Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΙΚΑΛΑ: Δωρεάν διανομή ΤΡΟΦΙΜΩΝ σε άπορους

ΤΡΙΚΑΛΑ: Δωρεάν διανομή ΤΡΟΦΙΜΩΝ σε άπορους
Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, ξεκίνησε σήμερα στην πόλη των Τρικάλων, η δωρεάν διανομή τροφίμων, μέσω του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σε φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, που με τη σειρά τους θα τα διανείμουν σε 16.837 δικαιούχους.

Πιο συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις των ψυγείων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων έγινε η διανομή 15 τόνων γραβιέρας, στους Συλλόγους Πολυτέκνων, αλλά και σε άλλους φορείς προκειμένου με τη σειρά τους να τα διανείμουν σε άτομα που χρίζουν βοήθειας.
Εντός του μηνός Νοεμβρίου θα γίνει η διανομή ρυζιού και ζυμαρικών, μια διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη του έτους.
Το πρόγραμμα διανομής δωρεάν τροφίμων σε απόρους του νομού Τρικάλων, υλοποιείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την ευθύνη για το νομό Τρικάλων έχει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής τροφίμων αφορά άπορα άτομα και συγκεκριμένα αυτά που έχουν πραγματική ανάγκη και τα κριτήρια για τη συμμετοχή είναι εισοδηματικά (ανάλογα με το ύψος της φορολογικής δήλωσης).
ΠΗΓΗ: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews