Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Το γραφείο του μέλλοντος (video)


Το EXOpc δημοσίευσε ένα βίντεο σχετικά με το γραφείο EXOdesk του – ενός διαδραστικού περιβάλλοντος γραφείου, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε πρακτικά όλα τα είδη εργασιών, εκμεταλλευόμενοι τον εικονικό χώρο του γραφείου σας....

Η πραγματική συσκευή είναι ένας ενδοτραπέζιος υπολογιστής, παρόμοιος με τον Microsoft Surface, ο οποίος προσφέρει χώρο 40 ιντσών υψηλής ανάλυσης, πάνω στον οποίο μπορείτε να διαχειρίζεστε εικονικά αντικείμενα, αγγίζοντάς τα και σέρνοντάς τα τριγύρω.

Το βίντεο παρακάτω δίνει μια μικρή γεύση του τι είναι ικανό το EXOdesk να επιτελέσει, μιας και προσθέτει ένα εικονικό πληκτρολόγιο, RSS feed και διάφορες εφαρμογές πάνω στην επιφάνεια του γραφείου σας. Μια εφαρμογή είναι προσομοίωσης πιάνου, που αν και δεν φαίνεται όλη η χρηστικότητά της, είναι αρκετά εντυπωσιακή όταν την δείτε να καλύπτει όλη την επιφάνεια.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του τοποθετείται για κάποια αόριστη χρονική στιγμή το 2012, όμως γνωρίζουμε ότι θα στοιχίζει 1.299 δολάρια. Μην βιαστείτε να το κρίνεται ως ακριβό, γιατί θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας, ότι το αντίστοιχο της Microsoft, Surface 2.0, κοστολογείται στα $ 8.900, κάνοντας να φαίνεται αυτό σχεδόν «φθηνιάρικο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews