Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ο “Παναθηναϊκός Αραβικός Όμιλος” είναι γεγονός


Η νέα εποχή στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε σήμερα με την υπογραφή του προσύμφωνου ανάμεσα στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ. Ο δρόμος για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ είναι, πλέον, ορθάνοικτος, με το Σαουδάραβα επενδυτή να είναι ουσιαστικά το νέο αφεντικό της ΠΑΕ.
Οι υπογραφές στο… περίφημο MoU έπεσαν σήμερα το απόγευμα και το πρώτο βήμα, ίσως και το πιο σημαντικό, για την αλλαγή στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ μετά από 31 χρόνια είναι γεγονός.

Το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; Η καταβολή από την πλευρά του Αλ Σαούντ του ποσού των 15 εκ. ευρώ σε ειδικό λογαριασμό, τα οποία θα μπουν στα ταμεία της ομάδας μετά τη σύγκληση γενικής συνέλευσης που θα διεξαχθεί λίγο πριν το τέλος του μήνα. Τα χρήματα αυτά θα είναι δεσμευμένα από τον σύλλογο με την δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν από την ημέρα που θα συσταθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.
Από αύριο ξεκινά ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ, ενώ την Παρασκευή θα καθοριστεί η ημερομηνία πραγματοποίησης της επόμενης γενικής συνέλευσης η οποία και θα σηματοδοτήσει την έναρξη της νέας εποχής στον Παναθηναϊκό με την έλευση του πρίγκιπα.
«Μιλάμε 100% για καινούρια εποχή στον Παναθηναϊκό» τόνισε στον Sentra 103.3 ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος πρόσθεσε πως «…από μεθαύριο πιάνουμε κι επίσημα δουλειά»! Αποκάλυψε ότι ο Σουλτάν Αλ Σαούντ θα βρίσκεται στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα και στο διάστημα της παραμονής του θα συναντηθεί και με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.


antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews