Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Γέροντες στη θέση επισήμων στην παρέλαση της Στυλίδας

Γέροντες στη θέση επισήμων στην παρέλαση της Στυλίδας

«Δεν έχω το ανάστημα να ανέβω μαζί τους στην εξέδρα» δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος

Γέροντες που πολέμησαν το 1940 πήραν τη θέση των επισήμων στην εξέδρα στη διάρκεια της παρέλασης που διοργανώθηκε στη Στυλίδα.


Ο δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος με την κίνηση του αυτή διαμόρφωσε ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό από αυτό που είδαμε στις άλλες πόλεις, καθώς δεν άφησε στους πολίτες περιθώριο να διαμαρτυρηθούν.


Όπως δήλωσε άλλωστε κατανοεί απόλυτα την αγανάκτηση του κόσμου και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να είναι αυτός πάνω στην εξέδρα, αφού αισθάνεται το ίδιο με τον οποιονδήποτε πολίτη. Εξάλλου τόνισε ότι η ημέρα της 28ης Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη σε εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα και σε εκείνους που πολέμησαν στα βουνά της Πίνδου.


«Δεν αισθάνομαι ότι έχω το ανάστημα να ανέβω μαζί τους στην εξέδρα. Αυτοί είναι ήρωες και πολέμησαν για την πατρίδα. Εμείς τι κάναμε γι΄ αυτούς. Τους ψαλιδίζουμε κι άλλο την σύνταξη πείνας που παίρνουν. Ντροπή και αίσχος. Θα έπρεπε να μας δέρνουν με τις μαγκούρες. Αυτοί μας παρέδωσαν ελεύθερη και υπερήφανη Ελλάδα. Εμείς τι Ελλάδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας» δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews