Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Οι πιο γελοίες και ξεκαρδιστικές ατάκες των celebrities!


Οι πιο γελοίες και ξεκαρδιστικές ατάκες των celebrities!
Σίγουρα το εγχώριο βραβείο της πιο εξωφρενικής ατάκας, κερδίζει επάξια η δική μας Lady, η Άντζελα Δημητρίου! Όμως και οι stars του Hollywood, έχουν πει κατά καιρούς διάφορα πράγματα που μας έκαναν να…τραβάμε τα μαλλιά μας!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Britney Spears, η οποία πρέπει επειγόντως να πάρει μαθήματα…γεωγραφίας!
Ειδικότερα, η διάσημη τραγουδίστρια είπε πως “δεν ήθελα ποτέ να πάω στην Ιαπωνία. Κυρίως επειδή δεν μου αρέσει να τρώω ψάρι και ξέρω ότι το συνηθίζουν εκεί στην…Αφρική!”

Ο Bill Maher από την πλευρά του είχε δηλώσει κάποτε πως “τα παιδιά με νοητική καθυστέρηση είναι σαν τα σκυλιά (!) Είναι αφοσιωμένα, συμπαθητικά και ποτέ δεν αναπτύσσονται διανοητικά!”
Μας έχει συνηθίσει ο Mel Gibson σε απίστευτες ατάκες, όμως θα μνημονεύσουμε μόνο το: “τι νομίζετε ότι κοιτάτε…γλυκά στήθη;”
Ο Sylvester Stallone, φαίνεται πως αγαπάει ιδιαίτερα τους μύες που τον έκαναν διάσημο, αφού τους μιλάει κιόλας!
Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε κάποτε πως “έχετε μιλήσει ποτέ στους μύες σας; Καθώς σηκώνεται βάρη πρέπει να λέτε στους μύες σας, “μεγαλώστε!” Είναι ο επονομαζόμενος διάλογος του κορμιού.”
Η Jessica Simpson είχε αναρωτηθεί κάποτε “αυτό που τρώω είναι κοτόπουλο, ή ψάρι; Ξέρω ότι είναι τόννος αλλά το λένε και κοτόπουλο της θάλασσας”!
Η Zoe Saldana είχε πει το εξής βαθυστόχαστο “μερικές φορές πρέπει να δώσω την άδεια στον εαυτό μου να είναι όμορφος” Τι θέλει να πει ο ποιητής άραγε;
Ο πρώην σταρ του Baywatch, David Hasselhoff, είχε πει για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά “ο Ιππότης της Ασφάλτου” πως “έπρεπε να αποδείξω πως ήμουν πολύ περισσότερα από έναν τύπο μου μιλούσε σε ένα αυτοκίνητο.”
Φιλοσοφικό απόφθεγμα της Brooke Shields, η οποία είπε πως “αν πεθάνεις, έχεις χάσει ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου!”
Ομοφοβικός ή απλά χαζός; Ο Arnold Shwarzenegger ισχυρίστηκε κάποτε πως “πιστεύω ότι οι γάμοι ομοφυλοφίλων πρέπει να πραγματοποιούνται ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα!”
Ύβρη διέπραξε η Elizabeth Hurley η οποία είπε πως “πάντα πίστευα ότι η Marilyn Monroe ήταν υπέροχη, όμως εγώ θα αυτοκτονούσα αν ήμουν τόσο χοντρή…”
Η Christina Aguilera είχε αναρωτηθεί: “που θα γίνει φέτος το Φεστιβάλ των Καννών;” Βέβαια δεν περιμέναμε περισσότερα από μια τραγουδίστρια που μπερδεύει τα λόγια του εθνικού της ύμνου!
Ο “άτακτος” Ashton Kutcher είχε δώσει τη λύση στο πρόβλημα της πείνας.
Συγκεκριμένα εξήγησε πως “αν οι χοντροί άνθρωποι έδιναν στους υποσιτισμένους περισσότερο φαγητό, τότε όλοι θα τρώγαμε. Έτσι θα λύναμε το πρόβλημα της παχυσαρκίας αλλά και της πείνας μαζί!”
Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews