Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Oι Anonymous "επιτέθηκαν" σε site Νεοναζί


''Δεν ανεχόμαστε καμία ομάδα που βασίζεται σε φυλετικές, σεξουαλικές και θρησκευτικές διακρίσεις''

Η ιδέα των Αnonymous φαίνεται να εξαπλώνεται, με μεγάλες διαστάσεις, σε όλο τον κόσμο.
Oι Anonymous ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης σε site ομάδας νεοναζί στη...

Δύση ή Ανατολή; Που πρέπει να ανήκουμε;


Θα θέσω τρία δεδομένα.
1. Η Ελλάδα "ανήκει στην Δύση" ως μέλος του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. και μάλιστα της Ευρωζώνης...
2. Η Αννα (Μπίλντεμπεργκ) Διαμαντοπούλου η πρώτη υπουργός (ΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ) Παιδείας είπε (σε ελεύθερη μετάφραση): "αν δεν υπακούσουμε στις εντολές των δανειστών κινδυνεύουμε να ανήκουμε στην Ανατολή".

Στο Τορόντο δύο ομοφυλόφιλοι πιγκουίνοι αναμένεται να... χωρίσουν. Δείτε γιατί (vid)


Στο Τορόντο δύο ομοφυλόφιλοι πιγκουίνοι αναμένεται να... χωρίσουν. Δείτε γιατί (vid)

Σε ζωολογικό κήπο του Τορόντο ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων πιγκουίνων πρόκειται να

χάσουν ο ένας τον άλλον. Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να χωρίσουν τον Buddy και το Pedro, για να μπορέσουν να αναπαραχθούν.

Τα πιο άσχημα σκυλάκια του κόσμου!



Δε θα θέλατε ο σκύλος σας να φαίνεται κάπως έτσι… Τα σκυλιά που απεικονίζονται στις παρακάτω φωτογραφίες δεν χαρακτηρίζονται για την ομορφιά τους αλλά σίγουρα μπορούν να κερδίσουν ένα διαγωνισμό ασχήμιας!
Άσχημα σκυλιά

Πως να δημιουργήσετε μια παγωμένη φούσκα


Παγωμένη φούσκα (1)
Μια σύντομη περιγραφή για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια παγωμένη φούσκα.

Συνεργασία Youtube - Disney


Συνεργασία Youtube - Disney
Οι δύο εταιρίες πρόκειται να ανακοινώσουν μία συνεργασία περιεχομένου, της οποίας
 η αξία θα κυμαίνεται στα 10 με 15 εκατομμύρια δολάρια.

Άνθρωπο που έλεγε ΝΑΙ στις Βρυξέλλες είχαμε…Προς τι όλη αυτή η ανωμαλία…;


 Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης


Όταν στη Γερμανία τη περίοδο του Μεσοπολέμου αναρριχήθηκε με ταχείς ρυθμούς στην Εξουσία, ένα πρόσωπο που έμελλε να μείνει χαραγμένο στη μνήμη εκατομμυρίων ανθρώπων, αφού εξελέγη με Εκλογές έβαλε ανθρώπους του να κάψουν το Ράιχσταγκ(Γερμανικό Κοινοβούλιο).Κατόπιν τούτου, και υπό την απειλή εξωτερικής επέμβασης στα εσωτερικά της Γερμανίας(κάτι το οποίο ήταν ψευδές) ενεργοποιήθηκε το άρθρο του Γερμανικού Συντάγματος από τη Βουλή που προέβλεπε υπερεξουσίες στο πρόσωπο του Καγκελάριου…Η αλυσιδωτή αντίδραση μετά την εξόντωση των αντίθετων φωνών ήταν ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος…

Ο διαβήτης προκαλεί κατάθλιψη ή η κατάθλιψη προκαλεί διαβήτη;


Επιμέλεια: Aλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., medlabnews.gr

Η κατάθλιψη είναι πολύ διαδεδομένη – ο ένας στους πέντε ανθρώπους θα πάθει κατάθλιψη σε κάποια φάση της ενήλικης ζωής του. Για τους ανθρώπους που ζουν με τον διαβήτη, ο αριθμός είναι ακόμη υψηλότερος.
Οι άνθρωποι που έχουν κατάθλιψη δυσκολεύονται να κάνουν τις συνηθισμένες τους δραστηριότητες και να λειτουργούν κανονικά από μέρα σε μέρα. Η κατάθλιψη δεν είναι απλά κακοκεφιά, αλλά μια ασθένεια που μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη σωματική όσο και στην ψυχική υγεία.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ: O Λάκης «αποχαιρετά» τον Παπανδρέου στο Τσαντίρι!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ: O Λάκης «αποχαιρετά» τον Παπανδρέου στο Τσαντίρι!
Η αποχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου έχει κοστίσει πολύ στον Λάκη Λαζόπουλο… Γιατί όπως λέει ο ίδιος, που θα ξαναβρεί τέτοιο υλικό για σάτιρα!
Απολαυστικός για μια ακόμα φορά, ο Λάκης Λαζόπουλος »αποχαιρετά» με τον δικό του τρόπο τον Παπανδρέου, θυμίζοντάς μας και κάποιες από τις μεγάλες υποσχέσεις της κυβέρνησης.

Αρσενικό ή θηλυκό; Το computer έχει φύλο!!!


perierga.gr - Αρσενικό ή θηλυκό; Το computer έχει φύλο!Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής αποτελεί για τους περισσότερους από εμάς αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, είτε πρόκειται για δουλειά είτε για διασκέδαση. Άπειρες ώρες περνάμε μπροστά στην οθόνη του και σίγουρα η σχέση που έχουμε αναπτύξει μαζί του είναι κάτι παραπάνω από στενή! Γνωρίζετε, λοιπόν, ότι το computer που έχετε μπροστά σας κάθε άλλο παρά ένα απρόσωπο μηχάνημα είναι, αφού έχει φύλο(!) και μάλιστα μπορείτε εύκολα να το ανακαλύψετε… Κορίτσι ή αγόρι, αρσενικό ή θηλυκό; Ακολουθήστε κατά γράμμα τις οδηγίες που θα βρείτε στη συνέχεια και θα εκπλαγείτε με τον καινούργιο φίλο ή φίλη που θα αποκτήσετε!

Αν οι ταινίες της Disney ίσχυαν στην πραγματικότητα


Θα αρχίζατε το τραγούδι κάθε 5 λεπτά
Αν οι ταινίες της Disney ίσχυαν στην πραγματικότητα (5)

Ένα φόρεμα ασφυκτιά...με τα πλουσια προσόντα της Coco!!!


Μάλλον το συγκεκριμένο φόρεμα είναι το αγαπημένο της Coco Austin. Δεν εξηγείται αλλιώς πώς επέλεξε να το φορέσει παρόλο που…
φαίνεται σαν να έχει μπει στο πλύσιμο!

Βέβαια η σύζυγος του ηθοποιού και ράπερ Ice T μας έχει συνηθίσει σε… αποκαλυπτικές εμφανίσεις.

Χανιά: Ηλικιωμένος διάβαζε εφημερίδα σε παγκάκι και έπεσε πάνω του αυτοκίνητο

Χανιά: Ηλικιωμένος διάβαζε εφημερίδα σε παγκάκι και έπεσε πάνω του αυτοκίνητοΤο περιστατικό σημειώθηκε στις 9:20 το πρωί στην πλατεία Νέων Καταστημάτων των Χανίων.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, μετά τη σύγκρουση δυο Ι.Χ αυτοκινήτων ο οδηγός του ενός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να σπάσει τα κιγκλιδώματα και να ανέβει στην πλατεία σταματώντας σε ένα παγκάκι, στο όποιο κάθονταν ηλικιωμένος τον οποίο τραυμάτισε ελαφρά.

Οι πολλοί φίλοι… μεγαλώνουν τον εγκέφαλο!


Η ύπαρξη ενός μεγάλου κοινωνικού δικτύου και πολλών φίλων φαίνεται πως οδηγεί σε μεγέθυνση ορισμένων περιοχών του εγκεφάλου. Αυτό δείχνουν πειράματα σε πιθήκους μακάκους, που διενήργησαν βρετανοί επιστήμονες, κάτι που, αν όντως ισχύει και για τους ανθρώπους, σημαίνει ότι όσοι είναι πιο κοινωνικοί και διαθέτουν περισσότερους φίλους, ακόμα και στα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebooκ και το Twitter, επεκτείνουν με ανάλογο τρόπο τον εγκέφαλό τους.
Perierga.gr - Οι πολλοί φίλοι…μεγαλώνουν τον εγκέφαλο!

Τρισεκατομμύρια κυβικά φυσικού αερίου στην Κύπρο


Την ύπαρξη μεγάλων ποσοτήτων φυσικού αερίου στο οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ, επιβεβαιώνουν ειδικοί αμερικανικής εταιρίας....
Ότι υπάρχουν μεγάλες ποσότητες φυσικού αερίου στο οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ, επιβεβαιώνουν Αμερικανοί ειδικοί της εταιρίας Noble. Πρόκειται για την εταιρία η οποία έχει αναλάβει να κάνει τις γεωτρήσεις στην περιοχή.
Σύμφωνα με τις δικές τους εκτιμήσεις, στο οικόπεδο 12 υπάρχει φυσικό αέριο που φθάνει τα 10 τρισ. κυβικά πόδια.

Blogger στην Huffington Post: Η Ελλάδα θα ξαναγίνει μεγάλο έθνος! > «Χωρίς την Ελλάδα δε θα υπήρχε Ευρώπη. Όλα μας τα συστήματα, οι δομές, η γλώσσα έχουν ελληνικό DNA. Οι Έλληνες είναι οι γίγαντες, στους ώμους των οποίων χτίσαμε την Ευρώπη»


Ότι δεν κάνουν οι Έλληνες πολιτικοί που έχουν καταφέρει η Ελλάδα να θεωρείται το «μίασμα» της Ευρώπης, το κάνει μια Βρετανίδα blogger που υπογράφει άρθρο στην Huffington Post….«Χωρίς την Ελλάδα δε θα υπήρχε Ευρώπη. Όλα μας τα συστήματα, οι δομές, η γλώσσα έχουν ελληνικό DNA. Οι Έλληνες είναι οι γίγαντες, στους ώμους των οποίων χτίσαμε την Ευρώπη» αναφέρει στην αρχή του άρθρου της η BritChick Paris. «Είναι πολύ δύσκολο για ένα Έλληνα να καταπιεί όλες αυτές τις προσβολές για τη χώρα του. Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, ανοργάνωτοι, είναι το «αποδιοπομπαίο έθνος» της Ευρώπης. Ο πατέρας μου θα στριφογύριζε στον τάφο του για αυτές τις προσβολές», συμπληρώνει. Βέβαια σημειώνει ότι την ευθύνη έχουν τόσο οι ανίκανοι πολιτικοί τους αλλά και οι ίδιοι οι Έλληνες που τους ψήφιζαν τόσα χρόνια.

Τα πιο δυστυχισμένα άλογα του κόσμου (16)
Όλα αυτά τα άλογα σίγουρα έχουν σκεφτεί να αυτοκτονήσουν.

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: Ανθρωποφάγοι στην Ταιλάνδη (ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολύ σκληρές εικόνες)


               Π-Ρ-Ο-Σ-Ο-Χ-Η
ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: Ανθρωποφάγοι στην Ταιλάνδη (ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολύ σκληρές εικόνες)

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: Ανθρωποφάγοι στην Ταιλάνδη (ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολύ σκληρές εικόνες)



...Αυστηρώς ακατάλληλο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews