "προβληματικός" αυτός νέος!

Η πιο χορταστική συλλογή με Αστεία/Παράξενα/Fail/Win (Video)


Η πιο χορταστική συλλογή με Αστεία/Παράξενα/Fail/Win
Ακολουθεί μια επική συλλογή διάρκειας 26 λεπτών με αστεία, παράξενα, fail & win στιγμιότυπα από όλο τον κόσμο! Καθίστε αναπαυτικά και ξεκινάμε…

Τα 10 Πιο Τρομακτικά «Τέρατα» Που Δεν Είναι… Της Φαντασίας Μας [Φωτο]


Έχουν προκαλέσει σημαντικές ψυχολογικές φοβίες. Έχουν χτίσει φρικιαστικούς μύθους γύρω από το όνομά τους.
Έχουν πρωταγωνιστήσει σε θρίλερ, αποδεικνύοντας πως μία από…. τις μεγαλύτερες πηγές τρόμου είναι η… ποικιλία της φύσης. Τα δέκα πλάσματα που ακολουθούν, προκαλούν το λιγότερο ανατριχίλες ή εφιάλτες, μόνο και μόνο με την ύπαρξή τους. Διαβάστε αν τολμάτε.

Σπάνιος μπλε αστακός, γλύτωσε την τελευταία στιγμή


Ιχθυοπώλης «έσωσε» σπάνιο μπλε αστακό. Σώθηκε από… την κατσαρόλα την τελευταία στιγμή!
Τον εντυπωσιακό μπλε-ελεκτρίκ αστακό εντόπισε ένας ιχθυοπώλης σε μια ψαραγορά του Λονδίνου και αποφάσισε να τον αγοράσει για να… τον σώσει.
Το εντυπωσιακό μαλακόστρακο είχαν ψαρέψει στα ανοιχτά των ανατολικών ακτών της Σκωτίας.
Perierga.gr - Γλύτωσε την κατσαρόλα την τελευταία στιγμή

Ο τελικός απολογισμός της ΕΛ.ΑΣ

Ο τελικός απολογισμός της ΕΛ.ΑΣ
Tους 90 φτάνουν τελικά οι προσαχθέντες και τους 13 οι συλληφθέντες από τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων-πορειών για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Ομάδες ατόμων από τους συγκεντρωθέντες επιτέθηκαν σε διάφορα σημεία των Λεωφόρων Βασ. Σοφίας και Αλεξάνδρας, με πέτρες, μάρμαρα, ξύλα και βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις. Παράλληλα προξένησαν περιορισμένες υλικές ζημιές σε θύρα κτιρίου, υαλοπίνακα αυτοκινήτου, πινακίδα Υποκαταστήματος Τράπεζας και κάδους απορριμμάτων.

Τα οφέλη του ροδιού


Συμπεριλάβετέ το στη διατροφή σας

Τα οφέλη του ροδιούΤο ρόδι στην Αρχαία Ελληνική μυθολογία αντιπροσωπεύει τη ζωή και την αναγέννηση. Οι Αρχαίοι Πέρσες πίστευαν ότι οι σπόροι του ροδιού έκαναν τους πολεμιστές ανίκητους. Μέχρι και σήμερα το ρόδι έχει ισχυρό συμβολισμό στην παράδοσή μας. Το σπάσιμο του ροδιού την πρωτοχρονιά και στους γάμους συμβολίζει την καλοτυχία και τη γονιμότητα.

Αυτό το αρχαίο φρούτο που γιορτάζεται για χιλιάδες χρόνια, κεντρίζει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον των ερευνητών και τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ίσως δεν υπάρχει άλλη τροφή, που μας χαρίζει τόσο απλόχερα η φύση, η οποία να είναι τόσο ευεργετική για την υγεία του ανθρώπου.

Ο ψηλότερος πύργος του κόσμου βρίσκεται στην Ιαπωνία

Ο ψηλότερος πύργος του κόσμου βρίσκεται στην Ιαπωνία

Θαυμάστε το «Tokyo Sky Tree»

Με ύψος 634 μέτρων ο πύργος «Tokyo Sky Tree» κέρδισε τον τίτλο του ψηλότερου πύργου στον κόσμο από τα βραβεία Γκίνες.

Ο πύργος θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό στις 22 Μαΐου του 2012.

Σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες το ψηλότερο κτίριο του κόσμου είναι το 828 μέτρων Burj Khalifa στο Ντουμπάι.

Αστείες Φωτογραφίες


Αστείες Φωτογραφίες (1)

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ: «ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ»


Σχόλιο mantatoforos: Μακάρι αυτόν τον δύσκολο καιρό για όλους προσωπικά, αλλά και για το έθνος, να αφήναν παραπέρα τις διαφορές τους πολιτικοί σαν τη Λιάνα, τον Καμμένο, το Δημαρά, το Βελόπουλο κ.α., να ενώνονταν με γνώμονα την Ελλάδα και την Ορθοδοξία για το καλό αυτού του τόπου!

Θες να καταλάβεις τους… χοντρούς; Κάν΄το όπως αυτός!


Ο Paul James είναι Έλληνας τρίτης γενιάς που γεννήθηκε και ζει στην Αυστραλία. Εργάστηκε ως μοντέλο σε διάφορες παρασέλες και υπήρξε  προσωπικός γυμναστής πολλών διασήμων, διατηρώντας παράλληλα δικό του γυμναστήριο. Η επαγγελματική του δραστηριότητα τον έφερνε συνέχεια σε επαφή με ανθρώπους που ήθελαν να αδυνατίσουν και δεν μπορούσαν ή ξεκινούσαν μια δίαιτα και μετά από λίγο χρονικό διάστημα τα παρατούσαν.
perierga.gr - Θες να καταλάβεις τους... χοντρούς; Καν'το όπως αυτός!

Το νέο «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» θα δικαιώσει και το ΠΑΛΙΟ

Το νέο «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» θα δικαιώσει και το ΠΑΛΙΟ
Η χουντάρα που κυβερνά σήμερα την Ελλάδα έδειξε με κάθε τρόπο το κακάσχημο πρόσωπό της.
Δρόμοι αποκλεισμένοι πολύ μακριά από το κέντρο. Φαντασθείτε ότι δεν επέτρεπαν στα τροχοφόρα να μπουν στην Αθήνα μέσω Πειραιώς από το Γκάζι. Κλειστοί σταθμοί του Μετρο σχεδόν σε όλο το κέντρο και όχι μόνο.

Γνωστή παρουσιάστρια μεγάλου καναλιού... αποκαλύπτεται σε μία καυτη φωτογράφηση


Όταν δεν εκτελεί χρέη παρουσιάστριας

στο BBC, η Jessica Jane Clement, βγαίνει από τα ρούχα της, και αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό.! Για ακόμη μία φορά η Jessica Jane, κάνει μία προκλητική φωτογράφηση, δίνοντας έτσι λόγο ύπαρξης στην εκπομπή της..! Γιατί μπορεί να μην την έχουμε δει στο γυαλί, αλλά αν κρίνουμε από τα προσόντα της, θα είναι πολύ καλή..! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews