Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Έπαιξε Μονόπολη και πήγε κατευθείαν φυλακή (κυριολεκτικά)


Θυμάστε την εντολή στο δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι Μονόπολη “Πήγαινε κατευθείαν φυλακή”; Πράγματι, εκεί κατέληξε μία 60χρονη παίζοντας Μονόπολη, όταν το παιχνίδι με το σύντροφό της πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Για τη Λόρα Τσάβεζ ο λόγος, η οποία παίζοντας Μονόπολη εκνευρίστηκε για αδιευκρίνιστους λόγους, και αντί να καταφύγει σε κάποια πιο... συμβατική αντίδραση (να γυρίσει το τραπέζι ανάποδα να πετάξει τα πιόνια, να αρχίζει να βρίζει κτλ) πήρε ένα τραπεζομάχαιρο και κατάφερε αλλεπάλληλα τραύματα στο σύντροφό της.

Σύμφωνα με το αμερικανικό κανάλι ABC News, η Τσάβεζ πήρε πρώτα ένα γυάλινο μπουκάλι και το έσπασε στο κεφάλι του Κλάιντ “Μπουτς” Σμίθ. Έπειτα πήρε το μαχαίρι και τον μαχαίρωσε στο κεφάλι, στον πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στα κρατητήρια και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη με εγγύηση 5.000 δολάρια. Σύμφωνα με τις αρχές, τόσο η 60χρονή όσο και ο σύντροφός της βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Συμπέρασμα: Την επόμενη φορά που θα παίξετε Μονόπολη σε κάποιο πάρτι, ζητήστε να σερβίρουν μόνο γκαζόζα. 


πηγή: skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews