Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Χαλί τίγρης από 500.000 τσιγάρα


Χαλί τίγρης από 500.000 τσιγάρα (1)
Η Xu Bing, μία από τις πιο γνωστές σύγχρονες καλλιτέχνιδες της Κίνας, έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό χαλί τίγρης από 500.000 τσιγάρα!

Εξαπατούσε ανέργους με ταρίφα 50 ευρώ

Εξαπατούσε ανέργους με ταρίφα 50 ευρώ

Στα «δίχτυα» της έπεσαν τουλάχιστον 20 άτομα

Μία 34χρονη Ρουμάνα που εμφανιζόταν ως υπάλληλος πρεσβείας ξένης χώρας, εξαπατούσε πολίτες που έψαχναν για δουλειά, με το πρόσχημα ότι θα μεσολαβούσε για την πρόσληψή τους στην πρεσβεία.

Ώρα Ελλάδας μεσάνυχτα και κάτι…

Ώρα Ελλάδας μεσάνυχτα και κάτι…

Στην κρίσιμη ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που θα διεξαχθεί τα μεσάνυχτα είναι στραμμένα τα βλέμματα σε Ελλάδα και διεθνή κοινότητα.
Η κυβέρνηση η οποία ένα 24ωρο πριν βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού, με βουλευτές του κόμματος και τους υπουργούς να λένε όχι στο δημοψήφισμα και να ζητούνκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, πρέπει να συγκεντρώσει τα «ναι» από τους μισούς συν έναν παρόντες βουλευτές, και πάντως όχι λιγότερες από 120 ψήφους.

Έπαιξε Μονόπολη και πήγε κατευθείαν φυλακή (κυριολεκτικά)


Θυμάστε την εντολή στο δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι Μονόπολη “Πήγαινε κατευθείαν φυλακή”; Πράγματι, εκεί κατέληξε μία 60χρονη παίζοντας Μονόπολη, όταν το παιχνίδι με το σύντροφό της πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Για τη Λόρα Τσάβεζ ο λόγος, η οποία παίζοντας Μονόπολη εκνευρίστηκε για αδιευκρίνιστους λόγους, και αντί να καταφύγει σε κάποια πιο... συμβατική αντίδραση (να γυρίσει το τραπέζι ανάποδα να πετάξει τα πιόνια, να αρχίζει να βρίζει κτλ) πήρε ένα τραπεζομάχαιρο και κατάφερε αλλεπάλληλα τραύματα στο σύντροφό της.

"Fuck You Papandreou" . Το βίντεο που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο



Η Ιταλία ζήτησε την βοήθεια του ΔΝΤ

Η Ιταλία ζήτησε την βοήθεια του ΔΝΤ
Η Ιταλία αποφάσισε με δική της πρωτοβουλία να ζητήσει από το ΔΝΤ να ελέγχει τις δεσμεύσεις που αποφασίστηκαν στη σύνοδο του G-20 στις Κάννες. Η είδηση έγινε γνωστή από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής επιτροπής Μανουέλ Μπαρόζο και μεταδίδεται στα Ιταλικά Μέσα ενημέρωσης.

Ενεργειακή αναβάθμιση για το Πανεπιστήμιο Πατρών

Ενεργειακή αναβάθμιση για το Πανεπιστήμιο Πατρών

Εντάσσεται στα κονδύλια του ΕΣΠΑ

Ως μοντέλο οικολογικού κτιρίου και για άλλα πανεπιστήμια αναμένεται να λειτουργήσει το κτίριο της σχολής των Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών μετά τη σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ του Πανεπιστημίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την ένταξη στο ΕΣΠΑ με το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου. 

Ένας στους δύο Θεσσαλονικείς ζει με δανεικά ή αποταμιεύσεις

Με δανεικά ή εις βάρος των αποταμιεύσεών του ζει το 49% των καταναλωτών του νομού Θεσσαλονίκης, από 40% τον Μάρτιο, ίσα-ίσα τα φέρνουν βόλτα το 41%, από 48%, ενώ το ποσοστό των νοικοκυριών που δηλώνει ότι αποταμιεύει (λίγο ή πολύ) έπεσε για πρώτη φορά κάτω του 10%.

Αυτό προκύπτει από την τελευταία έρευνα του «Βαρόμετρου» του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Πέταξαν μωρό στα σκουπίδια!!


Τέσσερις γιατροί ενός νοσοκομείου της νότιας Κίνας απολύθηκαν γιατί έσπευσαν να απαλλαγούν από ένα νεογέννητο το οποίο θεώρησαν νεκρό, ενώ αυτό ζούσε, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της κινεζικής εφημερίδας Νέα του Πεκίνου.


Οι αρμόδιες αρχές διενεργούν έρευνες για το συμβάν αυτό, το οποίο σημειώθηκε στις 26 Οκτωβρίου σε νοσοκομείο της πόλης Φοσάν στην επαρχία Γκουαντόνγκ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Λιου Ντονγκμέι, έγκυος στον όγδοο μήνα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συσπάσεις και πόνους στην κοιλιά. Η γυναίκα γέννησε, αλλά το μωρό δεν έκλαψε, ούτε φαινόταν να αναπνέει και το πρόσωπό του ήταν μελανιασμένο.

"Δεχόμαστε νηοψία χωρίς βία",λένε οι ακτιβιστές της Γάζας.Βίντεο


Το ισραηλινό πολεμικό ναυτικό επικοινώνησε με τα δύο πλοία, ένα ιρλανδικό και ένα καναδικό, που απέπλευσαν από την Τουρκία και θα προσπαθήσουν να σπάσουν το ναυτικό αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό και τους συντονιστές της ομάδας.

   


Το ισραηλινό ναυτικό επικοινώνησε με τον μικρό στολίσκο, που αποτελείται από το ιρλανδικό πλοίο Saoirse ("ελευθερία" στα κελτικά) και το καναδικό Tahrir ("ελευθερία" στα αραβικά) και βρίσκεται 50 ναυτικά μίλια από τις ακτές της Γάζας, στις 13:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας).

  


Σε ανακοίνωσή του ο ισραηλινός στρατός διευκρίνισε ότι "υπήρξε μία αρχική επικοινωνία μεταξύ του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού και των δύο πλοίων".

   

Κρεμαστινός: Θα διασπαστεί το ΠΑΣΟΚ

Κρεμαστινός: Θα διασπαστεί το ΠΑΣΟΚ
Διάσπαση του ΠΑΣΟΚ βλέπει ο πρώην υπουργός Δημήτρης Κρεμαστινός, σε περίπτωση που μεγάλος αριθμός βουλευτών δεν δώσει ψήφο εμπιστοσύνηςκαι υποστηρίζει πως η αποψινή ψήφος «δεν είναι ψήφος εμπιστοσύνης, αλλά ενότητας».

Παραιτήθηκε ο Βγενόπουλος από την Marfin



Ο Ανδρέας Βγενόπουλος παραιτήθηκε από την Marfin και έδωσε στην δημοσιότητα της εξής ανακοίνωση:
Υπέβαλα σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του μη εκτελεστικού Προέδρου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της MARFIN POPULAR BANK και πρότεινα ως αντικαταστάτη μου τον κ. Κωνσταντίνο Μυλωνά που μέχρι στιγμής εκτελούσε καθήκοντα μη εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας.

Νέα τραγωδία σε ορυχείο της Κίνας με τέσσερις νεκρούς

Νέα τραγωδία σε ορυχείο της Κίνας με τέσσερις νεκρούς
Άλλοι τέσσερις ανθρακωρύχοι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 50 τραυματίστηκαν στην Κίνα.
Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν «κομματιάστηκε» ένας βράχος (σ.σ. συχνό φαινόμενο σε ορυχεία σε μεγάλα βάθη) στο ανθρακωρυχείο στην επαρχία Χενάν, την ώρα που στις στοές του εργάζονταν 75 άνθρωποι.

Τους δουλεύει και τον ακούνε!



Ο Παπανδρέου όπως είπαμε χιλιάδες φορές από δω μέσα, ως γνήσιος απολυταρχικός και κατοχικός ηγεμών, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την εξουσία.
Οι βουλευτές του όμως επιμένουν να τον στηρίζουν γιατί τώρα τρώνε το νέο του παραμύθι…
Θα φύγει, λέει, αφού πάρει ψήφο εμπιστοσύνης!!!!!

Αρχολίπαρος και Σπουδαρχίδης


Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εισερχόμενος στη Βουλή δήλωσε :
«Αν τα παιδιά της Βοστώνης, ο κ. Παπανδρέου πάψει να φαντάζει ως Αρχολίπαρος και ο κ. Σαμαράς ως Σπουδαρχίδης, ο τόπος δεν θα δει προκοπή.»

Πληρωθείτε για να βλέπετε διαφημίσεις

Ένας εύκολος τρόπος για να βγάλει κανείς ένα χαρτζιλίκι είναι να διαθέσει λίγο χρόνο και να βλέπει διαφημίσεις. Με έναν λογαριασμό pay pal ή pay alerrt μπορείτε να βγάλετε λίγα χρήματα, μην φανταστείτε πολλά, αλλά κάτι είναι κι αυτό στις μέρες κρίσης που ζούμε...
Αν θέλετε να δοκιμάσετε τα παρακάτω μπανερ θα σας μεταφέρουν σε κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες για να τις δοκιμάσετε κάνοντας register

Το Ευρώ αντιμέτωπο με την λαϊκή ετυμηγορία

Η απόφαση της 27ης Οκτωβρίου δεν έδωσε τελικά αποτελεσματική λύση για το πρόβλημα της ευρωζώνης επισημαίνει ο Economist. «Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, το ευρώ θα περάσει τη βάσανο της λαϊκής ετυμηγορίας. Αν δεν συνέλθουν οι ηγέτες της Ευρωζώνης, η ‘συνάντηση’ του ενιαίου νομίσματος με τη λαϊκή ετυμηγορία μπορεί να αποδειχθεί μοιραία για το Ευρώ» τονίζει.

Ο μοναδικός ηγέτης παγκοσμίως που ζητά ψήφο εμπιστοσύνης για να ... φύγει


Γράφει ο 29-26

Κάθε φορά πιστεύουμε οτι τα έχουμε δει όλα απο αυτόν τον άνθρωπο αλλά κάθε φορά η πραγματικότητα μας διαψεύδει. Το μεγαλωμένο ως μελλοντικός πρωθυπουργός παιδί, αυτά έμαθε αυτά κάνει: πηγαίνει στο ΔΝΤ, σε κουρέματα, σε χρεοκοπίες, σε δημοψηφίσματα και σε κάθε του απόφαση έχει τα δίποδα να τον χειροκροτούν απο κάτω.

Ο τελευταίος εκβιασμός: ψηφίστε με για να φύγω. Επειδή θέλω να φύγω ως επιτυχημένος. Και αυτή την στιγμή υπουργοί και βουλευτές έχουν πέσει πάνω του να τον πείσουν οτι είναι επιτυχημένος αλλά πρέπει να φύγει γιατί ''ο λαός δεν τον καταλαβαίνει''. Τα κάνουν όλα για να τον ξεφορτωθούν. Όπως οι στενοί συγγενείς λένε στον τρελό ανιψιό οτι ο γάιδαρος πετάει.

Νέο αθλητικό blog


Κάναμε ένα ακόμα ιστολόγιο, κυρίως για τους ποδοσφαιρόφιλους φίλους μας:

superligda.blogspot.com
 


  
Το superligda (εκ του Super League ή Σούπερ Λίγκα προερχόμενο) θα πραγματεύεται θέματα ποδοσφαίρου και κυρίως ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπορεί το ποδόσφαιρό μας να είναι παρακμιακό, cult,  στημένο, αντιτουριστικό, αντιθεαματικό και οτιδήποτε άλλο ξεκινάει από αντί, αλλά δεν παύει να είναι το ποδόσφαιρό μας και να το γουστάρουμε! Μεγαλώσαμε με Α' Εθνική, Νίκο Αναστόπουλο, Μπάμπη Τεννέ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ και ΠΡΟ-ΠΟ και αυτό δεν αλλάζει. Το ιστολόγιο αυτό θα μιλάει κυρίως για μπαλίτσα, τακτικές και συστήματα, γιατί έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε σε αθλητικά sites για εισαγγελείς, οικονομικά ανοίγματα, διοικήσεις πρωτοδικείου κι επεισόδια. Όταν μπορούμε κι έχουμε έμπνευση θα δίνουμε και κανένα προγνωστικό.

Η σπηλιά των γιγάντιων κρυστάλλων


Το ορυχείο Naica βρίσκεται στην έρημο Chihuahua στο Μεξικό. Χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα για την εξόρυξη μολύβδου.
Εδώ και έναν αιώνα, οι εργάτες του ορυχείου ανακαλύπτουν κατά καιρούς διάφορες σπηλιές με μεγάλους κρυστάλλους αποτελούμενους από γύψο. Η πιο πρόσφατη όμως ανακάλυψη ήταν και η πιο θεαματική.
Σπηλιά κρυστάλλων

Πώς θα «παγώστε» το χρόνο!


Υιοθετήστε 4 καλές διατροφικές συνήθειες

Πώς θα «παγώστε» το χρόνο!Όλοι θέλουμε να παρατείνουμε την νεανική εμφάνιση όσο περισσότερο μπορούμε. Οι διαθέσιμες μέθοδοι είναι πολλές ποια είναι όμως η πιο αποτελεσματική; Ο ιδανικότερος τρόπος για να εγκαταστήσετε ένα μόνιμο αποτέλεσμα προέρχεται εκ των έσω και αφορά την ισορροπημένη διατροφή. Υιοθετήστε 4 καλές διατροφικές συνήθειες και «σταματήστε το χρόνο»

Δημιουργίες από κουτάκια μπύρας


Τα πρωτότυπα δημιουργήματα που ακολουθούν είναι το εντυπωσιακό αποτέλεσμα ενός προγράμματος. Κατά τη διάρκεια αυτού, νέοι καλλιτέχνες χρησιμοποιώντας κουτάκια μπύρας, έφτιαξαν μινιατούρες ανθρώπων, κτηρίων, οχημάτων και πολλά άλλα.
κουτάκια μπύρας

Ο σκύλος μυρίστηκε... 30 κιλά χασίς


Συνελήφθη ένας 36χρονος αλλοδαπός

Ο σκύλος μυρίστηκε... 30 κιλά χασίςΈνας 36χρονος άνδρας συνελήφθη στο λιμάνι της Ρόδου, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και έπειτα από υπόδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Έτοιμα για ηλεκτροδότηση τα τακτοποιημένα αυθαίρετα

Έτοιμα για ηλεκτροδότηση τα τακτοποιημένα αυθαίρετα
Προς ηλεκτροδότηση είναι πλέον τα αυθαίρετα, οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν ήδη πληρώσει την πρώτη δόση των προστίμων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΔΕΗ περιμένει τη σχετική εγκύκλιο από το ΥΠΕΚΑ, προκειμένου να ξεκαθαριστούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Σημειώνεται ότι μέχρι το τέλος Οκτωβρίου υποβλήθηκαν 29.343 αιτήσεις για την τακτοποίηση αυθαιρέτων.

Puzzlewood: Ένα αρχαίο δάσος… λαβύρινθος!


To Puzzlewood βρίσκεται στο Coleford του Gloucestershire στην Αγγλία και καλύπτει μια περιοχή συνολικής έκτασης 14 στρεμμάτων. Η ύπαρξή του χρονολογείται από τη ρωμαϊκή περίοδο, και ενδεχομένως πολύ νωρίτερα, γεγονός που το κατατάσσει στα αρχαιότερα δάση του κόσμου.
perierga.gr - Puzzlewood: Ένα αρχαίο δάσος... λαβύρινθος!

Φωτογραφίες από την χθεσινή πορεία του ΠΑΜΕ στην Θεσσαλονίκη




Ζώντας μέσα σε ένα τεράστιο… κοχύλι!



Όταν η αρχιτεκτονική ομάδα Arquitectura Orgánica έλαβε μια απρόσμενη εντολή από μια οικογένεια στο Μεξικό, θεώρησε ότι αυτή ήταν μια μεγάλη πρόκληση: Έπρεπε να ανακατασκευάσουν ένα «συμβατικό» σπίτι στα περίχωρα της πόλης, έτσι ώστε να μοιάζει με τεράστιο κοχύλι!
perierga.gr - Ζώντας μέσα σε ένα τεράστιο... κοχύλι!

Άφωνους άφησε τους Βρετανούς η Κανέλλη: Το βίντεο της συνέντευξης



Η Λιάνα Κανέλλη εμφανίστηκε στο βρετανικό κανάλι 4 για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και υποστήριξε ότι το ελληνικό δημοψήφισμα είναι σαν να σε ρωτάνε «αν θέλεις να πεθάνεις ή αν θέλεις να σε σκοτώσουν».

Για έναν πιο αδύνατο εαυτό!

Για έναν πιο αδύνατο εαυτό!

Πρόγραμμα 24 ωρών!

Αξιοποίησε τον μεταβολισμό σου στο έπακρο με αυτό τον καθημερινό οδηγό.

7 π.μ.
Τράβηξε τις κουρτίνες!
Ο μεταβολισμός σου κοιμάται μαζί με το σώμα σου γιατί δεν είσαι ενεργητική. Το φως του ήλιου μειώνει τις ορμόνες του ύπνου, όπως η μελατονίνη και βοηθά τον μεταβολισμό σου να ξυπνήσει.

7:30 π.μ
Κάθισε για πρωινό
«Πρέπει να φας αμέσως το πρωί αλλιώς το σώμα σου θα μπει σε διαδικασία συντήρησης και αυτό σημαίνει ότι το σώμα σου θα καίει θερμίδες σε πιο αργούς ρυθμούς», λέει η Zuckerbrot. Προτείνει να τρως ένα μπολ με δημητριακά και φρούτα.

Σκηνή καταδίωξης βγαλμένη από ταινία του Hollywood

Σκηνή καταδίωξης βγαλμένη από ταινία του Hollywood

Περιπολικό κάνει τα αδύνατα δυνατά για να συλλάβει έμπορους ναρκωτικών

Περιπολικό στην Βραζιλία καταδίωξε ένα κινούμενο αεροπλάνο για να συλλάβει μία ομάδα από εμπόρους ναρκωτικών. 

Δύο νέα είδη οχιάς [φωτο]

Δύο νέα είδη οχιάς [φωτο]
Μια ομάδα ζωολόγων του πανεπιστημίου Bangor της Μεγάλης Βρετανίας κατέγραψε δύο νέα είδη οχιάς στη νοτιοανατολική Ασία.
Παλιότερα τα είχαν λανθασμένα κατατάξει σε άλλη γνωστή κατηγορία, όμως γενετικά τεστ και αναλύσεις του κεφαλιού και του λεπιδωτού δέρματος κατέδειξαν ότι πρόκειται για δύο νέα είδη της οικογένειας των βιπερίδων.

Το πρώτο κάθετο οικολογικό «χωριό»!


Το πρωτότυπο κάθετο «χωριό» ονομάζεται «Coral Reef» και είναι στην ουσία ένα φουτουριστικό κτίριο που αποτελείται από δύο συγκροτήματα κατοικιών, ικανά να στεγάσουν μέχρι 1.000  οικογένειες. Για τη δημιουργία του ο διάσημος αρχιτέκτονας Vincent Callebaut εμπνεύστηκε από την οργανική μορφή των κοραλλιών, παρουσιάζοντας ένα οικολογικό «χωριό» που ναι μεν αναπτύσσεται κάθετα αλλά προσφέρει στους κατοίκους όλα τα πλεονεκτήματα της ζωής στο… χωριό.
perierga.gr - Το πρώτο κάθετο οικολογικό "χωριό"!

ΒΙΝΤΕΟ: Μία ημέρα στον κόσμο στον… ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ σας!

ΒΙΝΤΕΟ: Μία ημέρα στον κόσμο στον… ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ σας!
Μία ώρα και τριάντα πέντε λεπτά αρκούν για να δείξουν το πέρασμα μιας μέρας σε όλον τον κόσμο –ακούγεται απίθανο όμως ο σκηνοθέτης Kevin MacDonald και ο Ridley Scott (μαζί με τον αδελφό του) το κατάφεραν χρησιμοποιώντας σαν οπερατέρ 80.000 χρήστες του YouTube από 192 χώρες!

Μεγάλη πτώση η χρήση του Εxplorer


Συνεχίζεται η πτώση του browser τηςMicrosoft, του Ιnternet Explorer, αφού για πρώτη φορά εδώ και μια δεκαετία, το ποσοστό των χρηστών που περιηγείται μέσω αυτού έπεσε κάτω από το 50%.

Κάρπαθος: Συνελήφθησαν γιατροί για ασέλγεια σε 15χρονη

Κάρπαθος: Συνελήφθησαν γιατροί για ασέλγεια σε 15χρονη
Την προσωρινή κράτηση δύο γνωστών ιατρών της Καρπάθου που φέρονται να ήλθαν σε σεξουαλική επαφή με μία 15χρονη Ουκρανέζα, διέταξε ο τακτικός Ανακριτής Βασίλης Καραναστάσης και ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κ. Μπούτσικος.

Πιείτε λευκό τσάι!


Όπλο κατά της παχυσαρκίας

Πιείτε λευκό τσάι!Το λευκό τσάι αποτελεί το λιγότερο επεξεργασμένο τσάι με αποτέλεσμα να περιέχει τα υψηλότερα ποσοστά αντιοξειδωτικών ουσιών. Τα αντιοξειδωτικά είναι θρεπτικά συστατικά που προστατεύουν τον ανθρώπινο οργανισμό από τις βλαβερές συνέπειες των ελευθέρων ριζών. Οι ελεύθερες ρίζες παράγονται από τις διάφορες αντιδράσεις που πραγματοποιούνται στον οργανισμό και καταστρέφουν το ανθρώπινο DNA.

Τα τελευταία χρόνια πληθώρα επιστημονικών μελετών κατέδειξε τα πλεονεκτήματα της κατανάλωσης λευκού τσαγιού στη συσσώρευση των λιποκυττάρων στο λιπώδη ιστό. Εκχυλίσματα του βοτάνου του λευκού τσαγιού που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτές τις μελέτες φάνηκε να αναστέλλουν την παραγωγή νέων λιποκυττάρων με αποτέλεσμα την κινητοποίηση και τη διάσπαση λιπαρών οξέων από ώριμα λιποκύτταρα.

Σάλπι… εμπιστοσύνης!

Σάλπι… εμπιστοσύνης!

Ο Πρωθυπουργός ψάχνει… ψήφο εμπιστοσύνης! Ο ΠΑΟΚ την βρήκε στον Σαλπιγγίδη (2 γκολ και μια ασίστ) που οδήγησε στον… περίπατο (3-1) επί της Σάμροκ Ρόβερς και βρέθηκε στην 1η θέση του ομίλου!

ΒΙΝΤΕΟ: ΦΑΡΣΑ της ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη


ΒΙΝΤΕΟ: ΦΑΡΣΑ της ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Το δράμα του ελικοπτέρου… Μία απολαυστική φάρσα έκανε η Ελληνοφρένεια στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπου ζητούσε απελπισμένα την εκκένωση του χώρου γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου για να καταφέρει να προσγειωθεί το… ελικόπτερο όπως πολύ «στοχευμένα» ανέφερε και το CNN
Εμείς ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΥΜΕ την απάντηση της υπαλλήλου,  όταν ερωτήθηκε τι θα γινόταν στην περίπτωση που… τα καύσιμα του ελικοπτέρου δεν φτάσουν και αυτό πέσει πάνω στην Βουλή:

Πλησιάζει ο αστεροειδής με την «ταυτότητα» της Γης...


Η επιστημονική κοινότητα ετοιμάζεται να υποδεχτεί την επόμενη Τρίτη, 8 Νοεμβρίου, τον 2005 YU55, έναν αστεροειδή που θα περάσει πολύ κοντά από τη Γη και είναι πιθανό να κρύβει πολύτιμα στοιχεία για τη δημιουργία του πλανήτη μας.

Ερχεται με αποκαλύψεις

Ο 2005 YU55 είναι ένας μικρός διαστημικός βράχος με διάμετρο 400 περίπου μέτρων που σύμφωνα με 
τους υπολογισμούς των ειδικών θα πλησιάσει τη Γη σε απόσταση 200 χιλιάδων χλμ. Πρόκειται για το κοντινότερο πέρασμα του 2005 YU55 από τον πλανήτη μας τα τελευταία 200 χρόνια. Το μικρό του μέγεθος δεν θα επιτρέψει στους ερασιτέχνες αστρονόμους να τον παρατηρήσουν αλλά ήδη τα μεγαλύτερα επίγεια τηλεσκόπια όπως αυτά στο Παρατηρήτηριο Αρέσιμπο θα στρέψουν το βλέμμα τους προς τον αστεροειδή. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews