Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Πύρινη λαίλαπα στη Νεβάδα των ΗΠΑ


Οι πολίτες εκκενώνουν τα σπίτια τους ενώ ένας άνδρας πέθανε

Πύρινη λαίλαπα στη Νεβάδα των ΗΠΑΕκτός ελέγχου μαίνεται πυρκαγιά στη Νεβάδα των ΗΠΑ, με 9.500 ανθρώπους να έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους. Από τη πύρινη μανία κάηκαν 20 σπίτια ενώ ένας ηλικιωμένος άνθρωπος βρήκε τραγικό τέλος.

Celebrities που έχασαν κιλά και κέρδισαν… τις εντυπώσεις


Celebrities που έχασαν κιλά και κέρδισαν... τις εντυπώσεις (3)
Μπορεί να τους είχαμε συνηθίσει για καιρό με μία συγκεκριμένη εικόνα, αλλά εκείνοι την ανέτρεψαν.

Πρόκληση! Δίνουν 4,5 εκατομμύρια ευρώ για το Κανάλι της Βουλής


Την ώρα που οι έλληνες φορολογούμενοι υφίστανται τις δραματικές συνέπειες της εφαρμογής των απεχθέστερων δημοσιονομικών μέτρων, η Βουλή εξακολουθεί να....
σπαταλά υπέρογκα ποσά για να συντηρεί τους υπαλλήλους του τηλεοπτικού σταθμού του κοινοβουλίου.

H ΓΛΩΣΣΑ μας – ΔΙΑΒΑΣΤΕ

H ΓΛΩΣΣΑ μας – ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Με αφορμή την απίστευτη ασυνεννοησία που παρατηρήθηκε στον δημόσιο διάλογο σχετικά με το πανεπιστημιακό άσυλο… έγκριτος πανεπιστημιακός προσπάθησε να εξηγήσει με ένα ανέκδοτο τι ακριβώς συμβαίνει:
Φιλόλογος καθηγητής σε ξένο πανεπιστήμιο είπε:

Τι κάνουν 15 στρατιώτες μέσα σε μια… τουαλέτα;


perierga.gr - Τι κάνουν 15 στρατιώτες μέσα σε μια... τουαλέτα;Οι καθημερινές ασκήσεις στο στρατό είναι κάτι συνηθισμένο. Πρέπει οι στρατιώτες να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να φέρουν εις πέρας και την πιο δύσκολη αποστολή, υπακούοντας στις άνωθεν εντολές. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο αλλά ούτε και εφικτό, όμως όλοι οφείλουν να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Γιατί, ως γνωστόν, η προσπάθεια μετράει! Έτσι σκέφτηκαν και οι 15 στρατιώτες που «πρωταγωνιστούν» στο βίντεο που ακολουθεί, επιχειρώντας να… χωρέσουν όλοι μαζί μέσα σε μια μικροσκοπική τουαλέτα. Το βραβείο; Άδεια σε όλους για… πολύ γέλιο!

Παιδάκι ψάχνει στα σκουπίδια… σπαράζει η καρδιά σου [φωτο]

Παιδάκι ψάχνει στα σκουπίδια… σπαράζει η καρδιά σου [φωτο]
Χαλκίδα, ώρα 8 και μισή το πρωί:
Την ώρα που βλέπεις τα παιδάκια με μία τυρόπιτα στα χέρια να πηγαίνουν στο σχολείο, το κοριτσάκι της φωτογραφίας δεν έχει την πολυτέλεια αυτή.
Με την θερμοκρασία να δείχνει 7 βαθμούς Κελσίου και με μία φόρμα, χωρίς μπουφάν, πεινάει αλλά δεν έχει χρήματα για να πάρει ένα κολατσιό. Η μόνη της λύση ένας κάδος απορριμάτων γνωστού σούπερ μάρκετ στην πόλη.

Τί υπάρχει υπάρχει μέσα στο αυτοκίνητο εκτός απο το ζευγάρι που συνουσιάζεται (;)


Δείτε τί υπάρχει... και ευελπιστούμε πραγματικά αυτή η φωτογραφία να είναι προϊόν μοντάζ, διαφορετικά το ζευγάρι αυτό κατακτά επάξια τον τίτλο του πιο αναίσθητου, ασυνείδητου και ηλίθιου ζευγαριού της χρονιάς...

Τα φοιτητικά πάσο άδειασαν τα ταμεία


Το απίστευτο χάος με τη διανομή φοιτητικών πάσο σε φοιτητές

 που δεν τα δικαιούνταν προκάλεσε ζημία εκατομμυρίων ευρώ. Κατακόρυφη πτώση των φοιτητών μετά την αλλαγή του τρόπου χορήγησης της φοιτητικής ταυτότητας

Με περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ επιβαρύνθηκε ο κρατικός προϋπολογισμός από τη διανομή πάσο σε φοιτητές που δεν το δικαιούνταν κανονικά.

Η μεγαλύτερη διασπάθιση χρήματος, όπως αποκαλύφθηκε από τότε που η έκδοση πάσο γίνεται ηλεκτρονικά, παρουσιάζεται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. 

Συνοδήγηση σε αγωνιστικό: Προσοχή στο ρουχισμό...!


Η συνοδήγηση σε αγωνιστικό αυτοκίνητο, εκτός του ότι είναι ιδιαίτερα τρομακτική για τους μη μυημένους, είναι αναμφίβολα και… αφροδισιακή. Τουλάχιστον μετά την ολοκλήρωσή της… 
Όπως και να έχει πάντως όσοι έχουν τη χαρά να βιώσουν μία τέτοια εμπειρία, καλό είναι να είναι ντυμένη με τα ανάλογα ρούχα, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα σαν της κυρίας στο παρακάτω video…

ΣΟΚ! Διάσημος δημοσιογράφος-βιαστής οδηγείται στη φυλακή!


«Μπορεί να είναι ένας καλός δημοσιογράφος, δεν ξέρω, αλλά είναι βιαστής» είπε ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μανχάταν στο διάσημο Αμερικανό δημοσιογράφο Hugues Akassy...

Ο Akassy καταδικάστηκε για σειρά παρενοχλήσεων και επιθέσεων σε τέσσερις γυναίκες από το 2009 και το 2010. »Αυτό που ξέρω είναι ότι είστε ένας βιαστής,» επανέλαβε ο ο δικαστής στο 43χρονο δημοσιογράφο λίγο πριν οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτελέσει ποινή 20 χρόνων, πέντε χρόνια μικρότερη από τη μέγιστη για το βιασμό.

The Muppet... Saw

The Muppet... Saw

Οι πολυαγαπημένες μαριονέτες πρωταγωνιστούν σε θρίλερ

Terracota Army, ο παράξενος στρατός του αυτοκράτορα


Ένα από τα πιο διάσημα τουριστικά αξιοθέατα της Κίνας ανακαλύφτηκε το 1974 στην επαρχία Xi’an (Ζι-αν). Υπεύθυνος για αυτό ήταν ένας αγρότης της περιοχής, ο οποίος στην προσπάθειά του να κατασκευάσει ένα πηγάδι ανακάλυψε τυχαία ένα άγαλμα. Οι ανασκαφές που ακολούθησαν έφεραν στο φως τον πιο παράξενο στρατό του κόσμου.
perierga.gr - Terracota Army

5 τεστ μυαλού και ψυχολογίας… και θα πάθετε πλάκα!

5 τεστ μυαλού και ψυχολογίας… και θα πάθετε πλάκα!
Κάντε τα τεστ και θα κάταλάβετε γιατί έχουμε πάθει πλάκα…
TEST 1
Είναι η ιστορία μίας νέας κοπέλας.
Στην κηδεία της μητέρας της, βλέπει έναν νεαρό που δεν γνώριζε. Ήταν γοητευτικότατος, ο άντρας των ονείρων της.
Τον ερωτεύτηκε τρελά.
Μερικές μέρες αργότερα η…
νεαρή κοπέλα σκότωσε την ίδια της την αδελφή..

Facebook και Twitter είναι… η χαρά του διαρρήκτη!

Η πιο επικίνδυνη διαδρομή προς το σχολείο!


perierga.gr - Η διαδρομή για το σχολείο είναι μια... επικίνδυνη αποστολή!Το χωριό Pili βρίσκεται 125 μίλια μακριά από την περιφέρεια Xinjiang Uighur, χωμένο κυριολεκτικά μέσα στα βουνά της περιοχής και αποκομμένο εντελώς από τις πυκνοκατοικημένες περιοχές. Στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς Κινέζοι αξιωματούχοι αλλά και δάσκαλοι καταφθάνουν εδώ με σκοπό να μεταφέρουν τους 80 μαθητές στο σχολείο, αναλαμβάνοντας να φέρουν εις πέρας μια εντελώς επικίνδυνη αποστολή. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί τα παιδιά είναι υποχρεωμένα να περπατήσουν σε στενά μονοπάτια, να πιαστούν από σχοινιά, να σκαρφαλώσουν σε βράχια αλλά και να διασχίσουν ορμητικά ποτάμια, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή! Το περίεργο όσο και δύσκολο αυτό… ταξίδι προς το σχολείο διαρκεί δύο ημέρες, ενώ στο τέλος της διαδρομής τα παιδιά διαμένουν σε ειδικούς χώρους κοντά στο σχολείο μέχρι να τελειώσει η χρονιά, οπότε και επιστρέφουν στα σπίτια τους.

«Λευκή περιστερά» ο ΛΑΟΣ

«Λευκή περιστερά» ο ΛΑΟΣ
«Σήμερα είμαστε δύο κόσμοι: Οι ευρωπαϊστές και οι κομμουνιστές. Ο λαός καλείται να επιλέξει: Ή θα προχωρήσουμε με τον κομμουνισμό, δηλαδή τον σταλινι­σμό, ή θα προχωρήσουμε ευρωπαϊκά.Ξεχάστε τα κόμματα όπως τα ξέρατε. Σήμερα δεν υπάρχουν οι τεράστιες δι­αφορές μεταξύ ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑΟΣ. Είναι δυο κόσμοι, οι ευρωπαϊστές εναντίον των κομμουνιστών».
Το ψυχροπολεμικό δίλημμα – τοπο­θέτηση που ακούσαμε τόσο από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη στον ΣΚΑΪ όσο και από τον νεόκοπο υπουργό (!) Υποδομών (δηλαδή… Δη­μοσίων Έργων) Μ. Βορίδη στη συζή­τηση περί ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. – ΛΑΟΣ) Παπαδήμου στη Βουλή περιγράφει επα­κριβώς την επικίνδυνη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το πολιτικό σύστημα της χώρας, το οποίο, προκει­μένου να διασωθεί, μπαίνει στον πει­ρασμό να αξιοποιήσει ακόμη και τις ακροδεξιές του εφεδρείες.

Αναπάντεχο ατύχημα με γερανό στην Αυστραλία


Αναπάντεχο ατύχημα με γερανό στην Αυστραλία (1)
Δείτε φωτογραφίες από το αναπάντεχο ατύχημα που είχε ένας ολοκαίνουργιος και πανάκριβος γερανός στην Αυστραλία. Εκεί που είχε παρκάρει για να κάνει τη δουλειά του, ξαφνικά…

Μιλάμε... για… πραγματικό ταλέντο!!!

Ούτε που πάει το μυαλό σας ποιο είναι το ταλέντο αυτής της κοπέλας
Θαυμάστε το πραγματικό… (όχι το φαινομενικό) ταλέντο αυτής της κοπελιάς

BLUE BEAM – UFO H ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 [βίντεο]

BLUE BEAM – UFO H ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 [βίντεο]
BLUE BEAM – UFO H ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666
ΘΥΜΙΣΟΥ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ

Η ιστορία ενός "φαντάσματος"


Εγκαταλελειμμένο και έρημο εδώ και είκοσι επτά ολόκληρα χρόνια, ένα ιστορικό κτίριο
στον Περισσό αναζητά τώρα νέα ταυτότητα. Είναι το κτίριο όπου άλλοτε στεγαζόταν η περιβόητη Ασφάλεια Προαστίων της πρώην Χωροφυλακής, που διαλύθηκε μετά την ενοποίησή της με την τότε Αστυνομία Πόλεων.

Στα κρατητήριά του, που αποτελούσαν φόβητρο για παρανόμους και νομοταγείς, «φιλοξενήθηκαν» βαρύγδουπα ονόματα. Στα γραφεία του πονοκεφάλιασαν αξιωματικοί που έφτασαν πολύ υψηλά στην ιεραρχία της ενοποιημένης ΕΛ.ΑΣ. Και στα ανήλιαγα υπόγειά του βασανίστηκαν πολλοί αντιστασιακοί…

Τα 25 χειρότερα passwords για το 2011

Τα 25 χειρότερα passwords για το 2011

Τι πρέπει να αποφύγετε

Συνέχεια ακούτε και διαβάζετε σε διάφορα site και από ειδικούς, ότι θα πρέπει να μην χρησιμοποιείτε απλά passwords, εάν θέλετε να αποφύγετε να πέσετε θύματα ηλεκτρονικού εγκλήματος. To SplashData, λοιπόν, παρουσίασε την καθιερωμένη ετήσια λίστα του με τους χειρότερους κωδικούς που έχουν επιλεγεί.

Η λέξη «password» είναι αυτή που έχει καταλάβει την κορυφή στη λίστα με τα χειρότερα password που χρησιμοποιήθηκαν, με τη σειρά να πηγαίνει με την συχνότητα που εμφανίστηκαν.

Θα δει και ο ΓΙΩΡΓΟΣ την Τρόικα!

Θα δει και ο ΓΙΩΡΓΟΣ την Τρόικα!
Είχε δεν είχε πάλι τρύπωσε ο Γιώργος και θα κάνεις τις συναντήσεις του. Η Τρόικα στο πλαίσιο της επίσκεψης της στην Αθήνα, θα συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση και …πρώτο-πρώτο (στις 10 το πρωί) θα δει τον Γιώργο, σε μια συνάντηση με πολύ πρόσφατες μνήμες
Έτσι ο Γιώργος πάλι θα κάνει το …κομμάτι του, αφού ο άνθρωπος , άσχετα με τα όσα δήλωνε, φαίνεται οτι η καρέκλα του αρέσει….

ΔΕΙΤΕ: Η πιο καυτή αθλήτρια στον κόσμο!!! (Photos)


Η συγκεκριμένη αθλήτρια ονομάζεται Allison Stokke και αγωνίζεται στο άλμα επί κοντώ!
Φυσικά πρόκειται για μια καυτή γυναίκα, η οποία εκτός από πολύ καλή στο άθλημα της, είναι επίσης πολύ καλή στο να ξεσηκώνει το αντρικό κοινό...
Και αν έχετε αμφιβολίες, δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και να είστε σίγουροι πως θα σας ξετρελάνει…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews