Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ελένη Μιαρίτη: Η ελληνική ομορφιά αναδεικνύεται!


Η Miss World Greece 2011, Ελένη Μιαρίτη, βρίσκεται ήδη εδώ και δυο εβδομάδες στη Βρετανική πρωτεύουσα, αφού μας εκπροσωπεί στον 61ο διαγωνισμό ομορφιάς του Μις Κόσμος 2011.


Η αναμέτρηση είναι σκληρή αφού 120 καλλονές από όλο τον κόσμο διεκδικούν το μεγάλο στέμμα. Μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού θεωρείται η Ιρλανδία, το Καζακστάν, η Γεωργία αλλά και η Ελληνίδα καλλονή, με το μεσογειακό της ταπεραμέντο, το οποίο δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τα διεθνή portals, αφού όσο περνούν οι μέρες όλο και πιο πολύ συζητιέται το όνομά της. 

Πολύ θετικά σχόλια έχει εισπράξει από τη συνέντευξή της στην κριτική επιτροπή που προηγείται της βραδιάς του τελικού. Το βίντεο που αναρτήθηκε από το επίσημο site του διαγωνισμού, θεωρήθηκε από πολλούς ειδικούς, ως ένα από τα πιο επιτυχημένα, αφού η Ελένη εκτός από ευφράδεια λόγου τη διακρίνει, έχει ενθουσιώδη χαρακτήρα και καλλιεργημένη προσωπικότητα.

Ο τελικός πρόκειται να διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου. Οι υποψήφιες έχουν “λιώσει” στις πρόβες και το άγχος έχει φτάσει στο κόκκινο μαζί με διαφόρων ειδών ίντριγκες και φήμες. Ο Βασίλης Πρεβελάκης ήδη βρίσκεται στο πλάι της Ελληνίδας, αφού ταξίδεψε εκεί προκειμένου να συναντηθεί με άλλους ομολόγους τους από όλο τον κόσμο, για την ετήσια συνάντησή τους, αλλά και για να υποστηρίξει και να ενθαρρύνει την Ελένη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews