Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Τελικά οι κονσόλες δεν είναι μόνο για να παίζουμε…


Αυξάνονται οι χρήστες που χρησιμοποιούν την κονσόλα παιχνιδιών τους και για άλλα πράγματα εκτός από videogames.
Όπως είναι γνωστό σε όλους το PC είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής συσκευή παρακολούθησης online περιεχομένου όμως όπως όλα δείχνουν οι κονσόλες όπως το Xbox 360 το PlayStation 3 αρχίζουν και “κλέβουν” μία από τις δουλειές των PC.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με έρευνα που έγινε, περίπου το 12% των χρηστών στις ΗΠΑ χρησιμοποιούν τις κονσόλες παιχνιδιών για να παρακολουθήσουν online ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές ή βίντεο μεγαλύτερο ποσοστό δηλαδή από τους χρήστες που συνδέουν τους υπολογιστές τους στις τηλεοράσεις τους μέσω HDMI.

Ενώ επίσης το 65% των χρηστών Xbox κάτω των 25 ετών, χρησιμοποιούν τις κονσόλες τους για να παρακολουθούν online τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

Η έρευνα αυτή έρχεται να δει το φως τη δημοσιότητας, την ώρα που ακούγονται φήμες οτι η Microsoft ετοιμάζεται να μπει στον χώρο της καλωδιακής τηλεόρασης, μέσω του XboxTV ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας σχεδόν 40 φορείς τηλεοπτικού περιεχομένου αναμένεται να προσφέρουν περιεχόμενό μέσω του Xbox Live.


Τέλος η Microsoft ετοιμάζει συμφωνίες με κανάλια και σε χώρες εκτός ΗΠΑ όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Γερμανία και την Ιταλία.
techit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews