Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Οι Ρώσοι αγαπούν τους Έλληνες και το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία!


Απίστευτες πραγματικά εικόνες από τον αγώνα ποδοσφαίρου Ζενιτ-ΑΠΟΕΛ στην Αγία Πετρούπολη, όπου οι Ρώσοι φίλαθλοι απλά δεν μπορούσαν να κρύψουν την αγάπη τους για την Κύπρο και την Ελλάδα και αντιθέτως την απέχθειά τους για τους εισβολείς στην Μεγαλόνησο!


Για πρώτη φορά, ίσως στην ιστορία των αγώνων της UEFA, οπαδοί μιας ομάδας, ανάρτησαν πανό που υποστήριζε την … αντίπαλη ομάδα και έγραφε «ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» και την χώρα από την οποία προέρχεται! Όταν δε, διεκόπη ο αγώνας λόγω καπνογόνων, οι Ρώσοι έκαψαν και μία τούρκικη σημαία! Το πιο σπουδαίο ακόμα είναι, ότι όταν πληροφορήθηκε η διοίκηση της ρώσικης ομάδας για την επικείμενη ανάρτηση των φιλελληνικών πανό, επικρότησε την κίνηση, προτρέποντας τους οπαδούς να το «σηκώσουν» και ας πληρώσουν το βαρύ χρηματικό πρόστιμο που επιβάλλει η ΟΥΕΦΑ, εφόσον η ανάρτηση πανό με πολιτικό περιεχόμενο απαγορεύεται.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η ΑΠΟΕΛ, που οι παίχτες της πλέον δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν εάν έπαιζαν στην Ρωσία ή στην έδρα τους απέσπασαν θετικό αποτέλεσμα (0-0) και προκρίθηκε έτσι η ομάδα τους για πρώτη φορά στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ στους «16» καλύτερους της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews