Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Φρενίτιδα "iPhone 4s"- 17 μέρες στην ουρά για να το αποκτήσουν!


Αυτό το ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη , θέλει όσο τίποτα το iPhone 4s. Γι' αυτό δε δίστασε να στηθεί στην ουρά για 17 ολόκληρες μέρες, ανεξαρτήτων καιρικών συνθηκών, ώστε να αποκτήσει το πολυπόθητο gadget της Apple! 

Στην πρώτη θέση μιας τεραστίων διαστάσεων ουράς, που έχει στηθεί έξω από το κεντρικό Apple Store στην 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης, βρίσκονται η Jessica Mellow, 26 ετών φανατική της Apple και ο φίλος της Kennen Thompson, 21, ο οποίος μάλιστα είχε δουλέψει για τη λιανική της εταιρίας.

Ο λόγος; Να αποκτήσουν πρώτοι το νέο προϊόν της Apple, iPhone 4s!

Με χορηγό την εταιρεία Gazelle -στην οποία μπορεί κάποιος να πουλήσει το κινητό του τηλέφωνο- οι δύο νέοι έχουν καταφέρει να βρίσκονται πάνω από δύο εβδομάδες έξω από το κατάστημα, έχοντας υπομείνει δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως βροχή και πολύ κρύο. Κοιμούνται, τρώνε, συζητούν με τους υπόλοιπους λάτρεις των i Phone gadgets μέχρι να περάσουν οι ώρες, ενώ ταυτόχρονα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους στο blog www.iphonewhatever.com αλλά και στο λογαριασμό τους στο twitter.



"Το κάνουμε για την εμπειρία, ήταν ένας στόχος που θέσαμε στον εαυτό μας" δηλώνουν οι δύο λάτρεις των iPhone, σύμφωνα με την ιστοσελίδα mashable, απορρίπτοντας ταυτόχρονα προσφορά αξίας 1000 ευρώ για να πουλήσουν τη θέση τους, λέγοντας ότι θα παραμείνουν εκεί έως το τέλος για να αποκτήσουν τη συσκευή.

Η πολυπόθητη ώρα πάντως πλησιάζει, καθώς σε λίγες ώρες ξημερώνει στη Νέα Υόρκη και το Apple Store θα ξεκινήσει τη διάθεση της νέας συσκευής.

Αντε παιδιά, καλορίζικα, σας αξίζουν!


IPHONE 4S FRENZY: Latest handset goes on sale by itnnews


Πηγή:cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews