Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Ρωσίδα κρατούσε εξωγήινο στην κατάψυξη για 2 χρόνια Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2011/11/rwsida-kratouse-exwgiino-stin-katapsuxi-gia-2-xronia/#ixzz1dudIPqPM


Εξωγήινος
Έναν εξωγήινο στην κατάψυξή της ισχυρίζεται πως είχε μια Ρωσίδα, τον οποίο μάλιστα φρόντισε να φωτογραφίσει δίνοντας τα ντοκουμέντα στη δημοσιότητα.

Εξωγήινος
Η Marta Yegorovnam δήλωσε σε συνέντευξη της στην Daily Mail πως πριν 2 χρόνια ακούστηκε μια έκρηξη έξω από το σπίτι της στη δυτική Ρωσία και όταν βγήκε να δει τι συμβαίνει, αντίκρισε ένα φλεγόμενο μεταλλικό αντικείμενο, δίπλα στο οποίο βρισκόταν νεκρό ένα μυστηριώδες πλάσμα.
Τότε λοιπόν, η γυναίκα θεώρησε σκόπιμο να τυλίξει το 60 εκατοστών πλάσμα με διάφανο σελοφάν και να το βάλει στην κατάψυξή της.
Εξωγήινος
Σύμφωνα με την ιστορία της, ο εξωγήινος δεν βρίσκεται πια στην κατοχή της αφού πριν από λίγες μέρες εμφανίσθηκαν δύο άνδρες οι οποίοι κατάσχεσαν το πλάσμα, ισχυριζόμενοι ότι είναι από το Karelian Research Center της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών και θέλουν να ερευνήσουν το θέμα.
Υπάρχουν αρκετοί που πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη ιστορία είναι αυθεντική αφού στην ευρύτερη περιοχή έχουν αναφερθεί πολλά ανεξήγητα φαινόμενα, ωστόσο άλλοι θεωρούν πως πρόκειται απλά για ένα σάπιο λαχανικό.

otherside.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews