Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Lais Ribeiro: Η μελαχρινή καλλονή από τη Βραζιλία «αναστατώνει»


Ο νέος, περιζήτητος «άγγελος» της Victoria’s Secret 
Από τα ανερχόμενα μοντέλα της Βραζιλίας και άγγελος της Victoria’s Secret, η Lais Ribeiro, αν και μόνο 20 χρόνων, έχει ένα καλό βιογραφικό που θα το ζήλευαν πολλές συνάδελφοί της. Εχει συνεργαστεί με τους Roberto Cavalli, Gucci, Bottega Venete, Dolce&Gabbana, Vercase και είναι περιζήτητη για φωτογραφήσεις μαγιό και εσωρούχων. Η Ribeiro, με τη μεταξένια επιδερμίδα, όπως χαρακτηριστικά γράφουν τα περιοδικά, είναι ήδη μητέρα ενός δίχρονου παιδιού. 

Ποιες αλλαγές έρχονται στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ από 30/1


Ποιες αλλαγές έρχονται στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ από 30/1


Σημαντικές αλλαγές στη διαδικασία εγγραφής των ανέργων στα μητρώα του ΟΑΕΔ επέρχονται από 30 Ιανουαρίου με απόφαση του διοικητή του οργανισμού, κ. Ηλία Κικίλια.
Πλέον οι επιδοτούμενοι άνεργοι δεν θα χρειάζεται να προσέρχονται κάθε μήνα για να δώσουν το παρόν προκειμένου να εισπράξουν το επίδομα καθώς η αυτοπρόσωπη παρουσία γίνεται τρίμηνη. Επίσης, για να εγγραφεί κάποιος στο μητρώο των ανέργων, θα πρέπει πλέον υποχρεωτικά να προσκομίζει και αντίγραφο της φορολογικής δήλωσης ή του εκκαθαριστικού της εφορίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι θα χάνουν την ιδιότητα του ανέργου -και τα επιδόματα ανεργίας οι επιδοτούμενοι – αν δεν εμφανίζονται στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ σε 5 εργάσιμες ημέρες πριν ή μετά τη λήξη ισχύος των δελτίων ανεργίας που ορίζεται στους τρεις μήνες.
Ισχύς Δελτίου Ανεργίας

Κυλιούνται στα αποφάγια για να θεραπευτού από δερματολογικές παθήσεις!!!!!!!!!


BINTEO: Κυλιούνται στα αποφάγια της υψηλής κοινωνίας


Πρόκειται για μια τελετή στην Ινδία κατα την οποία άτομα κυλιούνται στο πάτωμα, πάνω απο αποφάγια υψηλών κοινωνικών στρωμάτων.
Αυτό πιστεύουν πως θα τους θεραπεύσει απο διάφορες δερματολογικές παθήσεις. Η τελετή αυτη λέγεται made snana και έχει προκαλέσει πάρα πολλές αντιδράσεις. Θεωρείται υποτιμητική και εξευτελιστική για το ανθρώπινο γένος και για αυτό περισσότεροι απο 25 θρησκευτικοί ηγέτες της Ινδίας έχουν ζητήσει την άμεση κατάργησή της.
ΒΙΝΤΕΟ -->

Coca Cola & Pepsi : Ένα δηλητήριο μέσα μας


Tα πρώτα 10 λεπτά:
10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας .
Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας…
20 λεπτά:
Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό, μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews