Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

Νέο αθλητικό blog


Κάναμε ένα ακόμα ιστολόγιο, κυρίως για τους ποδοσφαιρόφιλους φίλους μας:

superligda.blogspot.com
 


  
Το superligda (εκ του Super League ή Σούπερ Λίγκα προερχόμενο) θα πραγματεύεται θέματα ποδοσφαίρου και κυρίως ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπορεί το ποδόσφαιρό μας να είναι παρακμιακό, cult,  στημένο, αντιτουριστικό, αντιθεαματικό και οτιδήποτε άλλο ξεκινάει από αντί, αλλά δεν παύει να είναι το ποδόσφαιρό μας και να το γουστάρουμε! Μεγαλώσαμε με Α' Εθνική, Νίκο Αναστόπουλο, Μπάμπη Τεννέ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ και ΠΡΟ-ΠΟ και αυτό δεν αλλάζει. Το ιστολόγιο αυτό θα μιλάει κυρίως για μπαλίτσα, τακτικές και συστήματα, γιατί έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε σε αθλητικά sites για εισαγγελείς, οικονομικά ανοίγματα, διοικήσεις πρωτοδικείου κι επεισόδια. Όταν μπορούμε κι έχουμε έμπνευση θα δίνουμε και κανένα προγνωστικό.

Δεν το παίζουμε ειδικοί, δε διεκδικούμε το αλάθητο, απλά εκφράζουμε τη γνώμη μας. Κάνουμε δηλαδή αυτό που κάνουν οι περισσότεροι Έλληνες, τον προπονητή της κερκίδας. Τα σχόλια από κάτω θα είναι ανοιχτά για να εκφράζετε κι εσείς όμορφα κι ωραία τη δική σας γνώμη.

Τονίζουμε ότι το superligda δε θα ενημερώνεται καθημερινά και ούτε θα έχει ειδησεογραφικό ρόλο. Όποτε μας περισσεύει χρόνος κι έχουμε να πούμε και κάτι θα το βλέπετε "κρεμασμένο".

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη στήριξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews