Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Εξοντωτικά τα χαράτσια για τη λαϊκή οικογένεια

ΚΚΕ: Εξοντωτικά τα χαράτσια για τη λαϊκή οικογένειαΤην πλήρη κατάργηση όλων των χαρατσιών για τη λαϊκή οικογένεια ζητεί με ανακοίνωσή το ΚΚΕ προτείνοντας παράλληλα να φορολογηθεί το μεγάλο κεφάλαιο με 45%.
Όπως επισημαίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα, η αδυναμία «χιλιάδων λαϊκών οικογενειών να πληρώσουν το εξοντωτικό χαράτσι για τα σπίτια καθώς και η πλατιά άρνηση καταβολής του από τις οικογένειες εκείνες που για να το πληρώσουν πρέπει να κάνουν δραστικές περικοπές στις ανάγκες που αφορούν στη διαβίωσή τους, φανερώνει από τη μία τη βαρβαρότητα του νόμου και από την άλλη την ισχυρή αντίσταση του λαού παρά τους άθλιους εκβιασμούς για διακοπή ρεύματος».



Το ΚΚΕ κατηγορεί τα κόμματα της για υποκρισία, αφού, όπως αναφέρει, «ενώ στηρίζουν τα χαράτσια παριστάνουν ότι λυπούνται και ενδιαφέρονται για τις λαϊκές οικογένειες που υποφέρουν και απειλούνται τώρα και με διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος».
«Τα χαράτσια είναι άδικα, είναι εξοντωτικά για τη λαϊκή οικογένεια, γι’ αυτό είναι εξολοκλήρου παράνομα», προσθέτει η ανακοίνωση και καλεί το λαό να δείξει «πιο αποφασιστικά την οργανωμένη του δύναμη», απορρίπτοντας τους «εκβιασμούς και τις απειλές». 


naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews