Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Πανέμορφες γυναίκες


Πανέμορφες γυναίκες (1)
Απολαύστε το 31ο μέρος του αφιερώματος σε όμορφες γυναίκες…

Oetzi η Μούμια των πάγων 5300 ετών!!


Η μούμια του αρχαίου ανθρώπου ανακαλύφθηκε στους πάγους το 1991 στις άλπεις του Τυρόλου στην κοιλάδα του Ötztal σε ύψος 3200 μέτρων.Η ηλικία του μετρήθηκε με την μέθοδο του radiocarbon και είναι 5300 ετών.

Αρσενικό ελάφι ερωτεύτηκε ξανθιά και την πήρε στο κατόπι (Video) Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2011/11/arseniko-elafi-erwteutike-ksanthia-kai-tin-pire-sto-katopi/#ixzz1elSSGZzd


Αρσενικό ελάφι ερωτεύτηκε ξανθιά και την πήρε στο κατόπι
Μια παρέα νεαρών είχε πάει βόλτα στην εξοχή όταν συνάντησε ένα φιλικό, εκ πρώτης όψεως, αρσενικό ελάφι. Όπως αποδείχθηκε βέβαια στην πορεία, το νεαρό ζώο ήταν κάτι παραπάνω από φιλικό, αφού ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα μια ξανθιά κοπέλα από την παρέα και την πήρε στο κατόπι έχοντας πονηρούς σκοπούς! Η συνέχεια ήταν ξεκαρδιστική και έχει γίνει μεγάλη επιτυχία στο YouTube…

Η κλήση Μπρέιβικ στην αστυνομία την ώρα των φόνων

Η κλήση Μπρέιβικ στην αστυνομία την ώρα των φόνωνΤο ηχητικό απόσπασμα της πρώτης κλήσης του μακελάρη της Ουτόγια, Άντερς Μπέχρινγκ Μπρέιβικ, προς την αστυνομία μπόρεσαν να ακούσουν οι για πρώτη φορά την Παρασκευή οι Νορβηγοί.
Ο Μπρέιβικ τηλεφώνησε στην αστυνομία από το μικρό νορβηγικό νησί, δίνοντας αρχικά το όνομά του και λέγοντας ότι θέλει να παραδοθεί, χωρίς, ωστόσο, να εξηγεί το γιατί.

Ροναλντίνιο, σε βλέπουν!


Τι κάνει ο Βραζιλιάνος άσσος μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του;


Σάλος έχει προκληθεί στη Βραζιλία από ένα βίντεο από web-κάμερα στο οποίο ένας άνδρας, που αναγνωρίζεται ως ο Ροναλντίνιο, αυτοϊκανοποιείται! Το βίντεο «ανέβηκε» για λίγα λεπτά στο Youtube, αλλά αποσύρθηκε γρήγορα λόγω του περιεχομένου του. Ο αδερφός και μάνατζερ του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ της Φλαμένγκο και φερόμενου μεταγραφικού στόχου του Παναθηναϊκού, Ρομπέρτο ντε Ασίς, προανήγγειλε μηνύσεις για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του «Ρόνι», δίχως να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει πως ήταν ο ίδιος πρωταγωνιστής στο σχετικό βίντεο. 

Δυναμώστε εύκολα τους μηρούς σας

Δυναμώστε εύκολα τους μηρούς σας

Με μία απλή άσκηση!

Ο τετρακέφαλος μυς είναι από τους σημαντικότερους του ανθρώπινου σώματος, καθώς αποτελεί τον βασικότερο μυ αναφορικά με την σταθεροποίηση της άρθρωσης του γόνατος. Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε για τραυματισμούς ή και πόνους στα γόνατα και όλα αυτά από ελλειπή άσκηση στον εν λόγω μυ. 

Αντιθέτως ένας γυμνασμένος τετρακέφαλος μειώνει πολύ τις πιθανότητες για τραυματισμό στα γόνατα που προκαλούνται κυρίως από ανεβοκατέβασμα σκάλας και από παρόμοιες δραστηριοτήτες, ενώ μας κάνει να νιώθουμε ότι πατάμε γενικότερα καλύτερα στα πόδια μας και με λιγότερη κούραση στις κινήσεις μας.

3D Ζωγραφιές στο δρόμο #12


3D Ζωγραφιές στο δρόμο (2)
Καλλιτέχνες του δρόμου δημιουργούν εκπληκτικά έργα τέχνης που ξεγελούν το μάτι και εντυπωσιάζουν!

Τα ΜΑΤ συλλαμβάνουν μέλη του «Δεν Πληρώνω» στη ΔΕΗ της Καλλιθέας

ΒΙΝΤΕΟ: Τα ΜΑΤ συλλαμβάνουν μέλη του «Δεν Πληρώνω» στη ΔΕΗ της Καλλιθέας


Επίθεση από τα ΜΑΤ δέχτηκαν στις 12.50 το πρωί της Παρασκευής μέλη του Κινήματος «Δεν Πληρώνω» ενώ πραγματοποιούσαν παρέμβαση στη ΔΕΗ της Καλλιθέας (Σκίπη και Αραπάκη 104).
ΒΙΝΤΕΟ -->

Το μοναδικό πάρκο των «τεσσάρων εποχών»!


To Zion National Park βρίσκεται στα νοτιοδυτικά των ΗΠΑ, στη Γιούτα και καλύπτει μια έκταση 229  τετραγωνικών μιλίων, ενώ το μήκος του φτάνει τα 15 μίλια. Βρίσκεται στη συμβολή του Οροπεδίου του Κολοράντο με την περιοχή Mojave κοντά στην έρημο και λόγω της μοναδικής γεωγραφικής τοποθεσίας του καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία χλωρίδας και πανίδας. 
Perierga.gr - Zion National Park

Πορνοδέντρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ!!! (12 pics)


Όταν η φύση μεγαλουργεί...!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews