Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Τι θα ανακοινώσει η Google στις 16 Νοεμβρίου;

Τι θα ανακοινώσει η Google στις 16 Νοεμβρίου;
Μετά από μήνες και μήνες αναμονής, φαίνεται ότι η Google είναι επιτέλους έτοιμη να αποκαλύψει το νέο Google Music Store, το οποίο λέγεται -και επόμενο είναι- πως θα έχει μία ιδιαίτερα στενή σχέση με το Google +.
Επί του παρόντος, η Google προσφέρει περιορισμένα download μουσικής μέσω ενός από τα blogs μουσικής της και παρέχει στους beta χρήστες 20GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για τον cloud-based MP3 κατάλογό της μέσω της υπηρεσίας Google Music Locker.

Όλο αυτό το διάστημα η εταιρεία προσπαθούσε να εξασφαλίσει συνεργασίες, σύμφωνα με το proho.gr, με όλες τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα μουσικής της, το οποίο θα αποτελέσει έναν άμεσο ανταγωνιστή του iTunes, ενώ θα πρέπει παράλληλα να συναγωνιστεί και τις άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το φιλικά προσκείμενο στο Facebook, Spotify.
Προσκλήσεις όμως, άρχισαν να κυκλοφορούν για την εκδήλωση της εταιρείας «These Go to Eleven», η οποία θα λάβει χώρα στις 16 Νοεμβρίου. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το τι θα ανακοινωθεί, αλλά ολονών το μυαλό πηγαίνει στο ότι θα παρουσία το ηλεκτρονικό της μουσικό κατάστημα. Τέσσερις μέρες όμως μας χωρίζουν από το γεγονός, οπότε και θα μάθουμε!
ΠΗΓΗ: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews