Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Η Λιάνα Κανέλλη δημοφιλέστερη πολιτικός από τον Παπούλια!

Η Λιάνα Κανέλλη δημοφιλέστερη πολιτικός από τον Παπούλια!
Προβληματισμός στα κομματικά επιτελεία επικρατεί απο το πρωί μετά την δημοσίευση της νέας δημοσκόπησης της Kapa research, καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματά της ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει αρνητικό προφίλ στους έλληνες πολίτες.
Συγκεκριμένα, στο ερώτημα ποια είναι η γνώμη σας για τα πρόσωπα της δημόσιας ζωής, ο Κάρολος Παπούλιας συγκεντρώνει 43,8% θετικές γνώμες και 54,6% αρνητικές γνώμες. Η εξέλιξη αυτή καταγράφεται για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, καθώς σε αντίθεση με τους πολιτικούς αρχηγούς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε υψηλή εκτίμηση από τους πολίτες και συγκέντρωνε σε όλες τις δημοσκοπήσεις συντριπτικά ποσοστά δημοφιλίας. Ωστόσο, ο κ. Παπαπούλιας δεν καταφέρνει να ενώσει τους πολίτες και να ανδείξει τον θεσμό του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα της χώρας σε σταθεροποιητικό παράγοντα, με αποτέλεσμα οι Έλληνες να τον αντιμετωπίζουν ως μέρος του προβλήματος!
Αντιθέτως οι ερωτώμενοι στη δημοσκόπηση αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη εκτίμηση την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, η οποία συγκεντρώνει ποσοστό δημοφιλίας 50,1%, λίγο πιο κάτω απο τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (51,2%) και τον Οικουκενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο (55,1%).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews