Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Το παλιότερο αυτοκίνητο Τα 'χει τα χρονάκια του!


Υπάρχουν αυτοκίνητα-αντίκες αλλά υπάρχει κι αυτός ο θρύλος του 1884...

Είναι μόλις 127 χρονών και έχει πάρει τον ιδιαίτερα τιμητικό τίτλο του παλιότερου αυτοκινήτου που λειτουργεί ακόμα. Το 1884 De Dion Bouton Et Trepardoux Dos-A-Dos Steam Runabout είναι ένα ατμοκίνητο κτήνος της παλαιολιθικής εποχής της αυτοκινητοβιομηχανίας, που πιάνει χαλαρά τα 61 χλμ/ώρα. Η ιστορία της αυτοκίνησης με σάρκα και οστά δηλαδή!

7 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε μετά το φαγητό


1. Μην καπνίσετε: Ειδικά πειράματα έχουν αποδείξει ότι το ένα τσιγάρο
μετά το φαϊ ισούται με 10 !!!! Οπότε αυξάνονται αυτομάτως οι πιθανότητες του καρκίνου....

2. Μην φάτε αμέσως φρούτα: Θα προκαλέσουν φούσκωμα στο στομάχι. Καλύτερα 1-2 ώρες μετά ή 1 ώρα πριν από το φαγητό.

Πλήρης αποκλεισμός κυκλοφορίας για 12 ημέρες στην κοιλάδα των Τεμπών


Πλήρης αποκλεισμός κυκλοφορίας για 12 ημέρες στην κοιλάδα των Τεμπών
Λόγω εργασιών που θα εκτελεστούν στην κοιλάδα των Τεμπών, από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου έως και τις 25 του ίδιου μήνα, διακόπτεται πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή.

Το τσιγάρο περιέχει 22 δηλητήρια!!!


Η βλαπτική επίδραση του καπνίσματος οφείλεται σε έναν μεγάλο αριθμό τοξικών ουσιών που βρίσκονται στον καπνό....

Ορισμένες από αυτές υπάρχουν ήδη από τη φυτική κατάσταση του καπνού, αλλά οι περισσότερες παράγονται κατά την καύση του τσιγάρου, στη ζώνη πυρόλυσης, όπου επικρατεί θερμοκρασία 950 βαθμών Κελσίου.

Δραματική διάσωση μωρού ελέφαντα και της μητέρας του


Δραματική διάσωση μωρού ελέφαντα και της μητέρας του (1)
Μια μητέρα ελέφαντας και το μωρό της βρέθηκαν παγιδευμένα στη λάσπη, σε ένα σαφάρι πάρκο της Ζάμπια. Το κοπάδι τους προσπάθησε μάταια να τους βοηθήσει, αλλά για καλή τους τύχη κάπου εκεί εμφανίστηκε το προσωπικό του πάρκου, το οποίο μετά από μεγάλη προσπάθεια τελικά κατάφερε να σώσει το ελεφαντάκι και την μητέρα του!

«Μίλησαν» με ασθενείς σε κατάσταση «φυτού»!


perierga.gr - Απίστευτο! "Μίλησαν" με ασθενείς σε κατάσταση "φυτού"!Οι επιστήμονες κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» τις σκέψεις ανθρώπων που βρίσκονται σε κατάσταση «φυτού» με χρήση εγκεφαλογραφήματος και εκείνοι έδειξαν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις εντολές. Στην κατάσταση ελάχιστης συνείδησης ο ασθενής διατηρεί ένα βαθμό συνείδησης αλλά, εξαιτίας των τραυμάτων στον εγκέφαλό του, δεν είναι σε θέση να την εκφράσει στο περιβάλλον του. Η κατάσταση φυτού διαφέρει από το κώμα το οποίο ορίζεται ως  κατάσταση πλήρους απώλειας της συνείδησης. Ενας ασθενής που βρίσκεται σε κώμα δεν μπορεί να αφυπνισθεί, αδυνατεί να ανταποκριθεί σε φυσιολογικά ή σε επώδυνα ερεθίσματα, στο φως ή στον ήχο και δεν μπορεί να εκτελέσει εθελούσιες δράσεις.

Τι θα ανακοινώσει η Google στις 16 Νοεμβρίου;

Τι θα ανακοινώσει η Google στις 16 Νοεμβρίου;
Μετά από μήνες και μήνες αναμονής, φαίνεται ότι η Google είναι επιτέλους έτοιμη να αποκαλύψει το νέο Google Music Store, το οποίο λέγεται -και επόμενο είναι- πως θα έχει μία ιδιαίτερα στενή σχέση με το Google +.
Επί του παρόντος, η Google προσφέρει περιορισμένα download μουσικής μέσω ενός από τα blogs μουσικής της και παρέχει στους beta χρήστες 20GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για τον cloud-based MP3 κατάλογό της μέσω της υπηρεσίας Google Music Locker.

Το φίδι του Φαραώ: Μαγεία ή επιστήμη; (Video) Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2011/11/to-fidi-tou-pharaoh-video/#ixzz1dXhhJeEe


Το φίδι του Φαραώ: Μαγεία ή επιστήμη;
Μοιάζει με ανεξήγητη μαγεία, αλλά στην πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα της επιστήμης! Δείτε μια χημική επίδειξη κατά τη διάρκεια ενός επιστημονικού event το 2008 στη Βαρσοβία. Πρόκειται για Θερμική αποσύνθεση του Θειοκυανικού Υδραργύρου, και πιθανότατα δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Ιδού η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ της Ευρώπης 15.000 έτη πριν

Ιδού η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ της Ευρώπης 15.000 έτη πριν
Πρόκειται για την παλαιότερη απόδειξη ανθρώπινης ζωγραφικής που βρέθηκε ποτέ στην Κεντρική Ευρώπη και δεν είναι τίποτε άλλο από ζωγραφισμένες πέτρες.
Το γεγονός όμως ότι έχουν ηλικία 15.000 ετών τις καθιστά αυτομάτως την πρώτη και καλύτερη απόδειξη, ότι οι άνθρωποι είχαν ήδη ζωγραφική στην Ευρώπη από τα τέλη της Παλαιολιθικής εποχής. Η ανακάλυψη έγινε στο σπήλαιο Χόλε Φελς της Νότιας Γερμανίας πλησίον της πόλης Ουλμ και αφορά τέσσερις πέτρες, οι οποίες ανακαλύφθηκαν το 2009, αλλά παρουσιάζονται για πρώτη φορά τώρα, σε έκθεση που άνοιξε χθες στο Πανεπιστήμιο του Τίμπινγκεν.
«Αυτά τα σημεία κάθε άλλο παρά είναι τυχαία», λέει ο αρχαιολόγος Νίκολας Κόναρνττου Πανεπιστημίου του Τίμπινγκεν για τις κόκκινες και καφέ κουκίδες, που εμφανίζονται πάνω στις πέτρες. Γιατί μπορεί απλώς να είναι μικρές σειρές από σημάδια, αποτελούν όμως ένα από τα πιο σημαντικά έργα τέχνης, που έγιναν ποτέ στην Κεντρική Ευρώπη. Οσο για την ερμηνεία τους, είναι άγνωστη. «Μπορεί να είχαν θρησκευτική σημασία ή να ήταν μία μορφή ημερολογίου στην εποχή των παγετώνων, για παράδειγμα ένα σημάδι για κάθε μέρα. Αλλά τελικά, ας είμαστε ταπεινοί και ας παραδεχθούμε, ότι απλά δεν ξέρουμε», πρόσθεσε ο επιστήμονας.

Γ.Α.Π: Ο δρομέας που δεν έτρεξε ΠΟΤΕ!!

Γ.Α.Π: Ο δρομέας που δεν έτρεξε ΠΟΤΕ!!
«Η Ελλάδα έχει και αυτή το δικό της μαραθώνιο, αλλά σίγουρα όλοι μαζί θα τερματίσουμε και ελπίζω το γρηγορότερο», δήλωνε… πέρσι τέτοια μέρα ο πρωθυπουργός, μετά τη συμμετοχή του στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών.
Στον χρόνο που μεσολάβησε οι «όλοι μαζί» δηλαδή ο ελληνικός λαός, ανακάλυψε ότι όχι απλά διένυε έναν υπερμαραθώνιο, αλλά ο αθλητικός πρωθυπουργός του, τον μετέτρεψε και σε …ανωμάλου δρόμου μετ εμποδίων και αλλεπάλληλων φοροεπιδρομών, κατά τα πρότυπα του στρατιωτικού «αεροπορία, βάλλεστε»!!!

Κοντά στα 100 δολ. το αργό


Κοντά στα 100 δολ. το αργόΣτο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων σχεδόν τεσσάρων μηνών έκλεισε το αργό σήμερα καθώς οι πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη και η άνοδος του δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης στις ΗΠΑ διαμόρφωσαν θετικό κλίμα.

Στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης το αργό τύπου light sweet παραδόσεως Δεκεμβρίου ενισχύθηκε 1,2%, ή 1,21 δολ., κλείνοντας στα 98,99 δολ. το βαρέλι.
Σε επίπεδο εβδομάδας, η οποία ήταν η έκτη διαδοχική με κέρδη, το αργό κατέγραψε άνοδο 5%.

Εκκεντρικό εστιατόριο: Ό,τι ψαρεύεις… τρως!!!


Οι ιδιοκτήτες του εκκεντρικού εστιατορίου «Zauo» στην Ιαπωνία μάλλον είχαν στο μυαλό τους το ρητό «Δώσε σε κάποιον ένα ψάρι και θα τον ταϊσεις για μια μέρα, μάθε του πώς να ψαρεύει και θα τον ταϊζεις μια ζωή»…
 perierga.gr - Εκκεντρικό εστιατόριο: Ό,τι ψαρεύεις... τρως!!!

Κηδεία ήρωα ληστή μετά από 130 χρόνια

Κηδεία ήρωα ληστή μετά από 130 χρόνια
Η κυβέρνηση της Βικτώριας αποφάσισε να παραδώσει στους επιγόνους του τα οστά του διάσημου Αυστραλού ληστή Νεντ Κέλι που θεωρήθηκε «λαϊκός ήρωας», και τα οποία βρέθηκαν στην παλαιά φυλακή του Πέντριτζ της Μελβούρνης μετά από 130 χρόνια. Οι επίγονοί του έκαναν γνωστό ότι θα τα θάψουν κοντά στους τάφους άλλων μελών της οικογένειας Κέλι σε μια ιδιωτική κηδεία και ίσως και στήσουν άγαλμα του, γεγονός που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Πάνος Καμμένος : Εγώ Χούντα δεν ψηφίζω...


Δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο γαλάζιος βουλευτής Πάνος Καμμένος.
«Εγώ χούντα δεν ψηφίζω» δηλώνει στη Realnews, ο βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας ένα ακόμη πονοκέφαλο στην ηγεσία της ΝΔ που όσο περνούν οι ώρες τόσο φουντώνουν οι αντιδράσεις από...
βουλευτές και στελέχη, για τη συμμετοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην μεταβατική κυβέρνηση.

Παραιτήθηκε ο Μπερλουσκόνι.


Σύμφωνα με πληροφορίες, παραιτήθηκε πριν από λίγο από την πρωθυπουργία της Ιταλίας, ο νόμιμος πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, για να αντικατασταθεί, όπως συνέβη και στην Ελλάδα από έναν εξωθεσμικό και εξωκοινοβουλευτικό τραπεζίτη

ΒΙΝΤΕΟ – Ερπετοειδείς: Εξωγήινοι εισβολείς στη Γη και η Νέα Τάξη Πραγμάτων


ΒΙΝΤΕΟ – Ερπετοειδείς: Εξωγήινοι εισβολείς στη Γη και η Νέα Τάξη Πραγμάτων
Το tsantiri.gr περιπλανάται στους λαβυρίνθους της υπερβατικής συνωμοσιολογίας. Μεταξύ επιστημονικής φαντασίας και «μυστικής αλήθειας» αναδύεται ο μύθος των Ερπετοειδών. Μίας εξωγήινης φυλής που λέγεται ότι εισέβαλε κάποτε στη Γη και από τότε, μέσω μυστικών εταιρειών, προσπαθεί να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο του πλανήτη μας. Ένας μυστικός πόλεμος μαίνεται για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τους «κακούς αιμοπότες δράκους»… Δύσπιστοι εκ προοιμίου με τα κείμενα και βίντεο που ακολουθούν δεν μπορούμε να μην παραδεχθούμε ότι τουλάχιστον αλληγορικάβρίσκουμε ένα ενδιαφέρον…
Ποιοί είναι οι ερπετοειδείς – ΠΗΓΗ: arcturi.com
Οι ερπετοειδείς αναφέρονται σε μαρτυρίες βαθιά μέσα στους αιώνες, αλλά ποιοι είναι και από πού ήρθαν; Άλλοι θεωρούν ότι οι ερπετοειδείς ήταν όντα που εξελίχθηκαν στη γη και άλλοι ότι ήρθαν από τον αστερισμό του Δράκοντα (Draco). Μέσα από άπειρους αυτόπτες μάρτυρες, έχουμε συγκεντρώσει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την πραγματική προέλευση των ερπετοειδών εξωγήινων, το ποιοι είναι και το ποιες είναι οι προθέσεις τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews