Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Μαθητές δημοτικού έμειναν δίχως θέρμανση τον τελευταίο μήνα! [βίντεο]

Μαθητές δημοτικού έμειναν δίχως θέρμανση τον τελευταίο μήνα! [βίντεο]
Τα χρήματα που έχουν δοθεί στις σχολικές επιτροπές του Δήμου Δραπετσώνας έχουν μποκαριστεί λόγω γραφειοκρατίας με αποτέλεσμα να έχει μείνει απλήρωτος ο λογαριασμός του φυσικού αερίου.
Όπως καταγγέλει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Δραπετσώνας, Βασίλης Τσίγγερης «εδώ και ένα μήνα έχει διακοπεί η παροχή φυσικού αερίου με αποτέλεσμα να μην υπάρχει θέρμανση στο σχολείο.
Μας έχουν διαβεβαιώσει πως το πρόβλημα θα λυθεί μέσα στην εβδομάδα όμως τα χρήματα που έχουν εγκριθεί για φέτος στην αρμόδια σχολική επιτροπή είναι 16.000 ευρώ, όταν πέρυσι για το σχολείο μας είχαν εγκριθεί 36.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως πρακτικά τα χρήματα φτάνουν για να ανάβουμε καλοριφέρ μόνο 2 ώρες την ημέρα».
Και τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ λέει ο κύριος Τσίγγερης. » Αναγκαζόμαστε να βάζουμε λεφτά από την τσέπη μας και η Διευθύντρια και οι δάσκαλοι για να πάρουμε γραφική ύλη και είδη καθαριότητας».
«Επειδή είμαστε λαϊκή συνοικία δε σημαίνει πως δεχόμαστε να μειώνουν την αξιοπρέπεια των παιδιών μας» λέει στο Νewsit η Γ.Γ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Δραπετσώνας, Λίτσα Λυμπεροπούλου.
ΠΗΓΗ: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews