Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Πήγε να τη σκοτώσει… αλλά την ερωτεύτηκε!


perierga.gr - Πήγε να τη σκοτώσει... αλλά την ερωτεύτηκε!Η περίεργη αυτή ιστορία μοιάζει να είναι βγαλμένη από… κινηματογραφική ταινία θρίλερ! Ο Βραζιλιάνος Carlos Roberto πληρώθηκε από τη νοικοκυρά Maria Nilza Simoes, η οποία γνώριζε ότι ο άντρας της την απατούσε, να σκοτώσει την ερωμένη του Iranildes Aguiar Araujo.
Η συγκεκριμένη κυρία έδωσε στον ψυχρό εκτελεστή τη φωτογραφία του θύματος και 400 ευρώ. Ο Carlos δέχτηκε αρχικά να φέρει εις πέρας την αποστολή αλλά τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι έτσι όπως τα περιμένουμε. 

Μόλις είδε το θύμα του το ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τη σκοτώσει. Αφού πλησίασε την κοπέλα και της εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί, συνεννοήθηκαν να «σκηνοθετήσουν» το θάνατό της, για να μπορέσουν να ζήσουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους! Ο Βραζιλιάνος έδεσε και φίμωσε την κοπέλα και στη συνέχεια την περιέλουσε με αρκετά μπουκάλια… κέτσαπ.
Έβγαλε μερικές φωτογραφίες με το «θύμα» του και έστειλε τα ντοκουμένα στην πελάτισσά του. Έτσι και τα χρήματα πήρε και δεν έβαψε τα χέρια του με αίμα και βρήκε το άλλο του μισό!
πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews